צפייה בגרסה מלאה : נזילה בתיבת הגה
שלום לכולם כבר מהיום הראשון שיש לי את הגיפ XJ 99 יש לי נזילה בתיבת ההגה ועכשיו היא החמירה רציתי לדעת מהם הפיתרונות ומה העלויות בערך
והאם אפשר להתאים תבה מסיבית יותר
תיבת הגה של סופה מתאימה אחד לאחד.. עלות כ-1000ש"ח תוכל למצוא כאלה בכל מקום כולל אצל סמו, המאגר, פירוקיות למיניהם וכל שאר המוסכים של משפרי רכבים.
השועל
ערן המסוקס
01-09-08, 13:42
אם תיבת ההגה של סופה זהה לחלוטין, אז למה להחליף? קיט שיפוץ של מחזירי השמן עולה בסביבות ה100 שקלים.
תיבת הגה של סופה מתאימה אחד לאחד.. עלות כ-1000ש"ח תוכל למצוא כאלה בכל מקום כולל אצל סמו, המאגר, פירוקיות למיניהם וכל שאר המוסכים של משפרי רכבים.
השועל
סמו נפטר בשיבה טובה לפני כחודשיים. המגרש ריק.
אבידה לנו.
סמו נפטר בשיבה טובה לפני כחודשיים. המגרש ריק.
אבידה לנו.
ואללה, היה איש נחמד !!
חבל שהלך ..
מה אתה אומר.. יאללה ממש חבל, היה איש יקר לכל חובבי הגיפים ומקום לעלייה לרגל להמון מחפשי חלקים וציוד צבאי.
אני פשוט כבר הרבה מאוד זמן לא קניתי חלקים לCJ ולכן לא ידעתי על כך, אני מצטער.
בכל מקרה, 1000 ש"ח זה עבור תיבה נוספת. כמובן, שאפשר לשפץ את הקיים ברכב שזה עולה בסביבות כ-700 ש"ח או לבד כפי שציין ערן בסכום קטן יחסית.. הבחירה שלך כמובן.
השועל
שוב שלום לאחר מספר בדיקות נאמר לי ששיפוץ תיבה יעלה בסביבות 1300 שח בדקתי בחלפים משומשים וחדשים תיבה חדשה של סופה מצאתי ב650 שח השאלה האים בבדאות תיבת הגה סופה מתאימה לצרוקי 99
תודה וחג שמח
650 ש"ח זה מחיר מעולה.. וכן זה מתאים אחד לאחד..
לשקט הנפשי שלך תוכל להתייעץ עם עמיקם בפרטי.
עמיקם החליף בXJ שלו את תיבת ההגה בתיבה של סופה.
גמר חתימה טובה
השועל
דני שלום היום קיבלתי את התיבה ולפי העין הי לא נראית זהה התיבות דומות מאוד אם תוכל לשלוח ליאת הנייד של עמיקם אני אודה לך.
צום קל וגמר חתימה טובה
אתמול התקנתי את התיבה ואכן התיבה עובדת לשימחתי .
האם יש סיבה למה ההגה נהיה מעט יותר קשה ?
יש לציין התיבה חדשה [לא משופצת].
תודה וחג שמח
מברוק ,
התיבה זהה, בוודאות אני אומר לך..
שלחתי לך את הנייד של עמי בפרטי.
עם ההגה קשה יש שתי סיבות :
1. כאשר מתקינים את התיבה החדשה ,לפני ההנעה של הרכב, יש צורך לעשות סיבוב מלא של ההגה על יבש עם השמן לשני הכיוונים. ורק אחר כך להניע ולסובב.
2. בדרך כלל הגה קשה נובע משמן לא מתאים או זוויות קסטר בסרן הקדמי. הסרן מכוון קרוב מדי לכיוון תא הנוסעים מה שגורם להיגוי קשה יותר, או הרגשת נסיעה כמו באוטובוס, ההגה קשה וחד מדי. הכיוונון פותר את הבעייה (יש לשים לב לזוויות היוק מול הדרייבשאפט בכדי לא לצאת מהתחום של העבודה, עלול לגרום לגרגורים).
לפני שאתה נוגע בקסטר דבר עם עמי ותתייעץ איתו.
נתראה בשטח
דני
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.