צפייה בגרסה מלאה : מזגן אחורי לדיפנדר
מישהו יודע על מקום טוב להתקין בו מזגן אחורי לדיפנדר במחיר טוב
מישהו יודע על מקום טוב להתקין בו מזגן אחורי לדיפנדר במחיר טוב
נועם צרפתי מאשלים
050-8632329
Discomania
01-09-08, 14:24
אני מעוניין גם ביחידה אחורית האם אין מישהו באיזור הצפון שעושה את זה ?
1800 + מע"מ ויש לך יחידה אחורית גדולה וחדשה לא כולל התקנה
0508899577 יריב
1800 + מע"מ ויש לך יחידה אחורית גדולה וחדשה לא כולל התקנה
0508899577 יריב
יש אחד בעפולה בשם שמשון 046523946
הנה אחד השרשורים המפורטים יותר בקשר למזגנים בדיפנדרים:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=14302&highlight=%F8%EE%E9+%E4%E7%F9%EE%EC%E0%E 9
בהצלחה.
אשמח אם בהזדמנות זו אפשר יהיה לקבל הכוונה היכן נמצא פילטר המזגן, ע"מ שניתן יהיה לנקותו.
תודה.
אני מעריך שאתה מדבר על הקדמי של אוטוקור, [B]אמור[B] ליהיות פילטר מצד ימין של המזגן (במה שנשאר מתא הכפפות המקורי) אם אתה מכניס את היד ומסוגל לגעת במפוח, אז אין לך פילטר...הפילטר הזה פוגם מאוד ביכולת הקירור ומאמץ את המפוח, והרבה פעמים פשוט מורידים אותו.
אישית, אני מפרק מדי פעם את כל כיסויי המזגן ומנקה את היחידה הפנימית, אין לך מושג כמה זה משפיע על יכולת הקירור.
עידן
או קיי עידן, יש שם מעין רשת כזו שקיימת גם בפילטרים של מזגנים רגילים. כדאי להוריד אותו?
תוכל לפרט בדיוק איזה ואיפה החלקים שאתה מתחזק, כפי שציינת?
יש גם פילטר עליון ותחתון על המפוח - כדי לנקות צריכים לפרק אותו לשטוף אותם ולהחזיר
על המעבה יש ספוג חיצוני שמתלכלך נסתם ומתפורר - להעיף
מהצד השני של המעבה יש פילטר נוסף מתלכךל- נסתם.... - להעיף, זה קטע טריקי מכיוון שאין גישה
אפשר לחתוך את הפלסטיק ולאחר מכן להדביק, אפשר מהצד עם יש יד של ילד או כלי ארוך לנסות לחתוך אותו ללא פגיעה ברשת |(בהצלחה)
אחרי שני האחרונים פתאום יש משב רוח .......... צריך מדי פעם לנקות בלחץ אויר
כאמור, אצלי כבר לא קיים אף אחד מהפילטרים הנ"ל והמזגן עובד מצויין, בתחילת הקיץ פירקתי את כל הכיסויי של היחידה הפנימית (הפלסטיק הגדול עם פתחי היציאה) וניקיתי את כל היחידה והמפוח בלחץ אויר, מאז עובד מושלם וחזק.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.