צפייה בגרסה מלאה : טויט היילקס 2001 -ראש מנוע
דורון_מזור
16-10-08, 10:45
הלך לי ראש מנוע בהיילקס שלי (2001) , ואני מחפש את הדרך הטובה והזולה ביותר להחליף ראש...
שלום...
לא מיזמן הלך לי ראש מנוע, טויוטה היילקס 99.
בדקתי כבר את כל האופציות....ראש מקורי עולה 6000 שקל ערום, תעביר את השסתומים מהישן, ותחליף צ'מפרים אתה מגיע לסביבות ה 7-8 אלף שקל, לפני עבודה על האוטו!!(כמעט מחיר של מנוע מיבוא)
יש ראש ספרדי......אומרים שהוא יותר טוב מסיני.....אבל ראיתי כבר אחד כזה שנשבר כבר בזמן ההרכבה....הוא עולה בסביבות ה 3 וגם הוא ערום. למרות שמצאתי מקומות שגם מוכרים אותו בפחות
וגם כאילו שטענו שהספרדי הזה הוא גם לא בדיוק ספרדי.
עקב זאת הגעתי למסכנה שאם אני לא מכניס מקורי, אז כבר לא משנה יכולים למכור לי זבל במחיר יקר בלי שאני ידע בכלל.
אז הזמנתי ראש מנוע קומפלט שכולל: ראש מנוע, שסתומים , צ'מפרים , גל זיזים. הכל מוכן להרכב ככה זה מגיע מהחברה.
במחיר של 2500-3000 שקל
קניתי אטם ראש מנוע סטנדרט מקורי מהחברה שעלה כמעט 400 שקל.
הראש מנוע של ההיילקס הוא ראש מברזל ולא אלומיניום, זאת הסיבה היחידה שהסכמתי ללכת על ראש סיני ולא מקורי.
אני עשיתי את העבודה לבד, אני לא יודע אם אתה מתכנן לעשות את זה לבד, האמת שזה לא מסובך כל כך.
אבל חשוב מאוד לדעתי להקפיד לסגור את הראש עם ידית מומנט לפי הסדר, ולהחליף את הברגים לפני זה.
(ולא זה ממש לא ברור לרוב במוסכים!!!)
האאא ויש עוד אופציה לחפש ראש מנוע מקורי משומש ולשלוח אותו לשיפוץ, מיניסיון שלי, לא קל למצוא אחד במצב טוב.
בכל מיקרה אצלי באוטו זה כבר מורכב כמעט 8000 ק"מ.
והכל בסדר גמור.
אשמח לעזור במקרה של שאלות
טל: 0546556525
פלג
כתבתי בעבר בפורום,אם היית עורך חיפוש,היית מוצא....
יש ראש מנוע מושלם עם גל זיזים ושסתומים,היה מורכב שבוע על רכב,כמו חדש,מוכן להרכבה.
ע"פ המוכר מתוצרת קוריאה.
מחיר בסביבות 1500 ש"ח.
נמצא ב "כלבו לרכב" ,רח העבודה,א"ת קלה,אשדוד.
לדבר עם רחמים או ניסים.
בברכה,טושי
אני לא מכיר את ראש המנוע של ההיילקס, אבל אי אפשר למלא ולהשחיז אותו אצל חרט?
בד"כ כשיש סדקים בראש,במיוחד בין הצ'מברים למעברי מים,אין אפשרות לתקן.
בברכה,טושי
איציק - 4X6ZH
17-10-08, 14:49
מה זה צ'מברים :rolleyes:
איציק
מה זה צ'מברים :rolleyes:
איציק
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%27%D7%9E%D7%91%D7%9C%D7%95
זה בערך זה
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%27%D7%9E%D7%91%D7%9C%D7%95
זה בערך זה
וואלה!
עכשיו אני מבין מה שונה מנוע היילקס משאר המנועים- יש בו כלי נגינה...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.