צפייה בגרסה מלאה : מנוע כבה במהלך נסיעה
בימים האחרוניכם החלה תופעה שבמהלך נסיעה רגילה
הופיעו קיטועים במנוע ובשלב מסויים גם המנוע איבד כח וכבה.
יש לציין שיש לי ברכב קדנית ועלוקה על משאבת הדלק,
לאחר מנוחה של כמה דקות והקשה על הקודנית הכל חוזר לשיגרה.
למישהו יש כיוון?
יריב קלר ברוך
20-09-08, 00:26
תבדוק את השקע של הרילי של הדלק
תבדוק את השקע של הרילי של הדלק
ראשית לא צינתה איזה רכב יש לך ויש צורך ליבדוק לחץ דלק עי הוצאת צינור דלק החזרה
boba banay
20-09-08, 11:45
התשובה בגוף השאלה - הקודניות והעלוקות הן האמא של כל התקלות - תנסה לבטל את הניתוק (בד"כ העלוקה מנטרלת את משאבת הדלק) פשוט תמצא את החיבור של העלוקה תגשר את שני החוטים ותשאיר את העלוקה מחוברת כי אם לא - לא יהיה לך סטרטר העלוקה היא אל חוטית ובלעדיה הקודנית לא משתחררת.
zj 98 8v
בינתיים נסעתי היום לטיול שטח ושום דבר ממה שכתבתי לא קרה.
איך מפרקים את משאבת הדלק?
zj 98 8v
בינתיים נסעתי היום לטיול שטח ושום דבר ממה שכתבתי לא קרה.
איך מפרקים את משאבת הדלק?
לפני שנה היתה לי תופעה דומה ולאחר כל הבדיקות כוללות בדיקת מנתק הצתה ומנתק דלק
פילטרים משאבות וכולי הבעיה היתה חישן קראנק.תיבדוק את הכיוון
בהצלחה דרור
לפני שנה היתה לי תופעה דומה ולאחר כל הבדיקות כוללות בדיקת מנתק הצתה ומנתק דלק
פילטרים משאבות וכולי הבעיה היתה חישן קראנק.תיבדוק את הכיוון
בהצלחה דרור
חשוד מס' 1 חישן קרנק ועל הדרך חישן גל זיזים, בגלל בעיה כזאת כמעט והפכתי את האוטו למדורת ל"ג בעומר,לכך כמה חודשים להבחן, להחליף חישן קרנק לא מעט עבודה חישן גל זיזים (קמשאפט) מאוד פשוט להחליף רק לאורגינל ,עלות לפני מס' חודשים 900ש"ח לקרנק 300 ש"ח זיזים מופר אורגינל לא כולל עב'.
כמו שאמרו לך, תתחיל מהמקומות היותר-טריוויאליים וחשודים לפי התסמינים שנתת, קרי מערכת הדלק. תופעה כזאת יכולה להיות סתימה חד-פעמית במשאבת הדלק כתוצאה מלכלוך במיכל, מגעים חשמליים (כמו שכתבו לפניי - ממסר משאבת דלק, הקונקטור ליוניט ולמשאבה) אבל בראש ובראשונה אם כל חטאת - הקודניות האידיוטיות האלו. השיפור המשמעותי ביותר לג'יפ שלך יהיה להעיף אותן קיבינימט.
אין כל צורך להיגרר לסיפורי חיישנים ומורשת קרב מסעירה בשלב מוקדם זה, בטח שלא על בסיס איבחוני "היה לי... ועשו לי..." מדעיים :roll:.
אגב, אם כבר בחיישנים עסקינן, הסיכוי שחיישן קמשאפט יילך פייפן קטן מאד יחסית.
גיתאי
תודה חברים
בינתיים התופעה לא חזרה
בכל מקרה אבצע באופן יזום את כל הבדיקות הנ"ל
אעדכן בהמשך....
יש תופעה מוזרה ברכבים האלה. כאילו איזה גרמלין שמייצר תקלה ביום, וגמד קטן שמתקן אותה בלילה.
לי זה קרה המון פעמים ב ZJ, חלק מהתופעות חזרו בהמשך...
גם תופעה דומה לשלך, רכב נחנק ומשתנק בלחיצה על הגז.
החלפתי פילטר דלק, התופעה נעלמה...
לאחר מספר שבועות שוב אותה הבעיה, בודק לחץ דלק מקבל נתון נמוך כ 20 PSI, מזמין מאודי משאבת דלק אבל למחרת הכל חוזר לתקינות, כמובן שבדקנו ריליי, חשמל וכו', אודי משער שהיה לכלוך במשאבה והוא השתחרר, ממשיך ככה עוד חודשיים ובינתיים מוכר את הרכב (אם אזהרה לרוכש שיתכונן להחליף משאבת דלק מתישהוא..)
תכלס...
משאבת דלק זה הכיוון, כאשר הרכב יחזור לסורו תתחבר לשעון לחץ דלק ותראה מה המשאבה דוחסת.
התקלה חזרה!!!
לאחר בדיקות מעמיקות נמצא שהמינוס של ההקודנית היה רופף.
ובא לציון גואל!!!
התקלה חזרה!!!
לאחר בדיקות מעמיקות נמצא שהמינוס של ההקודנית היה רופף.
ובא לציון גואל!!!
נדמה לי שכבר אמרתי בשירשור הזה שהשיפור הראשון שאתה צריך לעשות הוא לזרוק את הזבל הקרוי קודנית לכל הרוחות. לא צריך שום בדיקות מעמיקות כדי לעלות על זה.
בכל אופן שיהיה חג שמח ונטול תקלות.
גיתאי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.