PDA

צפייה בגרסה מלאה : תודה לחברים - יואב, שוקי ועוד

moisofnik
17-01-09, 21:03
בסיבוב קטן ליד הבית עם המשפחה חטפתי - תיבת הגה, מייצב ועוד כל מיני :( לא יכול לצאת לכביש בשום צורה....כצפוי במקרים כאלה בדיוק נגמרה גם הבטריה בנייד והחשכה מתקרבת...
בזכות כמה אנשים טובים אני כבר בבית והרכב במוסך -
שוקי עם רכב מדוגם ומשפחתו שבאמצע הטיול שלהם - עצרו, עזרו, טיילו עם בנותי והעסיקו אותם נתנו קשר טלפוני ולא עזבו אותנו עד שוידאו שהמשפחה בדרך החוצה ועזרה בדרך
הבחור מבית נקופה שניסה כל מה שאפשר לתפעל וגם הוא לא הסכים להמשיך עד שהיינו בדרך החוצה, ובעיקר קישר אותי לגרר שייכנס לשטח
וכמובן יואב HITOY שלגביו אני בטח לא מחדש בפורום הזה - אבל בכל זאת בכלל לא טריביאלי שלמרות השעות המעטות שהוא מבלה בבית בשבועות האחרונים קפץ מייד מהבית לנסות ולתקן וחילץ את אשתי והבנות עד הבית לפני שהמשיך ישר לחזית.
גם למאיר רוטברג שסייע טלפונית.
בזכות כולכם התקיעה הפכה לחויה לילדות שהגיעו הביתה והרכב במוסך במקום שאני יצטרך לבלות איתו לילה בשטח.

boaz1969
18-01-09, 00:24
בסיבוב קטן ליד הבית עם המשפחה חטפתי - תיבת הגה, מייצב ועוד כל מיני :( לא יכול לצאת לכביש בשום צורה....כצפוי במקרים כאלה בדיוק נגמרה גם הבטריה בנייד והחשכה מתקרבת...
בזכות כמה אנשים טובים אני כבר בבית והרכב במוסך -
שוקי עם רכב מדוגם ומשפחתו שבאמצע הטיול שלהם - עצרו, עזרו, טיילו עם בנותי והעסיקו אותם נתנו קשר טלפוני ולא עזבו אותנו עד שוידאו שהמשפחה בדרך החוצה ועזרה בדרך
הבחור מבית נקופה שניסה כל מה שאפשר לתפעל וגם הוא לא הסכים להמשיך עד שהיינו בדרך החוצה, ובעיקר קישר אותי לגרר שייכנס לשטח
וכמובן יואב HITOY שלגביו אני בטח לא מחדש בפורום הזה - אבל בכל זאת בכלל לא טריביאלי שלמרות השעות המעטות שהוא מבלה בבית בשבועות האחרונים קפץ מייד מהבית לנסות ולתקן וחילץ את אשתי והבנות עד הבית לפני שהמשיך ישר לחזית.
גם למאיר רוטברג שסייע טלפונית.
בזכות כולכם התקיעה הפכה לחויה לילדות שהגיעו הביתה והרכב במוסך במקום שאני יצטרך לבלות איתו לילה בשטח.
על זה נאמר כל ישראל אחים...:D כל הכבוד

נימי
18-01-09, 09:00
כצפוי במקרים כאלה בדיוק נגמרה גם הבטריה בנייד והחשכה מתקרבת...

יש אנשים טובים

לפעם הבאה ביציאה לשטח לא לישכוח מטען 12V לסלולרי, ציוד חובה ב"ארגז כלים" של כל מי שיוצא לשטח

sos4u
18-01-09, 10:50
בזכות כולכם התקיעה הפכה לחויה והרכב במוסך במקום שאני יצטרך לבלות איתו לילה בשטח.

האמביבלנטיות שבמשפט הזה רק מוסיפה נופך מיוחד...
הכי חשוב שהעניין הסתיים בצורה טובה.

מזה זמן שאני חושב על פתרון פשוט של קבוצת SMS שניתן יהיה לשלוח ב"מכה" אחת, דרך האתר,
אם למישהו יש רעיון, אשמח לשמוע.

לגמרי במקרה הייתי במרחק קצר מהמקום. ולא היה לי שום מושג על ההתרחשות.
למזלו של הבחור העניין נגמר בטוב. אבל ... כואב הלב לחשוב שמשהו צריך עזרה, אתה נמצא ליד, ולא מודע בכלל לצורך.

טווח מכשירי הקשר, מוגבל. SMS קל מאד לשדר גם במצב של קליטה גרועה יחסית.

שלמי
18-01-09, 11:17
מזה זמן שאני חושב על פתרון פשוט של קבוצת SMS שניתן יהיה לשלוח ב"מכה" אחת, דרך האתר,
אם למישהו יש רעיון, אשמח לשמוע.

לגמרי במקרה הייתי במרחק קצר מהמקום. ולא היה לי שום מושג על ההתרחשות.
למזלו של הבחור העניין נגמר בטוב. אבל ... כואב הלב לחשוב שמשהו צריך עזרה, אתה נמצא ליד, ולא מודע בכלל לצורך.

זאת כפפה שצריך להרים.
יכולים להיות מקרים שהם אפילו יותר קריטיים מהיתקעות "סתם", ונוכחות של עוד רכב באותו תא שטח, או בתא שטח סמוך יכולה לעשות את ההבדל.
אולי אפשר להתחיל עם המערכת הקיימת (והפועלת) של יחידת חילוץ ג'יפולוג + מיקום של חברי פורום נוספים לפי אזורים (אני למשל נמצא חמש דקות מהחורשן)
עזרה וגיבוי עצמי של חברי הפורום יכולה להיות חשובה לא פחות מסיוע ליחידות החילוץ השונות.

-->