צפייה בגרסה מלאה : water delek
בשער האתר יש פרסום להסבת הרכב בשיטת עשה זאת בעצמך לנסיעה על מים.
רק תשאירו את פרטי האשראי שלכם ותמורת סכום סמלי תקבלו ספר ברור וקריא עם תמונות בצבע איך לעשות זאת בהשקעה של שקלים בודדים....
תגידו, אתם השתגעתם??????
לא נראה לכם שדווקא באתר כזה כדאי לסנן קצת את המודעות????
(אני מזכיר לכם את הדיון שהתפרס על גבי עמודים רבים בנושאי "פתרונות פלא לצריכת דלק")
מה יש לכם לומר?
(הכוונה למנהלים שבינינו)
דעתנו היא שאין לנו שליטה על פרסומות גוגל שמופיעות באתר. הפרסומות הללו מוחלפות על ידי גוגל, ובקצב די גדול. לפרסם כל אחד יכול, לנו לא אכפת. מצד שני, יש לנו אג'נדה מסויימת שאומרת שאנחנו צריכים להיות לקוחות מודעים, כאלה שיודעים לסנן את הבולשיט בעצמם.
אסף.
מגיע לך הסבר קצת יותר מפורט... חלק מהפרסום באתר מקורו במערכת גוגל אדסנס, שהיא מערכת הפרסום המכוונת הגדולה והיעילה ביותר בעולם ובארץ. מדובר על מערכת טובה בסך הכל, הן למפרסמים, הן לאתרי התוכן (כמו ג'יפולוג ורבים-רבים אחרים) שמקבלים מגוגל תמורה כספית, ואני חושב שגם מבחינת הגולשים. פרסומות הטקסט בסך הכל לא מפריעות, והן נחשבות אפקטיביות כי הן מותאמות לתוכן האתר.
אבל אנחנו לא שולטים על הפרסומת. אם תשים לב, בכל דף בג'יפולוג ובפורום, כל פעם, יכולות להיות פרסומות שונות לחלוטין. גוגל מתאימה את הפרסומת לתוכן הדף, איך בדיוק זה העניין והסוד שלהם (בדיוק מזה הם עושים את המיליארדים). אנחנו כן יכולים לבקש לסנן מודעות ספציפיות - ואכן, עכשיו שהבאת את הפרסומת הספציפית הזאת לתשומת לבנו, ביקשתי לסנן אותה ואני מקווה שתוך 24 שעות היא תפסיק להופיע.
אחלה, תודה!
כהרגלכם וכמיטב המסורת תשובה ענינית וברורה, ישר כוח!
ביקשתי לסנן אותה ואני מקווה שתוך 24 שעות היא תפסיק להופיע.
:(... they're back
כמעט השתכנעתי לעשות ללנד קרוזר הסבה למים,
אבל מחירי הסולר כל כך ירדו, ואין מים במדינה, אז זה נראה לי חוסר אחריות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.