PDA

צפייה בגרסה מלאה : שוטרים ;-(

ariem
05-02-09, 10:13
עצר אותי שוטר לבקורת שגרתתי וביקש רשיון רכב וביטוח .
לאחר שבדק חזר והאשים אותי בזיוף תעודת ביטוח החובה !

והסיבה כי אין התאמה בין רשיון הרכב שכתוב רכב שדה סגור לבין הביטוח שכתוב סוזוקי ברזנט קצר

הוא אף הגדיל ואמר לי אין לך אפילו כיסוי ברזנט על הגלגל .
הוא אמר לי לקחת תעודת ביטוח של חבר ושכחת לשנות את סוג הרכב .

אחרי ויכוח של חצי שעה שבו הודעתי לו שאין לי בעיה שירשום דוח אבל שירשום לעצמו גם את תאריך הב.מ כי ניפגש שם והוא יאלץ לשלם לי פיצוי על אובדן עבודה ועל האשמות שלו בזיוף הוא שיחרר אותי ואמר לי תדאג שישלחו לך תעודה נכונה.

חברת הביטוח AIG סירבו בטענה ש"בתנ"ך " של עולם הרכב (מחירון לוי יצחק ) אין הגדרה כזו ולכן אין אפשרות לעשות את זה .
התקשרתי ללוי יצחק ובחור בשם משה אמר לי שהקוד הוא אותו קוד עם C בסוף .
חתם AIG אמר לי שלהם אין דבר כזה אבל לפנים משורת הדין הוא מוכן לשלוח לי בביטוח צד ג' הערה שלמרות שכתוב בחובה ברזנט קצר זה שדה סגור , זה היה רק אחרי שאימתי עליו שאתבע אותו אישית אם שוטר ירשום דו"ח על אי התאמה .

האם מישהו מכם בעלי הסגורים נתקל בתופעה או אי התאמה בביטוח החובה ?

adam12345
05-02-09, 19:36
לא זכור לי שהיתה לי בעיה עם שוני בין הרשום בביטוח וברישיון, אבל מה שאני יכול להגיד לך זה שבחובה שלי בכלל לא מופיע הדגם! (רק יצרן וזהו), ברישיון כמובן שמופיע שדה סגור...
בג' שלי מופיע ברזנט קצר כמו אצלך, כי זה מה שמופיע אצלם בשמות דגם...

asafk
05-02-09, 20:04
חשוב להכיר את החוק. לשוטר אסור לעכב אות יותר מ 20 דקות בלי למלא ניירת.

אסף.

eran4x4
05-02-09, 20:06
השוטר דווקא בסדר...

AIG כפי הנראה לא מבטחים פתוח, מי שהוציא לך את הפוליסה עקף את המערכת... או שזה בסדר להם לעקוף את המערכת במקרה של צד ג.

UNIX
05-02-09, 20:14
השוטר הזה בסדר אולי כשהוא מתחת לאדמה .

מאיר רוטברג
05-02-09, 20:21
חבל שלא לקחת את שם השוטר,

ובכלל יש הנחיה של ראש אגף התנועה בכלל לא לבדוק ביטוח רכב,
את המשטרה זה לא מעניין וראש האגף אסר על דוחות או דרישת הצגת רשיונות

אבי 1
05-02-09, 21:04
לא הבנתי.אסור לשוטר לבקש תעודת ביטוח של הרכב?

jonesy
06-02-09, 18:57
גם אצלי בביטוח חובה של הסופה (סגורה מקורית) רשום סופה שימשונית, באותה טענה של חברת הביטוח שאין הגדרה לדגם סגור.

מצד שני, אף שוטר אף פעם לא התלונן...

מוטי.

GodsFather
06-02-09, 19:20
בין הפעמים שחידשתי ביטוח, נתקלתי או יותר נכון סוכן הביטוח שלי נתקל בבעיה למצוא את סוג הרכב המדויק (קרי סגור). אבל בסופו של דבר מצא אחרי שעבר בין כמה אופציות ביטוח שהיו לו במערכת (אין לי מושג איך זה עובד שם..) . כנראה שבAIG לא רוצים לטרוח להכיר בזה.

ממ...הסוכן שלי זה מאיר ;)

emercom
05-04-09, 21:18
חבר'ה קניתי סמוראי פתוח ובתגובה לבקשת הצעת מחיר מחברת AIG נמסר לי כי אינם יכולים לבטח רכב פתוח עקב אילוצים פנימיים ואין להם כזה דבר במאגר!!!! מי שהוציא את פוליסת הביטוח אכן או עקף את המערכת או פשוט לא ידע את הפרט הקטן הזה... בכל זאת מי שאשם בסיטואציה זאת חברת ביטוח AIG.

ilan.sch
06-04-09, 20:56
חבר'ה קניתי סמוראי פתוח ובתגובה לבקשת הצעת מחיר מחברת AIG נמסר לי כי אינם יכולים לבטח רכב פתוח עקב אילוצים פנימיים ואין להם כזה דבר במאגר!!!! מי שהוציא את פוליסת הביטוח אכן או עקף את המערכת או פשוט לא ידע את הפרט הקטן הזה... בכל זאת מי שאשם בסיטואציה זאת חברת ביטוח AIG.

אתם לא קוראים חדשות ?
למה לבטח בAIG :)

מוזר שאין להם ביטוח חובה על סמוראי.. נגיד ביטוח מקיף עולה הון תועפות
אבל ביטוח חובה זה רגיל

-->