PDA

צפייה בגרסה מלאה : זקוק לעזרה ברכישת כננת

avi3241
21-11-08, 17:32
בשעה טובה החלטתי שהגיע הזמן להרכיב כננת.
ברשותי טרופר בנזין 2002.
הבנתי כבר שוורן הם הכי טובות, אבל רוצים עליהם ממש הרבה כסף.
האם 600$ להביא מארה"ב את הכננת WARN 9000 זה משתלם?
כמו כן רציתי לקבל חוות דעת על הכננת שמוכרים כ.ל. TMAX 8500פאונד?מישהו מכיר?
ראיתי גם ש 4X4CARRYBOY מוכרים איזו כננת, מישהו מכיר?

כמו כן מה הפרוצדורה לאחר ההתקנה להכניס אותה לרשיון?מסובך?
ומה העלויות של התקנה לכננת?צריך להחליף טמבון?

המון המון תודה

jeri
21-11-08, 17:53
שלום שמי אסף ואני סוכן של אספיר,

כיום יש מבצע בחברה שכולל כננת 9000 ליברות ,גלגיליות ופגוש מדגם ATL מורכב על האוטו.
הפגוש דרוש כיון שהיום אסור להתקין כננת על התקן חיצוני (פגוש צינורות), ישנם יצרנים שיציאו לך התקן פנימי לפגוש המקורי אך לפגוש שלנו מס' יתרונות כמו שיפור זויות גישה, במקרה של צורך בטיפול ניתן לפרק את המסכה של הפגוש ולעבוד כאשר הכננת יושבת על ה"מגש" ולא צריך מס' אנשים כדי לפרק את כל הפגוש(TJM),
הפגוש בנוי כך שבמקרה תאונה(לא עלינו) לא תמיד דרושה החלפתו אלא ניתן לרכוש רק את ה"מסכה" החיצונית וכך אנו מונעים עליות גבוהות ומצמצמים סיכוי של פגיעת שלדה, כלומר- רוב המכה ספגת במסכה עצמה.
עלות החבילה 7000 ש"ח+מע"מ
לשאלות נייד שלי
אסף שדמה 052-2274126

jeri
21-11-08, 17:55
שכחתי לציין אתר האתר שלנו:http://www.asfir.co.il/catalogue.asp

נמרוד - מערד
21-11-08, 19:06
אסף שלום.
מה הסיבה שלא ניתן להתקין כננת על תמבון צינורות.
נמרוד

jeri
22-11-08, 19:51
אני לא יודע אך אלו הם החלטות של משרד הרישוי שאוסרות לבצע זאת.
חלקם טוענים שפגושים אלו מסכנים הולכי רגל אך אין לי הוחכות מדויקות.

מה שאני לא יודע בוודאות עדיף לא להגיד.

אסף

asafk
22-11-08, 23:23
אסף שלום.
מה הסיבה שלא ניתן להתקין כננת על תמבון צינורות.
נמרוד

על פי משרד התחבולה אין אישור להתקנה בה הכננת בולטת מהפגוש, כאמור- כדי למנוע נזק להולכי רגל. אני לא סגור על הניסוח המדוייק, אבל זו הרוח. עד השנה שעברה היית יכול לעגן כננת איך שבא לך, ובבדיקה רק בדקו שהחזית הקדמית של הפגוש ללא בליטות, והיו אמורים לבדוק (לא בדקו) שגם הרולר לא בולט (או מכוסה בכיסוי פלסטיק). היום המצב שונה.

אסף.

דרור ברלי
23-11-08, 00:01
אז איך הם מתייחסים היום לכננת שמותקנת על מגש תקני שמחובר לקצה השילדה, דוגמת סופה/סיקס ודיפנדר? הרי הרולר תמיד יבלוט קצת.

asafk
23-11-08, 00:03
בסלחנות. :rolleyes: (ידוע שהם מחבבים ג'יפים)

אסף.

אייל
01-12-08, 10:49
כמו כן רציתי לקבל חוות דעת על הכננת שמוכרים כ.ל. TMAX 8500פאונד?מישהו מכיר?
ראיתי גם ש 4X4CARRYBOY מוכרים איזו כננת, מישהו מכיר?

מיסיון של שתי עונות בליגת העבירות הכננת הסינית (במקרה שלנו של 4X4CARRYBOY אבל אני לא בטוח שהם עדיין מייבאים אותה) עשתה את העבודה בסדר רק הרבה יותר לאט. אם אין לך לחץ של זמן או עומס מיוחד על הכננת הסיניות "עושות את העבודה".
היתרון של ה-warn או שאר הכננות היקרות בא לידי ביטוי בעיקר בשירות ובחלפים במקרי תקלה.

סוזי המשתוללת
01-12-08, 13:03
לtmax יש היום כננת מהירה שבנויה בצורה מאד איכותית ולפי איך שקופסת הפיקוד נראית אני די בטוח שגם מבחינת המבנה הפנימי היא לא נופלת מהאמריקאיות
מנסיון שלי מפירוק מספר כננות של חברות שונות רמזי עושה רושם מסיבי יותר בטח מבחינת הגיר

asafk
01-12-08, 23:12
ההבדל בין כננת יקרה לזולה לפעמים הוא לא רק בגיר, אלא גם בסליל של המנוע.

אסף.

-->