PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלות על צבע יסוד, ריסוסים ועוד יריעת איטום שנתקלתי בה בשיטוטי ברשת

GodsFather
08-02-09, 09:50
היי לכולם,

אני רוצה לצבוע מספר חלקים בשלדת הרכב והסרנים שנחשפו בעקבות עבודות עם דיסק וריתוך שביצעתי בשבוע האחרון. אני מבין שצבע יסוד ועליו צבע נוסף זו הפעולה המומלצת, האם יש משהו בתרסיס שניתן לקנות בחנות? (אין לי "פיסטולט" וגישה אליו תהיה קשה מאד ואני לא רוצה להמשיך לנסוע ככה), כן התעצלתי קצת לערוך חיפוש אבל הבאתי צ'ופר על הדרך -
נתקלתי במוצר הזה כחומר לבידוד רעשים, בעיקר רעשי מנוע -

http://www.dynamat.com/technical_specs_hoodliner.html

אין לי מושג אם הוא יעיל, ראיתי בקארספורום שרשור מ2004 שמדבר על זה לחיוב אבל לא יודעים איפה לקנות אותו...

למישהו יש נסיון בנושא ?

עירא
08-02-09, 11:31
יש צבע יסוד בספריי, עולה כמו צבע רגיל בספריי 10-15 ש"ח לבקבוק (תלוי עד כמה אתה והמוכר מסתדרים.

kobiarava
08-02-09, 13:26
אהלן אמיר

בד"כ, יסוד בתרסיס הוא הרבה פחות איכותי ועמיד מיסוד בפח. בנוסף, צביעה בתרסיס נותנת שכבה דקיקה מאוד, אפילו בהשוואה ליישום בהתזה בפיסטולט. אני הייתי ממליץ שבכ"ז תצבע בצבע יסוד איכותי,עשיר באבץ, כדוגמת יסוד "אנטירוסט" של טמבור, אפילו אם זה אומר לצבוע במברשת. עם זאת, אם בכל זאת תתעקש לצבוע בתרסיס, מומלץ להשתמש ביסוד לגלוון קר, מומלץ מאוד "גילווצינק" של טמבור, מאוד עמיד לפגעי הסביבה, נאחז היטב למתכת ועמיד לחום ולשמנים, החיסרון היחידי הוא המחיר- כ-30 ש"ח לפחית.

מקווה שעזרתי-קובי

נ.ב. הסתדרת עם הג'אנטים "16?

GodsFather
08-02-09, 15:08
קובי ועירא, תודה רבה על העצות.

לגבי הג'אנטים, כרגע העניין בHOLD עד לאחר הסמוראידה, ושוב תודה!

-->