צפייה בגרסה מלאה : בעלי ZJ - שינוי מידת צמיגים חוקי לחלוטין
לאחר תיזוזים אין סוף ובירוקרטיה מעצבנת קיבלתי אישור לשינוי מידה ל-31/10.5/15 אשמח לחלוק אותו איתכם תמורת סכום סימלי בלבד.
האישור ל-ZJ 5200 95 אבל אולי מתאים גם לאחרים.
(היו לי הרבה הוצאות כספיות עד שקיבלתי את האישור).
חנן-0502050936
six 4 life
08-01-09, 00:15
אשמח לחלוק אותו איתכם תמורת סכום סימלי בלבד.
יפה שאתה קורא לזה "לחלוק".....:rolleyes:
זה נכון שכל אחד עושה מה שבא לו אבל ...
כשאנשים נותנים לך כאן מידע ע"ג הפורום אתה חושב שלהם זה לא עלה כסף ?
ניסוי וטעיה וכו?
קח בחשבון שלא הכל בחיים זה כסף זה יעשה לך הרבה יותר טוב על הנשמה .
לדעתי-לא לעניין. כולם כאן חולקים ידע וניסיון רב, שהיית משלם עבורם סכומים לא מבוטלים אצל המוסכניק המועדף עליך. חלק מהאנשים גם עוסקים בתחום ומקבלים כסף יום יום מלקוחות שבאים לפתור בעיות דומות. אז לנסות לגזור קופון על העתק מאישור... לא יפה, ולא מתאים לרוח הפורום.
קובי
יום אחד שתרצה אינפורמציה או עזרה בחילוץ גם אתה תצטרך "לחלוק" איתנו את חשבון הבנק שלך, אל תידאג תמורת סכום סימלי.!
שלום לכולם.
הבנאדם שעשה את העבודה בישבילי (רץ למהנדס של קרייזלר) ואח"כ למשרד הרישוי קיבל 1000 שקל על מנת שזה יהיה כדת וכדין.
היה שווה לי לשלם זאת כדי שזה ישמש את כולנו.
חשבתי שזאת לא בקשה מוגזמת שישתתפו איתי בהוצאה אבל...אני מקבל את הביקורת :( ומוכן לספוג את ההוצאה הנ"ל לבד.
אז...כל מי שרוצה מוזמן חינם אין כסף להשאיר לי הודעה בפרטי עם מס' פקס ואפקסס לו את אישור החברה.
כל הכבוד על קבלת הביקורת, לא כל אחד מסוגל לקבל ולהפנים ביקורת (יש לנו אגו שמפריע :D)
לפי דעתי עשית החלטה נבונה שהחלטת לשתף את האנשים באישור
שלום חנן,
קודם כל תדע לך שהבנאדם שרץ בשבילך גזר עליך קופון גדול של 1000 ש"ח ואם היה לך שווה לשלם את הסכום הזה בסדר,אבל זה החלטה שלך ולאינטרסים האישים שלך בלבד קודם כל.
הייתה יכול גם להתקשר למחלקה הטכנית של החברה ולקבל את המסמך בפקס אליך הביתה אם הוא כדת וכדין כמו שאמרתה,ולגשת למכון טסטים ובעלות של עשרות שקלים להכניס לרישיון במקום תוך דקות מעטות ולסיים אם הסיפור הזה בגרוש וחצי.
ולכן הבקשה כן מאוד מוגזמת לבקש על מסמך שכבר יש לך ואתה מעלה את הנושא כן בפורום הרי זה לא חלק חילוף כל שהוא שאתה מוכר לנו שמצדיק כל מחיר שנראה לך לגיטימי,זה בסך הכל דף נייר שבכל מקרה ישאר אצלך,ואם תעביר את האישור הזה עזרתה למי שבאמת צריך אותו והטובה הזו תחזור אליך בעתיד פי שתיים.
בכל אופן יפה מאד שהחלטת לשנות את דעתך ולהעביר את האישור גם להודות בטעויות כאלו זה מראה שאתה באמת בנאדם בסופו של דבר.
אכן כל הכבוד על השינוי בדעה אבל שתדע להבא שאם במידה וצריך להוציא כזה אישור או כל דבר אחר
אתה יכול להעלות (לפני) שרשור ולרשום שם אם יש מעונינים להצטרף איתך לעסקה .
בכל אופן כל הכבוד על השינוי
תרדו ממנו. גם להתנפל על הבנאדם זה לא לעניין.
אגב, מי חתום על האישור? גדי?
אסף.
תרדו ממנו. גם להתנפל על הבנאדם זה לא לעניין.
אגב, מי חתום על האישור? גדי?
אסף.
אסף תודה על התמיכה אבל...אני חושב שהכח הוא להבין את טעותך ולשנות את דעתך לפי ההגיון הבריא.
וכך עשיתי!
חנן
אסף אם אתה רוצה העתק תשלח לי בפרטי מס' פקס.
חנן
אסף אם אתה רוצה העתק תשלח לי בפרטי מס' פקס.
חנן
אשמח לקבל בפקס האישור
אודי- 03-6390195
ותודה!!!
danny_aaron
01-07-14, 14:58
אני יודע שזו הודעה ישנה מאוד
אבל אני רוצה לשנות את מידת הצמיגים ל-245/70/16 או ל31"
והשירות של מכשירי תנועה לא יכולים לאשר שינוי - 225/70/16 .
אז איך עושים את זה בכ"ז ?
אשמח לעזרתכם
דני
גם כן צריך עזרה לעבור ל245 עם xj
אם יש מישהו שיכול לעזור
תודה
רמי
boaz avrahami
01-07-14, 16:05
תמצאו מעכר.
אם אתם משנים אז לדעתי 245/75/16 ולא 70.
גם מגוון צמיגים וגם תוספת בגובה
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
המלצה על מעכר תתקבל בברכה
רמי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.