PDA

צפייה בגרסה מלאה : נקישות בתחילת נסיעה מהסרן האחורי

erzliberman
03-09-08, 12:31
החודשיים האחרונים הג'ימני חיסל אותי כלכלית
1. פעמון הגה שמאלי (לא ניתן היה לשפץ וסוזוקי מוכרים רק את כל הצירייה קומפלט -1785 ש"ח)
2. מיסב אחורי שמאלי (תחליפי של SKF)
3. בושינגים חדשים לכל מוטות הרדיוס (1500)

לאחר החלפת המיסב נעלם הרעש הנוראי שהיה לי אולם לפתע החלה להישמע נקישה בתחילת נסיעה- הרעש נשמע כאילו מהצד הימני אם כי אני לא בטוח אם זה צלבים רופפים (ידנית אני לא מצליח להרגיש חופש). אין נזילות מהצד הימני. האם יכול להיות שהבעיה היא בדיפרנציאל??? למישהו יש דרך מקורית לבדיקת הבעיה וכמובן לפתרונה באופן הזול ביותר

erzliberman
03-09-08, 12:32
כמו כן-- לא אין לי נעילה....

GodsFather
03-09-08, 13:55
תחילת נסיעה בקו ישר ?

תבדוק שוב את הצלבים ואת הדרייבשאפט כולו

אם הבנתי נכון, אתה אומר רק נקישה אחת בתחילת נסיעה ולא תוך כדי נסיעה או בפניות, נכון ?

yair999
03-09-08, 14:18
החודשיים האחרונים הג'ימני חיסל אותי כלכלית
...

ג'ימני יכול לחסל כלכלית?

מה קרה לכל האגדות על הרכב האמין והחסכוני הזה לעומת המפלצות המוצצות?

איזו שנה וק"מ?

:confused:

GodsFather
03-09-08, 15:03
הוא עדיין אמין וחסכוני, רק שהולך ומתיישן ועכשיו מופיעות תקלות בלאי נורמליות.

חוצמזה , "עולם המוסכים" לג'ימני עדיין לא הגיע לרמה של עולם המוסכים של סמוראי ולכן המחירים קצת יותר גבוהים מהסכומים המוכרים לנו ויש כאלה שמקבלים שוק ושוכחים שזה הג'יפון הכי קרבי שיש בארצנו , על כל מעלותיו ויתרונותיו.

תן לרכב הזה להתאקלם קצת ותן למכונאים ללמוד אותו כראוי ויצוצו לך עוד מוסכי מדרכה שיהיו זולים וסבילים כפי שיש היום לסמוראי/ויטרה.

כשקונים הכל מקורי בחברה, המחירים בהתאם.

erzliberman
03-09-08, 15:36
תחילת נסיעה בקו ישר ?

תבדוק שוב את הצלבים ואת הדרייבשאפט כולו

אם הבנתי נכון, אתה אומר רק נקישה אחת בתחילת נסיעה ולא תוך כדי נסיעה או בפניות, נכון ?

את האמת בתחילת נסיעה בצורה אגרסיבית יש נקישה אולם גם לעיתים בפניות תוך כדי נסיעה אני שומע את הנקישה

GodsFather
03-09-08, 15:38
צורה אגרסיבית ? מה זה אומר ? פירפורים וכד' ?

כשיש נקישה , האם הרכב משנה התנהגות ? ג'יג'וע קל או משהו ?

ושוב - לבדוק חופש בדרייבשאפט, כשאין לחץ על הסרן (תרים באויר)

MMR
03-09-08, 15:53
בנוסף- בדוק תושבות טרנספר. הטרנספר בולט יחסית מהשלדה ויתכן שנחבט וגרם נזק לתושבות. בדריישפט האחורי בג'ימני צלבים בצד אחד ובשני CV, נזק לגומיה של הCV ג'וינט תביא לאיבוד גריז וחדירת אבק, ויווצרו חופשים.
אוטומט? ידני?

עצמאותה
08-09-08, 21:25
לפני חצי שנה טפלתי באותה בעייה בג'מני שלי .
בתחילת נסיעה ולפעמים גם בהאצה היתה נשמעת נקישה, דומה למברג שנוקש על צינור, והצלב האחורי נמצא אשם. נמנעתי מצלב מקורי בגלל המחיר הגבוה פי 5 מחלפי והרכבתי צלב חליפי (50ש"ח), שהחזיק בדיוק שלושה חודשים. קנתי עוד אחד חליפי מחברה אחרת בתקווה שיחזיק יותר וגם הוא החזיק מעמד אותה תקופה בדיוק. לבסוף אחרי שאחלתי ח... קניתי מקורי והוא שווה כול גרוש. ממליץ בחום, לפחות בצלב אחורי.

אדם.

-->