ariem
05-02-09, 10:13
עצר אותי שוטר לבקורת שגרתתי וביקש רשיון רכב וביטוח .
לאחר שבדק חזר והאשים אותי בזיוף תעודת ביטוח החובה !
והסיבה כי אין התאמה בין רשיון הרכב שכתוב רכב שדה סגור לבין הביטוח שכתוב סוזוקי ברזנט קצר
הוא אף הגדיל ואמר לי אין לך אפילו כיסוי ברזנט על הגלגל .
הוא אמר לי לקחת תעודת ביטוח של חבר ושכחת לשנות את סוג הרכב .
אחרי ויכוח של חצי שעה שבו הודעתי לו שאין לי בעיה שירשום דוח אבל שירשום לעצמו גם את תאריך הב.מ כי ניפגש שם והוא יאלץ לשלם לי פיצוי על אובדן עבודה ועל האשמות שלו בזיוף הוא שיחרר אותי ואמר לי תדאג שישלחו לך תעודה נכונה.
חברת הביטוח AIG סירבו בטענה ש"בתנ"ך " של עולם הרכב (מחירון לוי יצחק ) אין הגדרה כזו ולכן אין אפשרות לעשות את זה .
התקשרתי ללוי יצחק ובחור בשם משה אמר לי שהקוד הוא אותו קוד עם C בסוף .
חתם AIG אמר לי שלהם אין דבר כזה אבל לפנים משורת הדין הוא מוכן לשלוח לי בביטוח צד ג' הערה שלמרות שכתוב בחובה ברזנט קצר זה שדה סגור , זה היה רק אחרי שאימתי עליו שאתבע אותו אישית אם שוטר ירשום דו"ח על אי התאמה .
האם מישהו מכם בעלי הסגורים נתקל בתופעה או אי התאמה בביטוח החובה ?
לאחר שבדק חזר והאשים אותי בזיוף תעודת ביטוח החובה !
והסיבה כי אין התאמה בין רשיון הרכב שכתוב רכב שדה סגור לבין הביטוח שכתוב סוזוקי ברזנט קצר
הוא אף הגדיל ואמר לי אין לך אפילו כיסוי ברזנט על הגלגל .
הוא אמר לי לקחת תעודת ביטוח של חבר ושכחת לשנות את סוג הרכב .
אחרי ויכוח של חצי שעה שבו הודעתי לו שאין לי בעיה שירשום דוח אבל שירשום לעצמו גם את תאריך הב.מ כי ניפגש שם והוא יאלץ לשלם לי פיצוי על אובדן עבודה ועל האשמות שלו בזיוף הוא שיחרר אותי ואמר לי תדאג שישלחו לך תעודה נכונה.
חברת הביטוח AIG סירבו בטענה ש"בתנ"ך " של עולם הרכב (מחירון לוי יצחק ) אין הגדרה כזו ולכן אין אפשרות לעשות את זה .
התקשרתי ללוי יצחק ובחור בשם משה אמר לי שהקוד הוא אותו קוד עם C בסוף .
חתם AIG אמר לי שלהם אין דבר כזה אבל לפנים משורת הדין הוא מוכן לשלוח לי בביטוח צד ג' הערה שלמרות שכתוב בחובה ברזנט קצר זה שדה סגור , זה היה רק אחרי שאימתי עליו שאתבע אותו אישית אם שוטר ירשום דו"ח על אי התאמה .
האם מישהו מכם בעלי הסגורים נתקל בתופעה או אי התאמה בביטוח החובה ?