צפייה בגרסה מלאה : נעילה לאיפון 2002
אבירם נוטע
13-01-09, 17:38
אני מחפש נעילה אחורית
יש שתי אופציות מרכזיות : נעילה מלאה , או מוגבל החלקה
נעילה מלאה יקרה
האם נעילה מוגבלת החלקה כמו לוקרייט (לדוגמה ) מסוכן במיקרים של החלקה בכביש רטוב ??
יש לכם המלצות ?
יש לי משפחה באוסטרליה, האם כדי להביא משם ?
אני מחפש נעילה אחורית
יש שתי אופציות מרכזיות : נעילה מלאה , או מוגבל החלקה
נעילה מלאה יקרה
האם נעילה מוגבלת החלקה כמו לוקרייט (לדוגמה ) מסוכן במיקרים של החלקה בכביש רטוב ??
יש לכם המלצות ?
יש לי משפחה באוסטרליה, האם כדי להביא משם ?
אהלן אבירם
כמה תיקונים למונחים שאתה משתמש בהם- לוקרייט היא נעילה אוטומאטית מלאה ולא מוגבל החלקה. כמעט כל המקרים בהם מורכב ברכב דיפרנציאל מוגבל החלקה (LSD) הוא מגיע כמקורי מהחברה, ועיקר התועלת שלו היא בכביש דווקא ולא בשטח-לכן לא נהוג להרכיב כזה כשיפור לרכב שטח בד"כ.
אם כך, התכוונת כנראה לשתי אופציות-נעילה נשלטת או אוטומאטית. כמה שידוע לי, לא מיוצרת לוקרייט או נעילה דומה אחרת לסרני איסוזו (תקנו אותי אם אני טועה), ולכן נשארת עם נעילות נשלטות בלבד- ARB היא האופציה הנפוצה והזמינה ביותר, נעילה נשלטת פניאומאטית (מצריכה אם כך גם מדחס ייעודי). ARB, דרך אגב, הוא יצרן אוסטראלי, מה שאולי עונה על השאלה לגבי המשפחה שם.
לבסוף, לגבי התנהגות הנעילה האוטומאטית בכביש, נערכו בנושא כמה וכמה דיונים מכובדים כאן בפורום, מומלץ להעזר באפשרות החיפוש אם הם מעניינים אותך, אבל התשובה היא פשוטה-צריך ללמוד לנהוג עם נעילה אוטומאטית, היא משנה מעט את התנהגות הרכב בעיקר בפניות, צריך ללמוד מתי להוריד את הרגל מהגז כדי לתת לנעילה להשתחרר-לא משהו מסובך מדי אחרי שמתרגלים.
מקווה שעניתי לך על השאלות
קובי
יש נעילה אוטומטית "אוסי לוקר" לאיסוזו טרופר.
לא בדקתי,אבל יתכן שמתאימה גם לאיפון.
מחיר בארה"ב בסביבות 300 $.
מצד שני, הכי טוב שהדוד מאוסטרליה יביא מתנות בביקור הבא....ARB למשל...
בברכה,טושי
אהלן אבירם
כמה תיקונים למונחים שאתה משתמש בהם- לוקרייט היא נעילה אוטומאטית מלאה ולא מוגבל החלקה. כמעט כל המקרים בהם מורכב ברכב דיפרנציאל מוגבל החלקה (LSD) הוא מגיע כמקורי מהחברה, ועיקר התועלת שלו היא בכביש דווקא ולא בשטח-לכן לא נהוג להרכיב כזה כשיפור לרכב שטח בד"כ.
אם כך, התכוונת כנראה לשתי אופציות-נעילה נשלטת או אוטומאטית. כמה שידוע לי, לא מיוצרת לוקרייט או נעילה דומה אחרת לסרני איסוזו (תקנו אותי אם אני טועה), ולכן נשארת עם נעילות נשלטות בלבד- ARB היא האופציה הנפוצה והזמינה ביותר, נעילה נשלטת פניאומאטית (מצריכה אם כך גם מדחס ייעודי). ARB, דרך אגב, הוא יצרן אוסטראלי, מה שאולי עונה על השאלה לגבי המשפחה שם.
לבסוף, לגבי התנהגות הנעילה האוטומאטית בכביש, נערכו בנושא כמה וכמה דיונים מכובדים כאן בפורום, מומלץ להעזר באפשרות החיפוש אם הם מעניינים אותך, אבל התשובה היא פשוטה-צריך ללמוד לנהוג עם נעילה אוטומאטית, היא משנה מעט את התנהגות הרכב בעיקר בפניות, צריך ללמוד מתי להוריד את הרגל מהגז כדי לתת לנעילה להשתחרר-לא משהו מסובך מדי אחרי שמתרגלים.
מקווה שעניתי לך על השאלות
קובי
קובי ואבירם
איסוזו איפון דור 2 (מ 1996 וצפונה) מגיע רכוב עם סרני ISUZU Corporate אחורי 12BOLT וקידמי 10BOLT בדיוק כמו טרופר דור 2 (93-98) רק עם יחסי העברה שונים ולכן ניתן לנעול אותו גם קדימה וגם אחורה ARB או AUSSIE LOCKER אוטומטית
לי אישית על הטרופר ישנ ARB אחורה ובקרוב (נמצאת אצלי ורק מחכה שיהיה לי זמן להתקין אותה) AUSSIE קדימה
להלן קישורים ל AUSSIE LOCKER :
https://id211.chi.us.securedata.net/independent4x.com/merchantmanager/product_info.php?cPath=46_48&products_id=112
https://id211.chi.us.securedata.net/independent4x.com/merchantmanager/product_info.php?cPath=46_47&products_id=111
בהצלחה
איתי
[QUOTE=sofanish;229738]קובי ואבירם
איסוזו איפון דור 2 (מ 1996 וצפונה) מגיע רכוב עם סרני ISUZU Corporate אחורי 12BOLT וקידמי 10BOLT בדיוק כמו טרופר דור 2 (93-98)
הסמיילי בא במקום 98 כלומר טרופר דור 2 = מודל 93-98
איתי
טושי , הגשר הקידמי אחרי הפרונט אקס עדיין בנמצא ?
אבירם נוטע
13-01-09, 21:49
תודה רבה לכולם על העזרה המקצועית . ידעתי שאפשר לסמוך עליכם.
אבדוק את עניין הגשר
אתם יודעים איך נקרא איסוזו איפון באוסטרליה?
אבירם
אבירם - באוסטרלית חפש "הולדן פיק אפ" (לטרופר קוראים ג'אקארו)
איתי- כל העולם כולו גשר צר מאד. דבר איתי.
בברכה,טושי
אבירם נוטע
13-01-09, 22:06
תודה
גרת פעם במעלה שחרות (או עדיין)?
אבירם
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.