צפייה בגרסה מלאה : צריך להפעיל מקרר של 24V (ירד ממשאית) - איך עושים את זה ?
ראיתי ברשת ממיר שעולה איזה 500 שח וזה לא הכיוון שאני מחפש.
לי זה נשמע עניין פשוט להמיר 12V DC ל 24V DC ואני אשמח לדעת אם יש פתרונות פשוטים
תסתכל טוב על ספק המתח של המקרר. סביר להניח שהוא יודע לקבל גם 12V.
אם לא, גש למאיר, יבואן מקררים לרכב ממושב בצרה, יש לו מעבדה למוצרים אלה והוא יוכל בסבירות גבוהה, להחליף לך את ספק המתח לכזה שמקבל גם 12V.
בברכה,
יוני5
תסתכל טוב על ספק המתח של המקרר. סביר להניח שהוא יודע לקבל גם 12V.
אם לא, גש למאיר, יבואן מקררים לרכב ממושב בצרה, יש לו מעבדה למוצרים אלה והוא יוכל בסבירות גבוהה, להחליף לך את ספק המתח לכזה שמקבל גם 12V.
בברכה,
יוני5
למיטב זכרוני
העסק נקרא גלים והוא היום בראשון ולא בבצרה
ר.
חנן-ג'יפולוג
15-02-09, 10:12
נכון, והטלפון שלו הוא: 0522440673
כנראה שלא הייתי ברור מספיק
המקרר ירד ממשאית וולוו שנת 1996 ומדובר יותר בצידנית קירור. אין מדחס.
עם זאת, זה נראה כמו צידנית קירור איכותית והיחידה של הקירור גדולה יותר משמעותית מאלו שיש בצידניות קרור.
כתוב שם שתוך שעתיים הטמפ' במקרר צונחת ב 30 מעלות עד למינימום של 0 מעלות. זה נראה לי מספיק.
לכן, לא נראה לי לפנות לאדם שמתעסק עם מקררים על מנת שיעשה את ההתאמה.
בכל אופן, ראיתי בשיטוט באינטרנט מפצל למצית שמוציא 12V בשקע אחד ו 24V בשקע שני, לי אין צורך במפצל ואני צריך רק את הרכיבים שעושים את ההמרה כדי שאני אוכל לחבר את המקרר עם חוטים באופן ישיר ולא דרך מצית, אם לא תהיה ברירה אני אקנה את המפצל ואפרק אותו...
אבל בטח יש פתרון יותר מהיר וקל.. מי יודע ?
זה יכול להתאים ?
http://cgi.ebay.com/12V-to-24V-Step-up-Power-Converter-Module-DC-to-DC-New_W0QQitemZ310121404997QQihZ021QQcateg oryZ117000QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trk sidZp1742.m153.l1262
למרות הכותרת כתוב שזה מוציא 65V.. כתוב גם שניתן לווסת בין 5V ל 55V.. מה התכוון המשורר שם ?
איציק - 4X6ZH
15-02-09, 11:32
תפעיל את ארגז הקירור על 24 וולט ותמדוד זרם .
אחרי שאתה יודע כמה זרם זה צורך ( וזה צורך הרבה זרם )
תחפש ממיר מ12 ל 24 . ( זה שיש על הכנף השמאלית של משאיות זבל ) זה דומה אולי יספק אותך :rolleyes:
אחרי שזה יעבוד תדאג שהאלטרנטור והמצבר שלך יהיו במצב טוב :roll:
בסוף תגלה שאתה יכול לשמור שוקולד בקיץ
בירה קרה .... אני לא בטוח .
איציק
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.