PDA

צפייה בגרסה מלאה : מידות צמיגים חליפיים ל CJ3

T
19-05-04, 15:29
שלום,
אני חדש דנדש ושמח להצטרף לפורום.
היכן ניתן למצוא טבלה רשמית של מידות צמיגים חליפיים ל CJ הישנים. אצלי מורכב צמיג 700 במקום 600 (CJ3A מודל 52) והטסטר רוצה לראות טבלה רשמית.
תודה
T

נמרוד
19-05-04, 15:38
שלום,
אני חדש דנדש ושמח להצטרף לפורום.
היכן ניתן למצוא טבלה רשמית של מידות צמיגים חליפיים ל CJ הישנים. אצלי מורכב צמיג 700 במקום 600 (CJ3A מודל 52) והטסטר רוצה לראות טבלה רשמית.
תודה
T

נפלת על טסטר חמור במיוחד, שלא לומר בנזונה... איפה לעזאזל תמצא טבלה רשמית, בגנזך המדינה? הג'יפ שלך היה קיים לפני שהקימו בכלל את משרד הרישוי!

T
19-05-04, 15:52
אכן חמוד... אני לא חוזר לשם.
אני די בבעיה. אני מת להעביר אותו טסטס מחר בצהריים. אפילו פיניתי שעה וחצי שלמות לשם כך. בטלפון הוא ביקש לראות טבלה או אישור רשמי למידות החלופיות.
על מה נכשל הגי'פ בטסט, לפני שבוע? - בוקסות גומי בבולמים האחוריים (החלפתי) וצמיגים.

נמרוד
19-05-04, 15:59
המידות האלו היסטוריות...

מה שאתה יכול לנסות, זה להשיג צילום/פקס של רשיון של רכב אחר עם מידות כאלו מאושרות, זו אסמכתא שהוא יכול לקבל.

זה נעשה בעבר דרך האתר עבור כלים מודרניים יותר. הבעייה היא שאין הרבה CJ3 שמסתובבים בארץ, ואני לא חושב שיש כאן חבר עם כלי כזה.

ניר ל
19-05-04, 16:12
אתה גם יכול לחכות שבוע שהתשלום יקלט במחשב, להוציא כפל רשיון ולגשת לטסט במקום אחר. או להוציא אישור שינוי גודל צמיגים במכון אחר, אפילו במשרד הרישוי היו מאשרים לך כנראה.

T
19-05-04, 16:36
אנימכיר את עניין הכפל. פשוט - לפני די הרבה זמן ראיתי בעיניים שלי "הוראת רישוי" של משרד התחבורה - טבלה צהובה בה נכתבו בפירוש סוגי ג'יפים ומולם גדלי צמיגים חליפיים.
עבור Cj2/3 היה מצויין גודל 16X600, 16X650, 16X700.
(היו שם גם סוסיתות, דופינים ושאר ירקות).
למה לא צילמתי? זה בדיוק מלח על הפצעים...
עכשיו לך תמצא את הטבלה.. במשרד התחבורה לא מבינים על מה אני מדבר. אתם מבינים? הם מוציאים את התקנה, אבל חובת ההוכחה עלי...
T

asafk
19-05-04, 17:10
תנסה אצל מישהו מהצמיגאים הוותיקים. הם בד"כ מחזיקים כאלה טבלאות, גם ישנות.

אסף.

נמרוד
19-05-04, 17:13
וחוץ מזה, בינתיים, תן קצת יותר פרטים, תמונות... CJ6 ו8 יש פה כמו זבל, אבל 3 - יש כבוד :lol:

-->