צפייה בגרסה מלאה : גיר T-176
שלום
בימים האחרונים פירקתי את הגיר שלי לצורך החלפת הסיכרונים.
כאשר פתחתי אותו גילית כי שיני הנעילה של הילוך 3-4 שבורות (נמצאו בתחתית הגיר שבורות ודבוקות למגנט).
האם למישהו יש מושג מה יכול לגרום להם להישבר?
על-מנת להיות ברור יותר מצורפת תמונה של שיני הנעילה כאשר הן שלמות, בתמונה הן מוחזקות על-ידי אזיקון ובשירטוט הן נקראות INSERT
תודה
חן
יצא לי לשפץ כמה גירים שכאלו,
הנועלים ז"א הפחיות השבורות שמצאת בתחתית הגיר הם לרוב הדבר הראשון שהולך ובעיקבותיהם הסינכרונים נשחקים, או ההפך, לפעמים הסינכרונים פשוט נשחקים בחלק אליו נכנסים הנועלים מה שגורם לנועלים ליפול ולהיטחן.
המלצתי:
קנה קיט נועלים חדש (שים לב שאתה קונה את הקיט הנכון - יש הבדל בין הנועלים של הילוכים ראשון + שני לנועלים של שלישי + רביעי).
תחליף גם את שני הסינכרונים הרלוונטים, הקיט מגיע עם קפיצים, ומה שמחזיק את הנועלים זה המחליק שיושב מעליהם, הם לא מחזיקים את עצמם!
בהצלחה.
ממליץ להחליף גם מיסבים, מצמד וזר התנעה... כמובן אם צריך...
תחליף אותן, אפשר לקנות ביאנוביץ'.
כמו שנאמר, האורך שלהן שונה לכן צריך לשים לב. אצלי לא הבנתי למה הגיר לא נסגר לי, רק אחרי שעזרו לי הבנתי את הקטע.
שלום
בימים האחרונים פירקתי את הגיר שלי לצורך החלפת הסיכרונים.
כאשר פתחתי אותו גילית כי שיני הנעילה של הילוך 3-4 שבורות (נמצאו בתחתית הגיר שבורות ודבוקות למגנט).
האם למישהו יש מושג מה יכול לגרום להם להישבר?
על-מנת להיות ברור יותר מצורפת תמונה של שיני הנעילה כאשר הן שלמות, בתמונה הן מוחזקות על-ידי אזיקון ובשירטוט הן נקראות INSERT
תודה
חן
שלום לך
איפה ניתן להשיג שרטוטים כמו שמופיע בתצלום,אני מתכוון לשפץ את הגיר לבד-אשמח לקבל טיפים...
בלינק הבא:
http://www.jeepershome.be/T176.htm
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.