צפייה בגרסה מלאה : סמוראידה 2009 "עמוק בבוץ"
GodsFather
10-02-09, 18:41
טוב, אני חושב שהגיע הזמן להעלות את הוראות ההגעה.
אני אעלה אותם שוב גם ביום חמישי, אבל הנה ההסבר שלי -
נוסעים בכביש 70 עד לצומת יוקנעם (מושבה) ופונים ימינה לתוך המושבה (שמאלה לבאים מכיוון חיפה), שם הרחוב הוא "דרך העמק".
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=13923&stc=1&d=1234283807
נוסעים ברחוב זה ישר כל הזמן, עוברים 4 כיכרות ובין לבין גם תחנת דלק משמאל, עד שמגיעים לתמרור אין כניסה.
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=13922&stc=1&d=1234283807
בתמרור פונים ימינה לרחוב קטן בשם "הגורן", נוסעים בו ישר עד שמגיעים לכיכר אבנים, בה פונים שמאלה לתוך שביל מיוער.
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=13921&stc=1&d=1234283807
בשביל זה ממשיכים כל הזמן ישר , עוברים את בריכת היישוב, את בית הקברות , ספסלים לשבת בדרך , עד שמגיעים לרחבת החניה, שם תראו אותנו.
לאורך כל הדרך, החל מצומת יקנעם ועד למקום המפגש יהיו שלטים ברורים עם חיצים ושם האירוע.
חוצמזה , אני ושאר חבריי המארגנים נהיה זמינים לסיוע טלפוני.
אבקש להדגיש - נסיעה איטית ומתחשבת מרגע הגיעכם למושבה, אנו לא רוצים להפריע למנוחת התושבים, לא להפריע או להזיק למטיילים ולכבד את המבקרים במושבה.
כמו כן, בזמן האירוע ובכלל בחיים - נא לשמור ולכבד את הטבע ואת ניקיון האיזור.
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=13920&stc=1&d=1234283807
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=13924&stc=1&d=1234283807
מה שעת המפגש, ומתי יציאה לדרך?
GodsFather
10-02-09, 19:27
מה שעת המפגש, ומתי יציאה לדרך?
מאיזה סרט יצאת אח שלו ? :)
יום שישי הקרוב ,12 בצהריים , עמק השלום , הוראות למעלה.
אם אתה רוצה להצטרף לשיירה שמגיעה למפגש , יש שרשור במיוחד עבור זה בפורום SUZUKI
אם אתה נרשם ,אנא שלח פרטייך אליי/ערן/אוהד בה"פ
תודה
אמיר
אני רשום מזמן (מס' 22), לא ראיתי את השעה.
עכשיו הכל בסדר.
GodsFather
10-02-09, 19:54
אני רשום מזמן (מס' 22), לא ראיתי את השעה.
עכשיו הכל בסדר.
סוכר!
חברים יקרים
האירוע מתקרב וכולנו מתרגשים רק להזכיר שנה שעברה היינו על 70 רכבים והגיעו 80
אז אנחנו מצפים לפחות ל 90 רכבים ,
חוץ מזה מחר אני וערן נתחיל בסבב טלפונים כדי לוודא שכולם באים וסגורים
אז תתכוננו ......
אוהד
מארגנים יקרים
אתמול בגשם הגדול ובבוץ חרשנו את השטח מ10 בבקר עד 6 בערב והיה נפלא כולל חילוץ במגידו
לעצם הענין
אני שומע מלא מעט אנשים שנוהגים בסוגים שונים של רכבים (לא מבין איך אפשר) שהם מתכוננים להגיע גם למפגש
אולי מומלץ לדאוג להכונת חניה והפרדה בין "המלכות" ליתר העגלות
בני
GodsFather
11-02-09, 14:45
בני, חשבנו על זה ואנחנו נערכים בהתאם. יש מגרש חניה מוסדר לרכבים רגילים ויש שטח מרעה לסמוראים.
תודה על הדאגה!
אמיר.
בני, חשבנו על זה ואנחנו נערכים בהתאם. יש מגרש חניה מוסדר לרכבים רגילים ויש שטח מרעה לסמוראים.
תודה על הדאגה!
אמיר.
אני יודע שאני מהמשפחה אבל אולי לא אותו גזע כי יש לי ויטארה קצרה שמטיילת אח ורק עם אחייה הסמוראים השאלה? אם גם אני אוכל להצטרף?:confused:
נתי ונאור פרל
נהיה שם על הסמוראי החדשה שלי
0543063134
[email protected]
GodsFather
11-02-09, 20:05
אני יודע שאני מהמשפחה אבל אולי לא אותו גזע כי יש לי ויטארה קצרה שמטיילת אח ורק עם אחייה הסמוראים השאלה? אם גם אני אוכל להצטרף?:confused:
ברור שתוכל להצטרף , אני לא אוסר על איש מלהגיע. קח בחשבון רק שהרכב שלך יתבקש לחנות במגרש החניה ליד השורות של הסמוראים ולא ביניהם, כל מה שאנחנו מבקשים זו הבנה.
נתי ונאור - ברוכים הבאים! (סמוראי זה לא זכר ? )
אמיר אצלי ואצל ערן הסמוראי זה נקבה
קוראים לה יעל לא?!
GodsFather
11-02-09, 20:31
אני חושב שזה הזמן לספר קצת על הספונסרים שלנו ועל ההטבות המגיעות לבאי המפגש.
אז ככה -
יואב JOZI, חבר הפורום , הוא היבואן של מוצרי טרייל גיר , פנה אליי ואמר שאת הקיט יחסי העברה לסמוראי 1:6.54 שהוא מייבא, הוא מוכן למכור בהנחה משמעותית - במקום 3800 + מע"מ , רק 3000+מע"מ, אפשר לתאם הזמנה במהלך המפגש ולקבל אותה בהמשך השבוע. כמו כן, ספייסרים לדרייבשאפטים ותושבות BOMB-PROOF לטרנספר במחיר משתלם. יואב יגיע ויסתובב בין החבר'ה ותוכלו לברר עימו עוד פריטים ופרטים.
הנפלד טכנולוגיות נותנים מספר פרסים לאתגר העבירות מהשרשור השני, כמו כן ביקשו לציין שייתנו הנחות לבאי האתר לרכישת מוצריהם השונים ולא מדובר רק בכננות , גם ARB , גם רצועות חילוץ שונות, מכפילי כוח , מפחיתי לחץ אויר, הייליפט מקורי ועוד טובין. גם מטעם הנפלד יגיע איש מקסים בשם שייקה שיסתובב בין החברים ויציע את מרכולתו ואולי (אם יהיה עניין בקהל) אף יקיים הרצאה טכנית נטולת אינטרסים (בהתחייבות) על טיבם של קפיצים, מייצרנים שונים, לרכב.
סמואל מנכ"ל חברת טריפנט המייצרת מוצרי זיווד ואבזור לרכב ובכלל, גם כן תורם ממרכולתו לטובת אתגר העבירות וכמו כן יגיע עם רכב הדגמה מאובזר מכף רגל ועד בורג ויציע ממיטב המוצרים בהנחה לבאי המפגש.
צפריר מ"ל.כ. עודפי ציוד" המוכר לכולנו ובעיקר לחשבונות הבנק שלנו, תורם גם הוא ממוצריו לטובת אתגר העבירות המהולל, גם כאן - מי שיגיע עם חולצת האירוע לאחד מסניפי העסק, יזכה בהנחה משובחת.
עד כאן לחבר'ה החדשים המבקשים לעזור לקהילת הסמוראים. (קיים עוד בחור אחד מקסים בשם יקיר, שתרם וסייע בייצור מדבקות למפגש, אך ביקש להשאיר את העסק שלו בעילום שם נכון לעכשיו, תודה רבה גם לך יקיר! )
ועכשיו לתומכים הקבועים והמוכרים שלנו -
ד"ר מורי המוכר לכולנו נותן את תמיכתו במימון החולצות המדליקות שעיצבנו עבור בעלי הסמוראים ובנוסף לכך ביקש לציין כי גם הוא (ולמעשה הוא הראשון!) מציע הנחות ומחירים מיוחדים לטמבונים, מיגונים ושאר מוצריו ושירותיו, בין אם בתיאום מראש למפגש ובין אם לאחריו.
אל מורי היקר מצטרף גם בית העסק של "חמילבסקי קפיצים לרכב - חולון", בעלי הבית האחים עופר וארז, תומכים קבועים בסמוראידה ובאהבת בעלי הסמוראים לרכבם סייעו רבות במימון אותן חולצות נשגבות.
כל המגיע עם חולצת סמוראידה לעסק יקבל הנחה משמעותית בכל אשר יבחר לעשות שם - ערגול, התקנה , בולמים וכד'.
אחרונה חביבה אך עיקרית לא פחות - עמותת העבירות, המובילה את הספורט המוטורי בישראל בדגש על אירועי עבירות ואתגר תרמה גם היא את חלקה לקיום האירוע.
כמובן שכל מה שהולך פה לא היה יכול להתקיים אילולא פורום ג'יפולוג על מנהליו המקסימים, שנתנו לנו במה לקבץ את כל אוהבי הסמוראים , לנעוץ שרשורים בראש פורום, לשים באנר בכניסה לאתר, לייעץ מיני עצות שהיינו צריכים בדרך - תודה רבה גם לכם!
במהלך האירוע יוצעו למכירה כובעי חורף וחולצות ג'יפולוג במחירים המוכרים לכולם.
ברצוני להודות לכל התומכים והאוהדים שמוצאים לנכון לסייע לנו לקיים אירוע ברמה גבוהה ולתת קצת יותר לכל המגיעים למפגש. ברצוני להדגיש,למען הסר ספק , כי לא לי ולא לחבריי לאירגון - ערן,אוהד ואיתי אין שום עניין כלכלי או שכמותו באירגון המפגש וכי כל האירוע מאורגן על בסיס אהבה גדולה לשטח, לרכב ולקהילה הגדולה שהצלחנו לקבץ מרחבי הארץ (ואפילו בגולה, מועלם! )
עוד קצת פחות מ40 שעות למפגש - שיהיה אחלה ערב!
דניאל דביר
11-02-09, 21:06
אבקש להוסיף לרשימה שני חברים שבאים גם הם עם הסמוראים ולא רשומים באתר
עמיחי פלר מקיבוץ מעברות עם סמוראי 94 ויניב בש מקיבוץ העוגן עם סמוראי 89
תודה ושיהיה ארוע מהנה
אמיר ושאר המארגנים-
המון סחתיין על המאמץ וההשקעה!! לא יודע מאיפה אתם שואבים את המוטיבציה, אבל כל הכבוד!!!
לכל מי שמתכוון להגיע, יש לי רק בקשה קטנה לחדד:האיזור המתוכנן הוא אתר נופש פעיל להמון משפחות,זוגות ושאר הולכי (וגם רוכבי) על שתיים אשר פוקדים את המקום בהמוניהם באופן קבוע כל שישי בצהריים.
מפגש מוטורי שכזה בין כל אותם חובבי רגליים (ולצערי לעיתים פחות חובבי גלגלים) הוא פוטנציאל לחיכוכים מיותרים אשר עשוי לפגוע בסופו של יום בשמנו הטוב.
אני סמוך ובטוח שבקרב האוכלוסיה שצפויה להגיע למפגש אין סיבה לחשוש מדבר, אך בכל זאת אני מוצא לנכון להדגיש את העניין כאן בשרשור. אנא גלו הבנה וסובלנות.
זכרו- שיירה של עשרות גי'פים שעוברת ליד משפחה עם ילדים קטנים תגרום כך או כך לתחושת אי נוחות מסויימת בקרב אותם אנשים.
בואו ננצל את המפגש הזה ע"מ להשאיר טעם טוב בקרב אותם אנשים ולא חו"ח להיפך...
נתראה בקרוב!
יונתן
לכל הצפוניים להזכירכם
שעה 12.00 צומת יגור עם הפנים למזרח.
בני
0525500866
GodsFather
12-02-09, 07:32
לכל הצפוניים להזכירכם
שעה 12.00 צומת יגור עם הפנים למזרח.
בני
0525500866
בני, למה 12 בצומת יגור ? המפגש מתחיל ב12, תנסה להזיז את השיירה קצת יותר מוקדם.
חברים יקרים בוקר טוב
לאור הנרשמים האחרונים נפרסם רשימה בשעות הקרובות אני חושב שהגענו
לקו ה80
נרשמים אז יאללה שיהיה לנו בהצלחה ואירוע מהנה.
אוהד
סמוראים. למי שמעוניין, מפגש בתחנת הדלק של סינמה-סיטי גלילות, משחררים קלצ' צפונה בשעה 10:40.
GodsFather
12-02-09, 10:16
סמוראים. למי שמעוניין, מפגש בתחנת הדלק של סינמה-סיטי גלילות, משחררים קלצ' צפונה בשעה 10:40.
סמור - נא לפרסם את ההודעה הזו כאן -
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=32955&page=2
שרשור השיירות.
GodsFather
12-02-09, 10:50
עוד 25 שעות לhttp://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=13946&stc=1&d=1234428575
שלום
לכל מי שמעוניין בלינה באזור,
לכבוד הסמוראידה מצאנו מאהל בדואי בבית זרזיר שזה מרחק של 15 דקות נסיעה מהאזור.
המקום נקרא אוהל הידידות ,
מחיר:
לינה 35 ש"ח
ארוחת בוקר 35 ש"ח
ארוחת ערב 60 ש"ח כולל כמה סוגי בשר צי'פס מג'דרה ועוד כמובן מתוקים וקפה ארוחה
כמגוון העדה הבדואית , כמובן שזה מחיר ליחיד.
לפרטים יש לפנות למוסא : 0505375659
תודה
GodsFather
12-02-09, 11:11
תודה לרותם סמוראי, שבזכות היותו אבו-קמצן, מצאנו את מקום הלינה הזול הזה :)
חברים יקרים על זה נאמר שפו 82 זוקונים רשומים כל הכבוד .
עוד 23 שעות לארוע הגדול מכולם.
חברים יקרים על זה נאמר שפו 82 זוקונים רשומים כל הכבוד .
עוד 23 שעות לארוע הגדול מכולם.
אם מסדרים את הרשימה שלכם זה יהיה מקסימום 60
יש כמה אנשים רשומים פעמיים.
אבל אני לא מאשים אף אחד. כל הכבוד .
אם מסדרים את הרשימה שלכם זה יהיה מקסימום 60
יש כמה אנשים רשומים פעמיים.
אבל אני לא מאשים אף אחד. כל הכבוד .
רמי מי רשום פעמיים?
רמי מי רשום פעמיים?
אני רשום פעמיים ב48 ו54
למה 12?
א. כי אני עובד וגם ככה בורח מהעבודה .
ב. מיגור למקום 15 דקות בדיוק.
אבללללללללללללללללללללללל
בגלל הלחץ המתון והרצוף אנחנו בצומת משעה 11.30
נמתין למי שיגיע עד השעה 11.50 ונזוז
מקווה שתגיעו ושתצא שיירה יפה
במאמר מוסגר
מישהוא בג'יפ טריפ כנראה מסוכסך או לא אוהב אותנו כי לפני שבוע ניסיתי להעלות הודעה לעידוד המפגש ממש צנועה ואחריי דקות נמחקתי,ולמחרת בבקר בשעה 6.00 שוב ועושה רושם שמישהוא ישן ליד המחשב וחיכה לי אבל לא נורא
מאתמול קיבלתי טלפונים לפחות עוד שלושה שמצטרפים לא רואה אותם נרשמים
הלו להרשם מקבלים ממתקים בחינם!!!!!!!!!!
בני
count me in
אומנם לא להרבה זמן, אבל נקפוץ להגיד שלום (:
זו תהיה בערך הנסיעה השניה שלי בסמוראי...וחסר קצת אויר
מישהו יכול לעזור לי...מה הלחץ בצמיגים (שנת 86)
זו תהיה בערך הנסיעה השניה שלי בסמוראי...וחסר קצת אויר
מישהו יכול לעזור לי...מה הלחץ בצמיגים (שנת 86)
אני שם 26psi לצמיג המקורי 205/70
זה גם מה שהיה רשום על הלוח בפעם האחרונה שמילאתי בתחנת הדלק
אני בפנים סמוראי ארוך יוצא מכינרת מושבה בשעה 10 השמח למיצטרפים טל 052 8892648:p
GodsFather
12-02-09, 19:51
מישהוא בג'יפ טריפ כנראה מסוכסך או לא אוהב אותנו כי לפני שבוע ניסיתי להעלות הודעה לעידוד המפגש ממש צנועה ואחריי דקות נמחקתי,ולמחרת בבקר בשעה 6.00 שוב ועושה רושם שמישהוא ישן ליד המחשב וחיכה לי אבל לא נורא
מאתמול קיבלתי טלפונים לפחות עוד שלושה שמצטרפים לא רואה אותם נרשמים
יש משהו בדברייך, מזה כחודש אני מחדש שם הודעות אחת לכמה ימים. אפילו דיברתי עם מנהל פורום סוזוקי - הוא לא יודע מי מוחק אבל מישהו מוחק בוודאות. כנראה לא אוהבים את הרעיון שאני/אנחנו ממליצים להכנס לפורום ג'יפולוג להרשמה ופרטים... נו לא נורא, הטובים ביותר גם ככה כבר כאן ורשומים.
לגבי רישומים כפולים - אם היו לנו השמות המלאים ושאר הפרטים כראוי כפי שביקשנו מההתחלה אז אין ספק שלא היו כפילויות, NICKNAMES לפעמים בורחים לנו, אבל גם 82 רשומים לא אומר שיגיעו רק 82 אלא לפחות 90 כי יש הרבה שלא מכירים את האינטרנט ושמעו על המפגש ויגיעו בשיטת חבר מביא מלא חברים.
עוד 16 שעות לאירוע, אני אוהד ערן ואולי עוד כמה מהחברים הקרובים לאירגון האירוע , יוצאים עוד כשעתיים לכיוון מקום המפגש, ללינה באיזור. נשתדל להתחבר באמצעות מודם סלולרי אבל לא מבטיח שזה יילך, תלוי בקליטה.
אני מבקש בכל לשון של בקשה ולמעשה מתחנן, מחר כשאתם מגיעים , אנא התחשבו במטיילים סביבכם ושמרו על הטבע, אנא השמעו להוראות הסדרנים והמארגנים כדי שתהיה חניה מסודרת לכולם (יש תכנון סידור של 2-3 שורות סמוראים, כפי שהיה באירוע הראשון, מה שייתן תמונה מעולה לעיתונות שגם מגיעה מחר), סייעו לנו לקיים את האירוע באיכות וטעם טוב, כדי שיהיה נעים לכולם, אורחים וסמוראים.
הנה שוב הוראות ההגעה למפגש (http://www.jeepolog.com/forums/showpost.php?p=233587&postcount=251) - http://www.jeepolog.com/forums/showpost.php?p=233587&postcount=251
שיהיה ערב מעולה , היה לי נעים מאד להריץ את השרשור הזה מספטמבר 08 ועד היום.
תודה לרותם סמוראי, שבזכות היותו אבו-קמצן, מצאנו את מקום הלינה הזול הזה :)
חחהחהחה :D:D:):):p :D:D:D
אני לא מאמין יוו
בואנה אחי זה אחד המקומות .
זהו מחיר בשבילי 35 סתם ככה זה 65 ללילה .
ואני לא קמצן אני חסכן .
נתראה מחר איש .
שיהיה אחלה לילה
[quote=שמואל לוי;233934]אני בפנים סמוראי ארוך יוצא מכינרת מושבה בשעה 10 השמח למיצטרפים טל
אני מקווה שלא מאוחר מדי(בהצחשב בעובדה שעוד כמה דקות זה כבר היום של האירוע....;))
אני מגיע לבד
סמו סגור 94
itai55
איתי -
[email protected]
היי חברים שמי דרור והתחדשתי לי מחיפושית שנת 72 לסמוראי 84 חבוט ומבוצבץ היטב! רק שיש לי בעיה החיישן של אורות הרוורס הפסיק לעבוד לי והייתי בסוזוקי ובעוד כמה מקומות ואמרו לי שאין את החיישן בארץ ורק עוד חודש יגיע! :mad: אשמח אם למישהו יש חישן כזה שהוא לא צריך והוא מגיע לסמוריאדה היום. אה ... ו אני צלם של מעריב אז סוף סוף תקבלו תמונות ברמההההה לא שאני מזלזל בדרור בננה חס וחסה את דרור אני מכיר ממפגשי החיפושיות והוא אדם נפלא!
המספר שלי: 0542645264
אני מקווה שלא מאוחר מדי(בהצחשב בעובדה שעוד כמה דקות זה כבר היום של האירוע....;))
אני מגיע לבד
סמו סגור 94
itai55
איתי -
[email protected]
לא מגיע:(:(
רבותי
הדקות קרבות מהעבודה ברחתי
להזכירכם 11.30 צומת יגור פנים למזרח ממתינים 20 דקות במידה ויש בעיה להתקשר
בני 0525500866
היה אדיר תודה לכל מי שאירגן עשיתם לי את הסופ"ש, הערה יחידה היא שאולי כדאי לארגן טיול בכל מפגש כזה כי אחרי התחרות עבירות כולם התפזרו וזה קצת חבל.
בכל מקרה מעולה ותודה על אחלה אירוע :)
תמונות חברה תמונות
לצערי לא יכלתי להגיע
אבל שלחתי מחליפים
מת לראות את התמונות כבר לראות מה הפסדתי
שבוע טוב לכולם
היה ממש נחמד יום שישי שוב כל הכבוד לכל המארגנים!
קצת תמונות בנתיים
http://picasaweb.google.com/yoelh8/2009?feat=directlink
יואל
GodsFather
15-02-09, 08:31
חברים וחברות, תודה רבה לכל המשתתפים והתומכים, היה אירוע טוב מאד.
לגבי עניין היציאה לטיולים, הגענו למסקנה הזו גם כן במהלך האירוע ובמפגשים הבאים נשתפר.
נהניתי לראות יותר מ60 כלים מסודרים וממושמעים , כשאין אחד דומה לאחיו.
נהניתי לפגוש את כל החבר'ה ולהכיר חדשים.
נהניתי - פשוט נהניתי.
כתבה תעלה בהמשך.
תודה לכולם!
אמיר
GodsFather
15-02-09, 13:57
תמונות
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=33150
היה אחלה אירוע.
תמיד כיף לפגוש את כל החבר'ה,ולהכיר זוקונים חדשים.:D
למארגנים תודה רבה
מורי.
GodsFather
08-12-09, 10:01
זוקונים נכבדים,
בעקבות בקשות של חברים ועם בואו של הגשם, אני מארגן הדרכת נהיגה מתקדמת - כביש רטוב.
פרטים פה -
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=39530
אמיר,אם כבר השרשור הזה עלה מן האוב...
מה עם איזו סמוראידה NO.3
זו בדיוק העונה.
מה עם איזו סמוראידה NO.3
זו בדיוק העונה.
רעיון מעולה מורי... גם אני בעד!:lol:
+1
מצטרף לשאלה
יאללה לקבוע תאריך, מיקום ולהתחיל להזיז עניינים.
אני בעד וגם ערן (יעל 1), רק שהפעם לי ולערן אין זמן לארגן ,
אתם יודעים
עבודה לימודים + חתונה יש מספיק על הראש
(ולא אני לא מתחתן עם ערן :D)
מי מרים את הכפפה ?
מה עם איזו סמוראידה NO.3
זו בדיוק העונה.
מורי אל תזניחו אותנו בעלי הג'ימיני .. אתה כבר נכנסת לקטגורה ..
אז תתחיל לדאוג לנו ;).
מורי אל תזניחו אותנו בעלי הג'ימיני .. אתה כבר נכנסת לקטגורה ..
אז תתחיל לדאוג לנו ;).
ומה, ויטארה זו עז ???
אני מציע במקום סמוראידה מס' 3 -> סוזוקיאדה מס' 1 :p:p:p
להתראות בשטח,
נדב.
ומה, ויטארה זו עז ???
אני מציע במקום סמוראידה מס' 3 -> סוזוקיאדה מס' 1 :p:p:p
להתראות בשטח,
נדב.
אבל אם יהיו גם ויטרות, מה נגיד לבעלי הבלאנו למיניהם??? :D
איתי.
אבל אם יהיו גם ויטרות, מה נגיד לבעלי הבלאנו למיניהם??? :D
איתי.
שהם מוזמנים לבוא, אבל יש קצת שלוליות בדרך למפגש ... :rolleyes:
GodsFather
10-12-09, 09:43
קטונתי הפעם, גם לי יש לא מעט דברים על הראש ממש כמו לאוהד למעשה :) (ולא, אני לא מתחתן עם אוהד )
אם הייתם מגיעים להדרכה, אולי היה אפשר להזיז משהו..אבל אני החלטתי לרדת מבמת המשכנע הלאומי.
אחחח איזה שרשור טוב , סמוריאדה 2009 :p
עושה כיף לראות את זה...
ערן
GodsFather
31-08-10, 14:45
היו זמנים, ערן, היו זמנים.
למרות שמרוח הדברים בפורום, נראה שמנסים להרים סוזוקיאדה 2010
כן אמיר לגמרי...
בכל מקרה אני יודע שמנסים לארגן זוקיאדה אבל תסכים איתי שזה לא סמוריאדה , המיוחד היה שזה היה רק סמוראים עגלות וגרוטאות ומפלצות מדהימות כאחד זה מה שהיה יפה.
לא נורא בהחלט היו זמנים.
זוקיאדה הייתה 2010.
עכשיו חושבים על זוקיאדה 2011.
זוקיאדה הייתה 2010.
עכשיו חושבים על זוקיאדה 2011.
עכשיו אנחנו מדברים לעניין .
זוקיאדה 2011 - כי איכות זו לא מילה גסה
אתם גם יכולים לעשות זוקיאדה פעמיים בשנה , מישהו עוצר אותכם ?
זה מוציא קצת מהטעם.
כל הרעיון זה מפגש ייחודי חד שנתי. לעניות דעתי מפגש המוני מספר פעמים בשנה מוריד מהייחודיות.
בכל אופן, אני מאחל הצלחה רבה לכל מארגן מפגש זה או אחר. אי"ה כשתגיעה 2011 ננסה שוב לארגן משהו
GodsFather
06-09-10, 06:15
כשכל האירוע מבוסס על התנדבות, זה קצת קשה כשצריך גם לעבוד בשביל לפרנס את עצמך.
להרים אירוע, אפילו ברמה של סמוראידה/זוקיאדה, זה לא עניין של יום-יומיים. במיוחד אם רוצים שהאירוע יהיה איכותי ולא סתם מפגש "בור".
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.