PDA

צפייה בגרסה מלאה : מזל טוב! קניתי טרופר

הרמן - פילוטראק
26-03-09, 10:55
לאחר חיפושים מייגעים ובדיקה של מספר רב של טרופרים (קצת פזילה הצידה) ועזרה מאנשי הפורום, מצאתי את מה שחיפשתי. טרופר ארוך 3.2 94 שמור ומטופל אצל סרג'יו, יפה מבפנים ומבחוץ שמור מלמעלה ומלמטה ונטול כל שיפורים וקומבינות.
יש לי השקעה מאוד קטנה, מיסב מדחס מזגן, תפוח עליון ולהוסיף מים בשפריצר האחורי והוא מיושר. עכשיו לפני החג צריך להכין אותו לטיולים.
דבר ראשון אני מחפש גגון טוב ובעלויות סבירות כדי להעמיס אופניים וקרשים למדורת הלילה. מישהו יכול להמליץ? רוצה למכור?
אחר כך אני רוצה להרכיב בולמים שיאפשרו לשמור על קצב טוב בשטח. מה ההמלצה? האם tough dog, או oldman?
ולבסוף צמיגי שטח טובים. אשמח לקבל המלצות או הצעות מפתות

הרמן

הרמן - פילוטראק
26-03-09, 12:01
בנוסף אני מחפש לקנות זרוע היגוי מקורית משומשת שתהיה לי ברכב למקרה שלא יבוא. אם מישהו פירק לצורך שידרוג אשמח להוריד ממנו את המשקל העודף.

הרמן

tooshey
26-03-09, 23:42
שים לב שלטרופר בנזין יש מדחס מזגן יחודי ונדיר.
חליצת קלאץ' המדחס לצורך החלפת המיסב עלולה להיות בעייתית ויש להזהר שלא לעקם את הציר.
בד"כ קשה עד בלתי אפשרי לבצע על הרכב, כאשר המזגן עדיין מחובר לצנרת.

אם תצתרך,יש לי מדחס מזגן משומש תקין עם מיסב חדש.

בברכה,טושי

הרמן - פילוטראק
29-03-09, 16:14
תודה, כבר הזהירו אותי לגבי המדחס וכפי שהבנתי הוא גם מורכב לפירוק מהמנוע. אני לא מבצע את העבודה בעצמי בגלל מילוי הגז אחר כך. אני מוסר את עבודת ההחלפה לגורי הגדול שעל הדרך כבר עושה שיפוץ למשאבה, בגלל שבכל מקרה מפרקים את המדחס וצריך למלא גז אח"כ.

הרמן

shachar
29-03-09, 16:34
יש לי השקעה מאוד קטנה, מיסב מדחס מזגן, תפוח עליון ולהוסיף מים בשפריצר האחורי והוא מיושר. הרמן
מושלם ליציאה?

עכשיו לפני החג צריך להכין אותו לטיולים.
גגון, בולמים ולבסוף צמיגי שטח טובים.
הרמן

גם לזה קוראים יישור קו

השאלה מה הקו ?
שלך כנראה = מתאים לטיול

הרמן - פילוטראק
30-03-09, 18:37
מושלם ליציאה?

גם לזה קוראים יישור קו

השאלה מה הקו ?
שלך כנראה = מתאים לטיול

יישור קו זה להביא את הרכב למצב שכל המערכות המקוריות תקינות.
וכן זה מתאים לטיול. בשביל ביצועים מהירות ועבירות לא הייתי לוקח רכב 7 מושבים ששוקל 2 טון ומתחילים לשפר אותו.

-->