צפייה בגרסה מלאה : מיתלים קשים,מאודדד..
אהלן חברים,ברשותי סמוראי87 קצר,הרכב עבר הגבהה בעזרת נדנדות 10ס"מ ועירגול עלים קידמיים,הבעיה היא שהמתלים קשים מאוד בצורה חריגה(מרגיש כמו טרקטור לא כמו סמוראי סטנדרטי,גם על הכביש..),הוחלפו 4בולמים למונרו גז ולא נפתרה הבעיה,חבר אמר לי להוציא עלה אחד.. בכל אופן אני אובד עצות מה אתם מציעים?
תבדוק שהברגים של הנדנדות (כל ה-16) לא סגורים עד הסוף...
אם הם מהודקים מידי זה בעצם מבטל את פעולת הקפיץ.
סביון
אני עברתי את אותו התהליך רק בלי הנדנדות המוזרות באורכן ,הרכב נהיה בלתי נסבל עד שפתאום בזוית העין ראיתי משהו לא סימטרי ..אחת הנדנדות הייתה מורכבת הפוך! (לחיים לכיוון העלה) הפכתי אותה והבעייה כלא הייתה ! תבדוק אצלך ,לא הייתי ממליץ להוציא עלה במיוחד עם הסט עבר ערגול מכיוון שהוא לא יחזיק בעומס והרכב יצנח מהר !
אהלן חברים,ברשותי סמוראי87 קצר,הרכב עבר הגבהה בעזרת נדנדות 10ס"מ ועירגול עלים קידמיים,הבעיה היא שהמתלים קשים מאוד בצורה חריגה(מרגיש כמו טרקטור לא כמו סמוראי סטנדרטי,גם על הכביש..),הוחלפו 4בולמים למונרו גז ולא נפתרה הבעיה,חבר אמר לי להוציא עלה אחד.. בכל אופן אני אובד עצות מה אתם מציעים?
אהלן !
הבולמים החדשים מותאמים במידות להגבהה החדשה ???
ליאור .
GodsFather
19-02-09, 08:22
כמה עלים יש לך בכל פינה ? מי עשה את הערגול ומתי ?
כמה עלים יש לך בכל פינה ? מי עשה את הערגול ומתי ?
יש 4 עלים סה"כ בכל פינה,והעירגול נעשה אצל בעל מיקצוע.
אהלן !
הבולמים החדשים מותאמים במידות להגבהה החדשה ???
אכן כן,נעשה מדידה של סגיה ופתיחה מקסימלית.
אני עברתי את אותו התהליך רק בלי הנדנדות המוזרות באורכן ,הרכב נהיה בלתי נסבל עד שפתאום בזוית העין ראיתי משהו לא סימטרי ..אחת הנדנדות הייתה מורכבת הפוך! (לחיים לכיוון העלה) הפכתי אותה והבעייה כלא הייתה ! תבדוק אצלך ,לא הייתי ממליץ להוציא עלה במיוחד עם הסט עבר ערגול מכיוון שהוא לא יחזיק בעומס והרכב יצנח מהר !
תבדוק שהברגים של הנדנדות (כל ה-16) לא סגורים עד הסוף...
אם הם מהודקים מידי זה בעצם מבטל את פעולת הקפיץ.
סביון
תודה חברים,מחר אני יעשה ניסוי ותהייה בהמלצותכם,אני אעדכן מה הלך..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.