צפייה בגרסה מלאה : הכתבה על הקומפאס
כל הכבוד לאסף קציר על כתבה מצויינת. הבחור מוכיח שהוא יודע לכתוב חבל"ז. פשוט אחלה של כתבה, הרבה חיוכים. אגב, רחמי על תושבי שדרות {ההגנה. בת"א}.
כל הכבוד לדרור ברלי (אם זיהיתי נכון את הפנים מאחורי ההגה) שהצליח לנתק את הישבן שלו מהכסא בסוף נסיעת המבחן. אני הייתי מתנחל כל החורף, וגם באביב, באוטו הזה. *
* בכפוף לזכייה קטנה בלוטו ולבעלות על תחנת דלק.
היה כיף. תמשיכו.
צור, אתה באמת אוהב את הקומפאס?......:roll:
צור, אתה באמת אוהב את הקומפאס?......:roll:
קודם כל, אהבתי את הכתבה עצמה מבחינת סגנון הכתיבה. וכן, היא עושה חשק.
לגבי הקומפאס עצמו - כמו את הפורסטר, אני מניח. לא מרגש במיוחד, אבל בתור רכב יומיומי היא משהו שיכולתי אולי לחשוב עליו.
במצבי האישי כיום, בשיקול הסופי, הג'יפ היה כבד עלי ליומיום - מבחינת כמות תקלות, נוחיות כללית ורעש, יכולת בלימה אחיזה והתנהגות כביש במהירות גבוהה, חנייה בעיר, צריכת דלק שוטפת , ועלויות אחזקה, פרייבט עדיף. ג'יפ להנאה, אם אתה יכול להרשות לעצמך, או לחיות חלום מסויים ולשלם את מחירו על חשבון דברים אחרים.
בכל זאת יש את הקטעים האלה שאתה חותך כביש 4 עמוס דרך יקום - כלא השרון, למשל, ובודק אם הרכב מגיע ל- "X קמ"ש", והמבין יבין, בסיבוב לרכבת. או בציר המוביל. והעניין המפתה הזה של דרכי העפר בכביש החוף. ובדרך לדייג יש כמה דרכי כורכר מדגדגות כאלה... בעיני יש יתרון ל- 4*4 שביל, גודל סטיישן שמתאים למשפחה 3 ילדים על ציודיה, שמסוגל להאיץ, ואולי פורסטר יד שנייה יהיה הרכב הבא שלנו.
במיוחד אם אפשר לנהוג בו בשטח לא מאתגר מאוד, והנהג מסוגל להוציא ממנו ביצועים.
את שאר ריגושי הג'יפ אני מוצא בראלי...
ואולי פורסטר יד שנייה יהיה הרכב הבא שלנו
וגם לדעתי זו קניה נבונה יותר מקומפאס.
אסף.
לי אין בעיה אישית עם הקטגוריה הזו - היא הגיונית להרבה מאוד אנשים.
יש לי בעיה עם אוטו כמו הקומפאס.
יותר נכון, יש לי בעיה עם שם המשפחה שלו. זה שם מחייב, ומי שסוחב על האף ועל התחת את השם הזה, צריך להצדיק אותו. לא, לא צריך בשביל זה הילוך LOW וצמיגי 33. כל מה שצריך זה רק להיות הכי טוב בקטגוריה המאוד צמחונית ונטולת האידיאולוגיה הזו. הקומפאס לא עושה אפילו את זה. הוא מקבל ציון בינוני-מינוס כמעט בכל סעיף וסעיף, מהתנהגות כביש, עבור לצריכת דלק, המשך דרך גיר שלא מתאים לשום סוג של נסיעה בשטח, ועד מושבים שמתחת לכל ביקורת. רק מבחן השוואתי מול הכלים האחרים מסוגו חושף עד כמה הוא לא מבריק, ומספר את כל האמת בפרצוף - בשטח הוא רכב-כביש במובן הרע של המילה, בכביש הוא רכב שטח במובן העוד יותר רע. אפילו טוסון מרגיש מולו כמו ב.מ.וו X5. יש לו רק יתרון אחד בעיני - הוא אוטו יפה. באמת. זה נחמד, אבל לא מספיק.
ולסיום, למרות שהקומפאס יוצא לא רע מהכתבה, היא (הכתבה) באמת אחלה - המחמאות מגיעות לאסף, לא לקומפאס. כי הקומפאס הוא רק "בסדר", לא יותר מזה. וגם זה באנדרסטייטמנט.
דרור אני חושב שאם הקומפאס יגרום לכך שלקרייזלר ולמותג ג'יפ יהיה כסף בשביל ג'יפים אמיתיים, סיבה טובה מאוד מבחינתי לכך שהוא יהיה קיים.
אגב פורסטר: "המסלול לא קשה, עשיתי אותו עם הפורסטר" (מישהו מצוות ההכנה, לפני הראלי האחרון של נועם באשלים. מעניין איך הוא התמודד עם שני ה- DROP ים האלה, שהבאגים עשו מהר בשביל לא להשתל עם האף באדמה.)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.