צפייה בגרסה מלאה : Maxtrac- זיהוי דגם
שלום,
התגלגל לידיי מכשיר כזה ששימש מונית מס' שנים.
על המדבקה רשום טווח תדרי שידור 136-174 MHz וכנ"ל תדרי קליטה.
חשבתי שמוניות עבדו על 400MHZ ,כנראה טעיתי, יש מה לעשות עם מכשיר כזה ?
נחום,
במידה והמכשיר היה במונית-יש סיכוי סביר שתצליח לקבל תמורתו מקס טראק 400-אליי התגלגלו כמה מכשירי מקס טראק 100 לפני כמה שנים-שנתתי אותם לבחור בשם איתי(נמצא בפורום),שהיה מחליף אותם בחולון-מחזיר לי מכשיר אחד 400 ומחלק לחברים שלו את השאר.
לדעתי בחולון הם מחליפים אחד תמורת אחד ואפשר לקבל גם אנטנה קבל ומעד-הבנתי שהם נמצאים ליד המתחם של שח"ם מקורות בצד המערבי של אזור תעשייה חולון.
דרור הראל
אחלה , תודה
יש לך מושג איך קוראים לעסק הזה בחולון ?
לא,אבל נאמר לי שהוא יושב בתוך מוסך שצמוד לשח"ם
דרור הראל
דבר עם דודי - 0503040505, טכנאי קשר נחמד, מפתח תקוה, לפני כשנה נתתי לו 100 והוא החזיר לי 400 בתמורה.
עידן
AvigdorAharon
20-12-08, 18:46
אחלה , תודה
יש לך מושג איך קוראים לעסק הזה בחולון ?
גל קשר
אביגדור
יש לי מקסטראק שקיבלתי מקרוב משפחה, איך אני יכול לזהות את הדגם המדויק? עדיין לא פתחתי אותו ... אבל לפחות מבחוץ לא כתוב משהו מועיל ...
יש לי מקסטראק שקיבלתי מקרוב משפחה, איך אני יכול לזהות את הדגם המדויק? עדיין לא פתחתי אותו ... אבל לפחות מבחוץ לא כתוב משהו מועיל ...
תעתיק את מה שכתוב על המדבקה וננסה לפענח
תוכל למצא מידע כאן:
http://www.batlabs.com/maxrad.html
או בקיצור:
If you look at a typical model number, D35LRA5GB6BK, the quickest way to tell what sort of radio you have is to look at the second and third characters. They determine output power level and frequency range, respectively:
המדבקה על המכשיר כבר דהתה, אז ככה הוא נראה מבפנים:
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=12964&stc=1&d=1229893963
לפי מה שכתוב, אני מניח שמדובר במכשיר בהספק של 40-50W בתחום תדר של ה-170 מה"צ. זיהיתי נכון?
AvigdorAharon
22-12-08, 16:44
לכל מכשיר מוטורולה יש מאחורה סדרה של 12 ספרות ואותיות.
חפש את הסדרה ובדוק ב batlabs את כל מה שתרצה כמו:
הספק שידור, תחום תדרים, קפיצה בין התדרים, וכדומה
אביגדור
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.