צפייה בגרסה מלאה : מידע על מיצובשי בופאלו
מאחר ואיני מוצא את הסופה שמתאימה לי (תקציב נמוך) התחלתי לרעות בשדות זרים ואני הולך לבדוק מיצובישי בופאלו טורבו דיזל
1. האם ישנן מחלות בכלי רכב אילו שמהן כדאי להזהר אשמח לקבל דגשים מה לבדוק ואיך לזהות?
2. איך הרכב הזה בשטח (אני מחפש רכב בעל יכולת דוגמת סופה סידרתית ארוכה אותה חיפשתי ולא מצאתי)?
3. האם יש דגמי בנזין לבופאלו? (בעיני עדיף על דיזל)
4. האם לבופאלו יכולת שטח טובה יותר משל טראנו בנזין? (גם אופציה אבל לא אהודה עלי במיוחד)
בגדול אשמח לכל הצעה הדרישות שלי הן רכב פשוט מכנית ,קשיח,מחומם,ממוזג בעל יכולת נשיאה של ציוד שלושה ילדים וכלב (וכמובן תקציב עד 23,000 בערך)
ינון:confused:
בתור בעלים לשעבר של אחד כזה שמאוד הצטער שמכר אותו
1. לרכב אין תקלות מיוחדת מאוד פשוט וניתן לבצע את כל הטיפולים לבד
2. על סופה "אזרחית" לא נסעתי יותר מידי אבל על צבאיות ומשטרטיות יש לי המון ניסיון והוא הרבה יותר מפנק ועביר מהן.
3. בימנו ההיתרון היחידי של רכב בנזין הוא הזריזות חוץ מזה תמיד עדיף דיזל יותר חסכוני, בעל גמישות שחשובה יותר במעברים, יותר אמין, ואין באפלו בנזין
4. אצלי הרכב עלה את רוב המעלות בארץ ללא נעילות וללא עזרים מיוחדים
5. בקיצור רכב מומלץ בחום
בופאלו רכב נהדר אבל:
א. אין נעילות
ב. תבדוק כמה עולים חלפים, נגיד, שרשרת של הטרנספר.
רמז: זה בערך כמו שני טרנספרים של סופה.
מה התפקיד של השרשרת?
וכיצד מזהים את התקלה במידה והי לא תקינה?
שוב תודה ינון
התפקיד של השרשרת הוא להעביר את הכוח לציר שיוצא לדריישפט הקדמי.
השרשרת הזו היא רק דוגמה, אני רוצה לומר שהחלפים לרכב הזה יקרים יחסית (אפילו ל SUV).
לדעתי: מיצובישי + שטח + ישן = אללה יסתור.
בעז
במילים אחרות להדבק לסופה?
בתקציב של 23K, לא הייתי מחפש סופה.
אולי סיקס ארוך סגור, עם חימום מיזוג וכו'. בכל מקרה, רכב משפחתי הוא לא יהיה.
עוד רעיון: אפשר לגרד מוסו דיזל ב-20K, אוטומטי, ידני, מה שבא לך.
אני עם בוזי, סופה ב-23K תהיה תמיד גרוטאה, אין סופה סבירה היום שנמכרת בפחות מ-35K. אם אתה רוצה ג'יפ אמיתי, במחיר הזה תוכל למצוא סיקס שמור, אחרי יישור קו ואולי אפילו משופר קלות
קובי
האמת שחשבתי על מוסו אבל הוא נראה לי רכרוכי ושביר (אנו מטיילים לא רק בשבילי קק"ל ).
הסופה שברשותי היום היא מודל 92 שלא נראה לי שהיא שווה מעבר ל15000 רק שעלי להפרד ממנה בצער לאחר שירות מהנה אצלי (היא חוזרת לבעליה בקרוב) ואני חייב לומר שהרומן שלי איתה הסתכם בתקיעה בבוץ בגלל טיפשות שלי 2 צלבים ואחד בדרך לתיקון, דליפה במזגן ,תיקון קצר במזגן, טיפולים שוטפים ואולי עוד מספר זוטת שאיני זוכר (וכמובן בודי מאפן כמו שישראלים יכולים לעשות) מבחינה מכנית הרכב מצויין! וכזה אני רוצה ללא שיפורים.
סיקס מפחיד אותי בגלל הגיל וצריכת הדלק הגיל ונגזרותיו.
ינון
רק בעניין החלפים
באמת יש בעייה של חלפים לרכב נימכרו בארץ סביב 300 רכבים כאלו ולכן אין הרבה פירוקים, ובאמת מיציבושי אסור להיכנס, אבל עם זה בינו לבין איזשהו טנדר אחר במחיר הזה זה רק הבאפלו.
כמובן במחיר הנ"ל יש את הסטייה הנוספת שלי רכבי הפולסייז שעדיפים על פני אחיהם הקטנים בכל דבר כמעט
כוח, זמינות חלפים (ועלות), נוחות, אפשרויות שידרוג ועוד
מוסו ממש לא רכרוכי ושביר.
עם שתי נעילות אוטומטיות זולות, הוא יעשה דברים שסופה סטנדרטית יכולה לחלום עליהם,
בנוחות ואמינות הרבה יותר גבוהה.
לגבי המוסו אין בעיה של זוויות נטישה הגלגל החלופי נמצא בתחתית המרכב?
ולמראית עין גם מלפנים העסק נראה נמוך
בדקתי היום מוסו בפתח תקווה והאמת שזה עולם אחר אומנם הספסימנט הזה שווה לאיבר ישיבה כזה או אחר אבל בהחלט הרכב נראה שבימיו הטובים ידע לפנק.
הפחד שלי מרכב כזה הוא המערכות החשמליות (המנוע להבנתי פשוט להחזקה 5 צילינדר נטול טורבו) אבל כל השאר חשמלי ולדעתי (אשמח שתתקנו אותי) מקור לצרות ולהוצאות מתמשכות.
אני מניח כי כבר עדיף טראנו בנזין משומש שהעלויות שלו דומות לתקציב והוא פחות מחושמל.
השאלה :האם החלפים של המוסו (אחזקה) יקרים ביחס לטראנו, סופה?
ובכל זאת אני כפי הנראה אמשיך לחפש את הסופה שתישא את שמי ברב הוד והדר (גם חזית בוכה תגרום לי לחייך) אבל כאמור אני פתוח להצעות.
AvigdorAharon
03-02-09, 06:59
סיקס מפחיד אותי בגלל הגיל וצריכת הדלק הגיל ונגזרותיו.
ינון
לסיקס וסופה צריכת דלק דומה ואפילו זהה.
לגבי הגיל, במה שונה סיקס שנת 90,91 לסופה 92,93? שנה או שנתיים לא משנים כלום לגבי הרכבים האלו, הכל תלוי ברכב הספציפי.
אביגדור
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.