שגיא S
13-10-08, 13:11
שלום לכולם, דבר ראשו אני שמח להתחבר לאנשים בפורום איסוזו.
דבר שני, מי שלא קרא את השאכול שלע בפורום מתחילים. קניתי היום טרופר בנזין,
שנת 95, עם ARB מאחורה, הגבהות של אולדמן(ישנות יחסית - 5 שנים), ומיגון כולל פגוש ומדרגות צד.
דבר ראשון - ניגשים ליישור קו.
אז יש לי כמה בעיות:
1. האגזוז והמערכת פליטה בלכלי - רקובים ודורשים החלפה. איך כמה ולמה? האם אפשר לשים משהו משופר?
2. חופש בהגה - מכיוון המוט שמקשר בין 2 הגלגלים(שכחתי את שמו), חבר יקר וחכם אמר שאולי יש חופש בתיבה, שיש בה איזה בורג..מה דעתכם על העניין? מישהו נתקל בתופעה?
3. אני רוצה לעשות טיפול גדול. שמנים, פלגים, וכדומה.
מה להחליף, כמה, איזה פלאגים? שמעתי שהמקוריים מחזיקים יותר זמן אבל הם יקרים משמעותית.
4. יש לי צמיגים 265/70/16 BF AT, שהאחוריים במצב טוב, ואילו הקדמיים נראים מתים.
קראתי פעם על זה שצמיגים קדמיים נאכלים בטרופר, ממה זה נובע? ואיך אפשר לפתור את זה?
5. עוד משהו קטן, יש איזהשהו טיפול קסם שמונע את הרעש בשסתומים, לא מפריע לי...אבל אם יש איזה תוסף או פתרון אחר שהוא לא לפתוח את המנוע - אני אשמח לשמוע.
6. עוד עיצות? כמובן שאני בפנים לעסקה עם המוטות הגה.
תודה מראש...
בתקווה שיהיה טוב !
דבר שני, מי שלא קרא את השאכול שלע בפורום מתחילים. קניתי היום טרופר בנזין,
שנת 95, עם ARB מאחורה, הגבהות של אולדמן(ישנות יחסית - 5 שנים), ומיגון כולל פגוש ומדרגות צד.
דבר ראשון - ניגשים ליישור קו.
אז יש לי כמה בעיות:
1. האגזוז והמערכת פליטה בלכלי - רקובים ודורשים החלפה. איך כמה ולמה? האם אפשר לשים משהו משופר?
2. חופש בהגה - מכיוון המוט שמקשר בין 2 הגלגלים(שכחתי את שמו), חבר יקר וחכם אמר שאולי יש חופש בתיבה, שיש בה איזה בורג..מה דעתכם על העניין? מישהו נתקל בתופעה?
3. אני רוצה לעשות טיפול גדול. שמנים, פלגים, וכדומה.
מה להחליף, כמה, איזה פלאגים? שמעתי שהמקוריים מחזיקים יותר זמן אבל הם יקרים משמעותית.
4. יש לי צמיגים 265/70/16 BF AT, שהאחוריים במצב טוב, ואילו הקדמיים נראים מתים.
קראתי פעם על זה שצמיגים קדמיים נאכלים בטרופר, ממה זה נובע? ואיך אפשר לפתור את זה?
5. עוד משהו קטן, יש איזהשהו טיפול קסם שמונע את הרעש בשסתומים, לא מפריע לי...אבל אם יש איזה תוסף או פתרון אחר שהוא לא לפתוח את המנוע - אני אשמח לשמוע.
6. עוד עיצות? כמובן שאני בפנים לעסקה עם המוטות הגה.
תודה מראש...
בתקווה שיהיה טוב !