צפייה בגרסה מלאה : מה עדיף סופה או דיסקברי
אני מתלבט אם לרכוש דיסקברי בנזין ידני ממודל 94-96 .
הפחד שלי הוא עלויות ההחזקה של הדיסקברי ובעיות האמינות מבחינת צריכת הדלק אני מודע (יש לי סופה).
השאלה האם הדסקברי אמין יותר מסופה וכמובן עלויות שנראה לי כי הסופה עדיפה.
ושאלה נוספת מהן נקודות התורפה של הרכב וממה להזהר.
יש לציין כי הרכב משמש אותי כל יום איסוף ילדים וכדומה (יש תוכניות לבנדיט שלישי )וכל זאת במשכורת של מורה ומכאן החשש מהדיסקו.
קודם שתמצא דיסקברי בנזין ידני אח"כ תבדוק שהוא מתאים לך.
(הכותב בעלים לשעבר של דיזל ידני שגם ממנו לא נמכרו יותר מדיי)
קודם שתמצא דיסקברי בנזין ידני אח"כ תבדוק שהוא מתאים לך.
(הכותב בעלים לשעבר של דיזל ידני שגם ממנו לא נמכרו יותר מדיי)
יש לי אחת על הכוונת ולכן ההתלבטות
תדפדף בעבר של הפורום הנושא הזה כבר נטחן דק דק פעמים רבות.
בגדול ההמלצות יהיו לכאן ולכאן על ידי בעלי סופות או לנד רובר,אתה יודע הילד שלי תמיד הכי יפה.
תדפדף בעבר של הפורום הנושא הזה כבר נטחן דק דק פעמים רבות.
בגדול ההמלצות יהיו לכאן ולכאן על ידי בעלי סופות או לנד רובר,אתה יודע הילד שלי תמיד הכי יפה.
האמת שדפדפתי בפורום וראיתי דעות כאלו ואחרות אך עדיין לא מצאתי תשובה כגון מהן נקודות התורפה של הרכב (מה כדאי לבדוק ברכב) ולהבדיל מבסופה שהיא פשוטה והכל נגיש הלנד נראה לי מורכב ואני זקוקו להכוונה מסוימת לפני שאני ניגש לבדיקה במכון (אגב למי כדאי ללכת באזור מרכז? אני ירושלמי!)
לגבי הדיסקברי- בנזין עדיף על דיזל מכל בחינה (אני שם את עניין עלויות הדלק בצד), וידני עדיף על אוטומטי מכל בחינה. הרבה מהבעיות בדיסקברי קשורות בגיר האוטומטי. הידני, לעומת זאת, הופך אותו לאמין יותר, וגם עם יחסי העברה עדיפים ובלימת מנוע עדיפה בתור בונוס. אם אתה עוקב אחרי עד כאן- אז בנזין ידני זה הדיסקברי דור ראשון הכי מוצלח לדעתי. באופן כללי דיסקברי דור ראשון אוטו די מחורבן, אבל יש כלים במצב טוב, שמורים באמת,אחד כזה יתן לך תמורה מצויינת ויהיה גם אמין אם תמשיך לשמור עליו. צפה לצריכת דלק באזור ה6-7 ק"מ לליטר. אם יש צריכת דלק גבוהה בהרבה, זה יכול להיות בגלל בעיות במערכת ההזרקה.
השוואה לסופה - ובמיוחד לסופה שכבר יש לך - לא תהיה הוגנת, כי את מה שיש לך כבר סידרת, אין הפתעות, ולכן בהכרח העלויות יהיו נמוכות יותר. צריכת הדלק, אגב, צפויה להיות דומה.
אסף.
אהלן ינון
שים לב שיש עוד חבר בפורום שמתעניין כנראה באותו דיסקו בנזין ידני (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?p=228809#post228809). הייתי מציע לך לעבור על השרשור המצורף, בעיקר לקרוא את התגובות לגבי הרכב המדובר.
בכל מקרה, אני בטוח שהבנת, דיסקו הוא לא סופה. לא העלויות, לא הפשטות באחזקה העצמית, לא הספרטניות וכנראה שגם לא האמינות.
קובי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.