צפייה בגרסה מלאה : גיר אוטומט-גלופר
שלום.
אשמח לקבל ייעוץ ממי שמכיר.קניתי לפני חודש יודאי גלופר אורך אוטומט.האוטו היה צריך שיפוץ גיר כי הוא לא ההעביר מהילוך 3 ל4.במקום לשפץ גיר עשיתי מעקף של הכפתור o/d בתוך המוח של הגיר ובינתיים זה עובד.יש לי 4 הילוכים.הבעיה היא שכשאי נוסע 100 קמ"ש האוטו כבר בסל"ד של 3500-אז אני לא רוצה לקרוע אותו ולעבר את זה בנסיעות ארוכות.האם זה נורמלי? שאי אפשר לעבור את ה100 קמ"ש? האם זה בגלל שיש לו רק 4 הילוכים? או שמא זה קשור לזה שלא עשיתי שיפוץ גיר יסודי?
אשמח לקבל עזרה
גלעד
אם הצלחת להפעיל את ההילוך הרביעי ע"י מעקף אתה צריך רק לשפץ את המוח ההידראולי ולא את כל התיבה, כך שיתכן ומדובר בעלות יותר זולה מאשר שיפוץ תיבה אוטו' מלא.
יתכן כמובן כי בכל זאת ישנה בעיה במכניקה של התיבה, אך אני לא יודע כיצד בוצע המעקף ולכן לא אוכל לענות על כך.
אם הצלחת להפעיל את ההילוך הרביעי ע"י מעקף אתה צריך רק לשפץ את המוח ההידראולי ולא את כל התיבה, כך שיתכן ומדובר בעלות יותר זולה מאשר שיפוץ תיבה אוטו' מלא.
יתכן כמובן כי בכל זאת ישנה בעיה במכניקה של התיבה, אך אני לא יודע כיצד בוצע המעקף ולכן לא אוכל לענות על כך.
תודה רבה על התשובה.
אך אני עדיין תמהה האם זה נורמלי שבמהירות 100 קמ"ש אני בסל"ד של 3500 ?האם זה בגלל שיש לי 4 הילוכים? האם זה ככה אצל כל הגאלופרים או בעיה ספציפית אצלי
יכול להיות שבביצוע המעקף שלך בטלת את הפעלת המצמד ממיר מומנט ולכן הסל"ד הוא מעט גבוה בשיוט.
כדאי להשוות זאת לרכב אחר.
יכול להיות שבביצוע המעקף שלך בטלת את הפעלת המצמד ממיר מומנט ולכן הסל"ד הוא מעט גבוה בשיוט.
כדאי להשוות זאת לרכב אחר.
תודה אני אבדוק.
בכל מקרה לצורך השוואה אשמח אם יש מישהו עם רכב דומה לשלי שיגיב על הנושא -איך האוטו שלו מתנהג?
תודה אני אבדוק.
בכל מקרה לצורך השוואה אשמח אם יש מישהו עם רכב דומה לשלי שיגיב על הנושא -איך האוטו שלו מתנהג?
יש לי גאלופר 98 כבר שלוש שנים שנקנה עם הרבה בעיות קטנות ונסעתי עליו לא מעט. בעיות גיר לא היו לי אבל כיוון טוב כדאי לעשות אצל יורם ממוסך אופ"ק כי הבנאדם ממש טוב בגאלופר, אני עושה כמעט כל דבר ברכב לבד או כשלא רוצה להתלכלך (סתם, יש דברים שאני לא יכול לעשות) אז נותן ליורם, תתחדש, יש לך אחלה רכב שלא תוקע אותך אם תדע להקשיב לו, הבהמה לא נוסעת מהר אבל ל140 היא מגיעה בכביש שש כשמד הטורים מראה פחות מ4000, יתכן שצריך גם להחליף שמן גיר ותקפיד רק על האוריגינל (יש לו במוסך), בכלל אני ממליץ לך על טיפול גדול ובדיקה, גרוז, פילטרים וכיוונים, שווה כל שקל ולא יקר עם הבהמה,
יש לי גאלופר 98 כבר שלוש שנים שנקנה עם הרבה בעיות קטנות ונסעתי עליו לא מעט. בעיות גיר לא היו לי אבל כיוון טוב כדאי לעשות אצל יורם ממוסך אופ"ק כי הבנאדם ממש טוב בגאלופר, אני עושה כמעט כל דבר ברכב לבד או כשלא רוצה להתלכלך (סתם, יש דברים שאני לא יכול לעשות) אז נותן ליורם, תתחדש, יש לך אחלה רכב שלא תוקע אותך אם תדע להקשיב לו, הבהמה לא נוסעת מהר אבל ל140 היא מגיעה בכביש שש כשמד הטורים מראה פחות מ4000, יתכן שצריך גם להחליף שמן גיר ותקפיד רק על האוריגינל (יש לו במוסך), בכלל אני ממליץ לך על טיפול גדול ובדיקה, גרוז, פילטרים וכיוונים, שווה כל שקל ולא יקר עם הבהמה,
תודה-אבל לא ציינת אם יש לך אוטומט או ידני-כמו כן כמה הילוכים יש ברכב שלך, 4?
בכל אופן נראה לי שאין מנוס משיפוץ גיר מלא(7000 ש"ח!!!) כי היום בישביל לנסוע במהירות של 100 קמ"ש הסל"ד מראה 3500 - ו120 בכלל אני מפחד לנסות שמא האוטו יתפוצץ-אז זה לא סביר, כנראה הדיסקיות של ההילוך הרביעי ממש שחוקות ולא עובדות כבר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.