niras144
10-02-09, 09:57
אז ככה, כמו שאמרתי רכשתי מיצובישי פאג'רו 2500 סמ"ק ידני קצר, GLX, לרכב 194 אלף ק"מ
עשיתי בדיקה לרכב במכון מבדק בהרצליה והנה תוצאות הבדיקה (הדברים הלא תקינים):
מנוע,מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה: בלאי פנימי גבוה, דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים,צריכת שמן ולחץ עוקה מבלאי, רעשים במנוע+מגלגלות ואביזרים, נזילות שמן, תושבות מנוע פגומות (לא קרועות אלא יבשות) קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לנקות מערכת קירור, הזרקת דלק לקויה, מגדש טורבו נוזל/רועש.
סרן קדמי ומערכת היגוי: זווית ציר אחורי פגומה.
קפיצים: בולמי זעזועים קדמיים חלשים.
העברת כוח: מצמד מפריד גבוה מבלאי, חריקות בשילוב הילוכים, רעש מתיבת הילוכים, חופש ורעש מערכת 4X4, נזילות שמן ממערכת הנעה, דיפרנציאל רועש.
הנה תוצאות בדיקת קומפרסיה למנוע: a: 88% b:98.3% c:98.3% d:98.3%
אלו עיקרי הבדיקה שהייתה, סכ"ה ברור לי שלא הכל יהיה פיקס כי זה רכב בן 11 שנים.
*ההיתי רוצה לקבל תגובה ממי שמבין לגבי איך נראה בעיניו מצב הרכב לפי הבדיקה.
*ההיתי רוצה לקבל מידע לגבי מה קריטי לתיקון או יותר נכון מה חשוב לתקן ומה זניח.
* עלויות כולל עבודה אם אפשר.
*ולגבי הבולמים החלשים אם לדעתכם יש צורך בהחלפה אז לאיזה סוג ומה עלות כולל הרכבה? (בהתיחס לסוג הבולם אז אני לא הולך "לקרוע" את הרכב בשטח, אלא דברים מחושבים, וגם זה מידי פעם בסופ"שים) ובקשר לבולמים אם יש תלות בגובה הרכב או לא? (הרכב מוגבה קצת לדעתי, אז האם זה אמור לשנות לגבי הבולם?)
-לרכב היום יש 4 קפיצים של אייבאך ו 4 בולמים של בילשטיין.
תודה!
עשיתי בדיקה לרכב במכון מבדק בהרצליה והנה תוצאות הבדיקה (הדברים הלא תקינים):
מנוע,מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה: בלאי פנימי גבוה, דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים,צריכת שמן ולחץ עוקה מבלאי, רעשים במנוע+מגלגלות ואביזרים, נזילות שמן, תושבות מנוע פגומות (לא קרועות אלא יבשות) קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לנקות מערכת קירור, הזרקת דלק לקויה, מגדש טורבו נוזל/רועש.
סרן קדמי ומערכת היגוי: זווית ציר אחורי פגומה.
קפיצים: בולמי זעזועים קדמיים חלשים.
העברת כוח: מצמד מפריד גבוה מבלאי, חריקות בשילוב הילוכים, רעש מתיבת הילוכים, חופש ורעש מערכת 4X4, נזילות שמן ממערכת הנעה, דיפרנציאל רועש.
הנה תוצאות בדיקת קומפרסיה למנוע: a: 88% b:98.3% c:98.3% d:98.3%
אלו עיקרי הבדיקה שהייתה, סכ"ה ברור לי שלא הכל יהיה פיקס כי זה רכב בן 11 שנים.
*ההיתי רוצה לקבל תגובה ממי שמבין לגבי איך נראה בעיניו מצב הרכב לפי הבדיקה.
*ההיתי רוצה לקבל מידע לגבי מה קריטי לתיקון או יותר נכון מה חשוב לתקן ומה זניח.
* עלויות כולל עבודה אם אפשר.
*ולגבי הבולמים החלשים אם לדעתכם יש צורך בהחלפה אז לאיזה סוג ומה עלות כולל הרכבה? (בהתיחס לסוג הבולם אז אני לא הולך "לקרוע" את הרכב בשטח, אלא דברים מחושבים, וגם זה מידי פעם בסופ"שים) ובקשר לבולמים אם יש תלות בגובה הרכב או לא? (הרכב מוגבה קצת לדעתי, אז האם זה אמור לשנות לגבי הבולם?)
-לרכב היום יש 4 קפיצים של אייבאך ו 4 בולמים של בילשטיין.
תודה!