צפייה בגרסה מלאה : לא ג'יפ. זיהוי רעש בקורולה
עודד זנטון
29-03-09, 12:39
הרכב:
טויוטה קורולה SUN 2003
אוטו' (כמובן, לצערי).
בהילוך פארקינג וניוטראל, נישמע רעש של טירטור.
כמו רעש של משהו שמשתפשף בוונטה אבל חלש יותר ועמום יותר, כמובן, ללא כל קשר לפעילות הוונטה.
בשילוב ל D הרעש נעלם.
מי יודע מהיכן להתחיל לבדוק?
(אני ממש לא אוהב את הרעיון של להכנס למוסך, איציק, אל תיעלב, אם הייתי גר באיזור בטח הייתי נכנס..)
אתה בטח מדמיין.
אוטומט זה אמין וטויוטה לעולם לא מתקלקלת....
עודד זנטון
30-03-09, 09:46
דרור,
א. טיוטה זה אמין. מה לעשות..
ב. גיר אוטומטי זה ברירת מחדל עקב היבוא האפסי של רכבים ידניים (טויוטה-רק למורי נהיגה, כך שמעתי). אישית, גם אישתי וגם אני אוהבים לערבב את הדלק..
דרור,
א. טיוטה זה אמין. מה לעשות..
ב. גיר אוטומטי זה ברירת מחדל עקב היבוא האפסי של רכבים ידניים (טויוטה-רק למורי נהיגה, כך שמעתי). אישית, גם אישתי וגם אני אוהבים לערבב את הדלק..
אני יודע שאני לא מספק לך תשובה או פיתרון לבעיה, אבל בכל זאת.
"טויוטה זה אמין. מה לעשות". אבל עובדה שיש לך רעשים מוזרים מהגיר?....:shock::roll:
ב. עם זה אני לא מתווכח בכלל. ההערה שלי כוונה לסעיף האמינות שכנראה לא נמצא ברפרטואר של אף גיר אוטומטי בעולם.
תתחיל בלבדוק תושבות מנוע, למרות שזה היה צריך להשמע גם ב -D עם רגל על הברקס, על תבדוק רק אם הם קרועות אלא תסתכל אם הם שקועות. לדוגמא, אם התושבות הם בתצורת עיגול עם עין באמצע שאליה נכנס הבורג, תסתכל שהעין עדיין עומדת באוויר ולא יושבת על אחת הפינות.
דבר נוסף,בגלל שאתה מציין שזה תלוי איכשהוא בגיר, אז איך הגיר עצמו מתפקד? מחליק? במעבר מ D ל - R ולהיפך יש השהייה, מכה?
עודד זנטון
31-03-09, 18:43
ראשית, תיקון.
הרעש מופיע ב D וב R ונעלם בP ו N .
התושבות בסדר גמור.
הרעש רק בטור נמוך מאוד.
הוא בא והולך.
הגיר מתפקד מצויין למעט אותו הרעש שלאו דוקא בא ממנו.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.