צפייה בגרסה מלאה : סמוראי פתוח או סגור? עשיתי חיפוש שלא הביא מספיק מידע
חיפשתי וקראתי על בעד ונגד רכב שטח פתוח או סגור...
אבל רובם היו על סיקסים וסופות... קראתי גם על סמוראי אבל לא היה את המידע שחיפשתי.
עכשיו לשאלה שלי:
אני עדיין מחפש סמוראי, אבל מתלבט בין סמוראי סגור, או סמוראי עם ברזנט...
הסמוראי יהיה לשימוש יומיומי. ובברזנט כמו בסגור יהיה מזגן.
השאלה שלי היא מה הולך להיות לי עם הברזנט או עם הסגור בקיץ, חורף, שטח וכביש.
אז מה אתם אומרים, פתוח? או סגור?
תודה רבה
דין.
אני מקווה שאני לא קופץ מעל הפופיק
אבל אני חושב שאני מכיר אותכם מספיק זמן כדי לענות לו.
פתוח=כיף
זה לדעתי הכי חשוב.
גשם ומים לא אמורים לעבור מבעד לסגירה אם זה הפחד שלך.
אבל אם אני לו טועה הברזנט מבודד פחות גם חום וקור
וגם רעש.
מה שכן (ותקנו אותי אם אני טועה) כשהרכב סגור אפשר לשים גגון לעוד ציוד (ובמיילא אין הרבה מקום בסומראי) ואני לא חושב שאפשר להעמיד גגון על סגירת ברזנט.
אם אתה מתכנן לבלות כל הקיץ עם ברזנט סגור לטובת מזגן ובחורף במיילא אתה חייב לסגור.
אז לא תהנה מחווית הפתוח ואז זה חסר טעם.
מה שכן (ותקנו אותי אם אני טועה) כשהרכב סגור אפשר לשים גגון לעוד ציוד (ובמיילא אין הרבה מקום בסומראי) ואני לא חושב שאפשר להעמיד גגון על סגירת ברזנט.
ניתן להרכיב גגון גם על רכב פתוח, קצת יותר מסובך מהתקנה על רכב סגור. ההתקנה היא על קשתות ההתהפכות, קשתות הברזנט או עיגונים למקומות שונים.
פתוח או סגור? אני מניח שסגור יהיה יותר פרקטי בתור רכב יומיומי. פחות כיף זה משהו אחר ...
AvigdorAharon
10-05-04, 07:21
פתוח או סגור - ענין של השקפה!
לדעתי, לכל אחד יש את היתרונות שלו, שהם החסרונות של השני, לכן,
"...קח לאן שהלב לוקח..."
אביגדור
(מאמין שג'יפ חייב להיות פתוח!)
חיפשתי וקראתי על בעד ונגד רכב שטח פתוח או סגור...
אבל רובם היו על סיקסים וסופות... קראתי גם על סמוראי אבל לא היה את המידע שחיפשתי.
עכשיו לשאלה שלי:
אני עדיין מחפש סמוראי, אבל מתלבט בין סמוראי סגור, או סמוראי עם ברזנט...
הסמוראי יהיה לשימוש יומיומי. ובברזנט כמו בסגור יהיה מזגן.
השאלה שלי היא מה הולך להיות לי עם הברזנט או עם הסגור בקיץ, חורף, שטח וכביש.
אז מה אתם אומרים, פתוח? או סגור?
תודה רבה
דין.
מה שקראת על ג'יפים נכון גם לגבי סמוראי.
אני לא מבין מה בדיוק המידע שאתה מחפש - זה עניין של טעם, של כיף מול פרקטיות, של איפה אתה גר (האם הרכב חונה בחנייה פרטית בשכונה טובה או מתחת לבלוק בשכונת פשע?) וכן הלאה.
דווקא אני חושב שבמקרה של סמוראי יש קריטריון הרבה יותר חשוב.
כרגע, קשה מאוד למצוא סמוראי במצב טוב, וזה בלי לצמצם את האופציות (חוץ משנתון). אם אני הייתי אתה, הייתי הולך על האוטו הראשון שבמצב טוב מבחינת מכניקה ופחחות - ולא שם ז** אם הוא סגור או פתוח. מה לעשות, היום זה שוק של מוכרים, לא של קונים.
לי יש סגור. בחורף מקנאים בי, בקיץ אני מקלל כמו נבלה. אני משאיר דברים באוטו, ההוא עם הפתוח לא צריך להתאמץ כדי להגיע לכל פינה ברכב. שיקול שלך, מהבחינה הזו, כאמור כבר.
רק על דבר אחד אין ויכוח: פתוח יותר יפה! (כן כן, יש לי סגור).
נכון- פתוח יותר יפה, יותר כיף בשטח ובכביש, ובכלל יותר "גיפי". זה הכון- בקליפורניה, בשכונה טובה בקליפורניה, כאוטו של סופ"ש בלבד, לים- וגם רק לחוף טוב. ברררררם: בארצנו רווית הפשע, כרכב יום-יומי, שגם אם אתה גר בשכונה נהדרת, במושב, בתוך מבצר עם 10 רוטווילרים סביב האוטו- במשך היום כשתסתובב- הוא יחנה איפה שתצטרך להיות באותו היום, הפתוח משמעו כמו טוסטוס- אי אפשר להשאיר כלום, אבל כלום באוטו! שאלת פה כבר כמה עולה להחליף או לתקן ברזנט שנערים קונדסונים חתכו לך רק כדי להוציא משו שהשארת בטעות באוטו?...
גם אנחנו התלבטנו בשאלה הזאת לא מזמן, מצאנו שניים- אחד פתוח ואחד סגור, עם הרבה יתרונות לפתוח (פחחות, ק"מ, ידיים )- ובסוף קנינו ת'סגור, ובדיעבד החלטה נכונה. אני גר ביישב קטן, בלי פשיעה, בית קרקע והאוטו חונה ממש מתחת לחלון חדר השינה, והכלבים שלי, חנונים גמורים ונשמות טהורות, נראים מפחידים למי שלא מכיר- בקיצור- אפשר להחנות אצלי בבית פתוח- אבל היום בבוקר עצרתי בשוק לרכוש פינג'אן חדש וכוסות קטנות שיש רק בשוק- התרחקתי מהאוטו הסגור היטב, שמעתי את צפצוף האזעקה המודיע על דריכת המערכת, והודתי לה' שקניתי סגור...
יום אחד, כשנהיה עשירים ויהי לי ג'יפ שנוסע רק ואך ורק לטיולים- הוא יהיה הכי פתוח שאפשר. עד אז- לך על הסגור!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.