צפייה בגרסה מלאה : נקישות בטרופר בנזין
שלום לכולם,
לאחר צפייה ארוכה בשירשורים והתלבטויות התחדשתי בטרופר ארוך בנזין די בתול מבחינת שטח.
אני לא איש שטח וזוהי נקודת ההתחלה שלי למעשה :)
ולשאלה..
שאני משלב להילוך נמוך 4L ועושה סיבוב פרסה למשל ישנם נקישות מכיוון הגלגלים הדומות לנקישות של צירייה, שאני במצב הנעה 4H אין את הנקישות הללו..
האם זה טבעי או משהו שצריך לטפל בו?
להזכירכם זו פעם ראשונה שאני נוהג ברכב שטח ולכן אין לי בסיס להשוואה :)
תודה מראש
סוזי המשתוללת
06-09-08, 12:07
כעיקרון מדובר בציריות לפי מה שאתה מתאר כי מדובר רק על הפניית הגה (בנסיעה משולבת (hi/lo בקו ישר אין רעש )
אם יש לך מושג במכונאות יש כאן כתבה על שיפוץ ציריה - אתה יכול להתחיל בלפרק ולגרז בתוך התחלה
לא יילך תפרק ותחליף פעמון (170 ש"ח תחליפי)
גם אני חשבתי שזו ציריה.. העניין הוא שבמצב HI אין נקישות שכאלה בפרסה אלא רק בLOW ..
אני מניח שצירייה אמורה לנקוש בכל המצבים
סוזי המשתוללת
06-09-08, 13:54
גם אני חשבתי שזו ציריה.. העניין הוא שבמצב HI אין נקישות שכאלה בפרסה אלא רק בLOW ..
אני מניח שצירייה אמורה לנקוש בכל המצבים
נכון אבל יכול להיות שבגלל שאתה מבצע את הפרסה על משטחים קשים רק בlo יש מספיק כח לגרום לתופעה
אם אתה צפוני אוכל לשים את האזן...(אני מרמת ישי )
אוקי תודה רבה!! אני אבדוק את הצירייה :)
ותודה רבה על ההזמנה ועל קבלת הפנים החמה :))
אני מהרצליה.. ואם לא לא היו לאישתי תוכניות הייתי כבר בדרך אליך :))
המון תודה.
כיון שאתה מעיד על עצמך שהינך חדש בשטח אני מזכיר כי אין לשלב 4X4 על משטחים קשים (כביש) אלא רק בשטח.
מוסך מומלץ ביותר לטרופר הינו מוסך צמרת בהוד השרון, פנה לסרגיו. תוכל גם להתקשר אליו ולקבל יעוץ טלפוני ראשוני.
תתחדש,
ארז
אכן הם מומלצים וסרג'יו אמין והוגן ופרטיהם כאן http://www.musach.co.il/details.asp?id=237
בברכה - רפי לין
תודה רבה :)
אני אעדכן בהשגות.
טוב, כל מילה לגבי סרג'יו מצמרת הוד השרון נכונה. האדם מקצועי אמין ובעל יחסי אנוש נהדרים.
לקחנו את הרכב לנסיעה קצרה וכפי שכתבתם למעלה הנקישות קרו עקב הנסיעה ב LO על אספלט.
בשטח כל מערכות ההנעה כולל TOD עבדו ללא דופי. לזכותו ייאמר בנוסף כי הוא מצא בורג מעט משוחרר עם הברגה לקויה במחבר הבולם הקדמי שכנראה גרם לחלק מהרעשים המוזרים. למדתי את שיעור מספר אחד שלי.
לעומת זאת המחירים ב UMI (ולא רק אצלו חלילה) באופן אישי אינם תואמים את הכיס שלי..
את גומיית הצירייה שהתגלתה כקרועה אני אתקן במוסך הביית שלי, יחד עם זאת במכלולים מורכבים אני בהחלט אחזור לשם.
סוזי קראתי בעיון את המדריך להחלפת צירייה - מדריך מעולה.
תודה לכולם.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.