צפייה בגרסה מלאה : סרק במוטוקראפט
שלום שלום
יש לי בעיה במוטוקראפט הטורים גבוהים מדי למרות שהבורג כיון של הטורים (על המנוף) בכלל לא נוגע במנוף...
הצוק הוא אוטומאטי
וניתקתי אותו לבדיקה אך עדיין הטורים לא יורדים..
אני מעריך שהטורים עומדים על בערך 1000 סלד
תודה
ציקס
ככל הנראה יש לך בריחת ואקום מאיפשהו,נסה לאתר אותה!
אפשרויות: סעפת יניקה, צינור ואקום שברח (למפלג,לנשם PCV, לקניסטר...), בריחה מציר הקרב',
בריחה מפלטת ההתאמה של המוטוקראפט לסעפת...
ניתן לחפש דליפה ע"י התזת ספריי קרב' בחריצים שונים, אם הסל"ד יורד מצאת את מקום הדליפה.
אם אין דליפה, נמשיך לעזור לך משם...
six 4 life
21-02-09, 18:32
שלום שלום
יש לי בעיה במוטוקראפט הטורים גבוהים מדי למרות שהבורג כיון של הטורים (על המנוף) בכלל לא נוגע במנוף...
הצוק הוא אוטומאטי
וניתקתי אותו לבדיקה אך עדיין הטורים לא יורדים..
אני מעריך שהטורים עומדים על בערך 1000 סלד
תודה
ציקס
מה קורה איתי
זה קרה ככה סתם או אחרי הרכבה? ז"א, הטורים בסרק עבדו יותר נמוך בעבר? אם כן באיזה שלב התחילו לעלות? אחרי מהלך כלשהו שביצעת ברכב?
שאלה נוספת- כשאתה נותן גז ועוזב במכה, הטורים יורדים בהתאם, או יורדים לאט בקצב שלהם?
אהלן
לפי מה שניראה \נישמע לי אז הבעיה היא לאחרונה
ולא שיניתי כלום בגיפ,אני לא חושב שזאת ואקום,בזמן שאני כותב שורות
אלו עולה לי מחשבה אולי המנגנון של הצוק החשמלי לא חוזר למקום..למרות שהוא מנותק מהחשמל
ולמה המנוף לא נוגע בבורג כיוון..
הקרב במצב מצוין קניתי אותו מאשר..
תודה
ליאור אצלי הכול בסדר,יכול להיות שגיפ שלך עבר יד?
six 4 life
21-02-09, 20:37
יש צ'וק חשמלי על הקרבורטור ואין לו + אחרי סוויץ'?
(השם הוא ארז, ולא, אין מצב שהוא עבר יד... :cool: אבל צצים כפילים;))
יש צוק חשמלי וגם אחרי שאני מנתק את+ הטורים לא יורדים
והמנוף לא מגיע לבורג כיוון..
ארז מאז שנפגשנו יושב לי בראש ליאור...
אז גיפ שחור מט מייצר אופנה..
six 4 life
22-02-09, 17:00
קודם כל בקשר לנושא הואקום- אם אתה נותן גז ועוזב והסל"ד לא יורד מהר, יש יניקת אויר. אם יורד מהר- הבעיה היא לא ואקום ומשם בגדול לפי מה שאתה מתאר- יש 2 אופציות
ראשונה- יש בעיה עם הפלוס אחרי סוויץ' לצ'וק (אם לפני שהתעוררה הבעיה הכל עבד כשורה). אולי לא מגיע יותר, אולי מגיע לסירוגין. מדף הצ'וק נפתח לגמרי כשהרכב חם? אם מדף הצ'וק נפתח לגמרי, בדוק בצד הצ'וק שכל המנופים בצידו זזים חופשי כאשר הצ'וק פתוח.
שניה- משהו פיזי מונע מהפרפרים של המצערת להסגר ולהגיע אל בורג הסרק. יכול להיות קפיץ נגדי חלש (נסה לסגור את המצערת עם היד ולראות אם הטורים יורדים), יכול להיות שבדרך משהו מפריע לאחד המנופים (כל זאת במידה והכל היה תקין לפני) וכדומה.
תעדכן.
ערן המסוקס
23-02-09, 10:53
עשית את הפעולה הפוכה של מה שצריך לעשות.
ניתוק החשמל לצ'וק החשמלי גורם לו להסגר, לא להפתח! הצ'וק חייב לקבל חשמל כל עוד המנוע עובד, כדי שהיחידה תתחמם והצ'וק יפתח.
תסתכל לתוך לוע הקרבורטור בזמן שהמנוע פועל וחם. אם הפרפר של הצ'וק עדיין סגור, אז הבעייה היא בצ'וק החשמלי, או באספקת החשמל שאמורה להגיע אליו כל עוד המנוע עובד.
אוקי אז ככה ,הסלד חוזר מהר אחרי מכת גז ,והקפיץ הנגדי תקין ,כך שזה משאיר אותנו עם המנופים
של הצוק החשמלי :אז אני רואה שיש שני ברגי כיוון בצד של המנופים(חוץ מבורג כיון טורים)אחד מהם אני מאמין שהוא כיון למניפה(פתיחה סגירה) ואחד כיון לטורים בעת העלאת סלד בזמן שהצוק פועל נכון?
איך אני מכוון את הצוק שיפסיק לעבוד בזמן הטמפ נמוכה יותר?
בזה שאני מסובב את הסלילים נגד או עם כיון השעון?
כי לי כרגע ניראה שאני מניע את הגיפ הצוק עובד הטורים עולים,אני מתחיל לנסוע ואחרי שהגיפ חם (פחות או יותר)אם אני עוזב את הדוושה כרגיל הטורים גבוהים מדי,ואם אני נותן מכת גז הם יורדים,אז נראה לי באמת כמו שארז אמר זה משהוא במנופים.
אולי הכיוון של הצוק אמור להיתנתק קר יותר?
נ.ב הניתוק של החשמל נעשה לבדיקה..
six 4 life
23-02-09, 13:18
אוקי אז ככה ,הסלד חוזר מהר אחרי מכת גז ,והקפיץ הנגדי תקין ,כך שזה משאיר אותנו עם המנופים
של הצוק החשמלי :אז אני רואה שיש שני ברגי כיוון בצד של המנופים(חוץ מבורג כיון טורים)אחד מהם אני מאמין שהוא כיון למניפה(פתיחה סגירה) ואחד כיון לטורים בעת העלאת סלד בזמן שהצוק פועל נכון?
איך אני מכוון את הצוק שיפסיק לעבוד בזמן הטמפ נמוכה יותר?
בזה שאני מסובב את הסלילים נגד או עם כיון השעון?
כי לי כרגע ניראה שאני מניע את הגיפ הצוק עובד הטורים עולים,אני מתחיל לנסוע ואחרי שהגיפ חם (פחות או יותר)אם אני עוזב את הדוושה כרגיל הטורים גבוהים מדי,ואם אני נותן מכת גז הם יורדים,אז נראה לי באמת כמו שארז אמר זה משהוא במנופים.
אולי הכיוון של הצוק אמור להיתנתק קר יותר?
נ.ב הניתוק של החשמל נעשה לבדיקה..
לפי מה שאתה מתאר העסק תקין, אבל הקפיץ של הצ'וק מתוח מדי.
האוטו אכן יעבוד כמו שאתה מתאר והצ'וק ישתחרר אחרי דקה-שתיים-שלוש של נסיעה, בלחיצת גז בניוטרל, ועזיבה. הפעולה הזו משחררת את המנופים של הצ'וק, שזזו בזמן שהצ'וק התחמם והקפיץ שבו נפתח, אבל המצערת עדין תופסת אותם במצב הראשוני מכיוון שלא נעשתה עדין תנועה שמאפשרת להם להשתחרר (מכת גז בניוטרל).
שחרר את שלושת הברגים שמהדקים את מכסה הצ'וק השחור למקום, וסובב אותו לכיוון סגירה- כאשר אתה מולו (כנף צד נוסע).
בסיבוב לימין (סגירה)- אתה מקצר את זמן עבודת הצ'וק (משחרר את הקפיץ), ובסיבוב לשמאל (פתיחה) אתה מאריך את זמן הסגירה של הצ'וק (מותח את הקפיץ יותר).
בזוג הברגים שציינת אין צורך לגעת במידה והאוטו לא מגמגם כשהצ'וק עובד.
אם הכל עבד כמו שצריך עד לאחרונה כנראה שמדובר בגירוז ושימון מנופים.
שים מעט גריז על המדרגות מתחת לבורג כיוון סרק מהיר:
http://img45.imageshack.us/img45/4972/2901060842410003bi5.jpg
שמן את הציר הבא:
http://img269.imageshack.us/img269/5793/chokeplateadj4vj.jpg
או עם כבל הגז, יתכן וזה סיים את חייו.
אז ככה בסוף היה צריך רק לכוון את המנגנון החשמלי
על הדרך לגרז ,כנראה לוקח הרבה יותר זמן לגיפ להתחמם
תודה לעזרה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.