PDA

צפייה בגרסה מלאה : ג'ימני vs ניסן טראנו

ofir001
06-04-09, 20:54
שלום לכולם
אז ככה יש לי כרגע ג'ימני שנת 99 גיר רגיל שאני מאוד אוהב אך הגודל קצת מתחיל להציק,ראיתי היום ניסן טראנו שנת 96 בנזין, ארוכה, שמורה (אדם שאני מכיר) עם 160000 ק"מ,הרכב נראה במצב טוב
ואני מתלבט מאוד לגבי רכישתו ומכירתו של ג'ימני היקר.
מהי דעתכם בנושא?האם לעשות את הצעד ?אני קצר בכסף ולכן חשוב לי שהרכב לא יהיה בעל "מחלות" ידועות ויקרות "יחסית".
אודה לתשובה בהקדם אני כרגע בשלב התלהבות ואני לא רוצה להיות פזיז.
תודה רבה וחג שמח
אופיר.

nirs
06-04-09, 22:26
1. לא ממליץ על טראנו בנזין (מנוע חלש בהשוואה לדיזל מ- 97).
2. מחלות אופיניות שאני מכיר - לוקרים וחלון שמש.
3. מדובר על SUV עם כל מה שמשתמע לגבי עלויות אחזקה ביטוחים וכו'.
כך בחשבון שמדובר ברכב ישן מה שיגדיל הוצאות בוודאות.

ofir001
07-04-09, 08:43
בוקר טוב
nirs תודה על התגובה המהירה.
על איזה suv בכל זאת היית ממליץ לי,כיוון שאני רוצה וחייב רכב גדול יותר ויש לציין שהשטח שלי הוא בעיקר דיונות.
התקציב קטן ועומד על 40-45k בערך.
תודה ויום טוב

nir.samo
07-04-09, 09:09
תנסה ויטארה ארוכה, המינוס העיקרי שכולן אוטומטיות.

ofir001
07-04-09, 09:15
מינוס גדול מאוווד.

kobiarava
07-04-09, 14:10
רבים וטובים לפני המליצו על טרופר בנזין. המנועים חזקים, הכלים המדוברים לרוב "מזדקנים טוב", כלומר לא מגלים תקלות ותק חריגות, והמחירים סבירים בהחלט. במחיר שציינת, תוכל לקנות כלי סביר וגם לשמור כמה גרושים ליישור הקו. חפש טוב טוב אחרי הכלי המיועד, סע על כמה ותשווה ביניהם. יש לך סיכוי טוב למצוא גם כלים משופרים במידה זו או אחרת, רק קח בחשבון שמי שמשפר רכב כזה, גם ניצל את התמורה ו"קרע" את הרכב בד"כ, ולחליפין גם ניתן למצוא רכבים ש"לא ראו שטח", ששימשו את בעליהם בכביש לרוב, כי הטרופרים נחשבו לנוחים ומפנקים יחסית

בהצלחה-קובי

yoni_0000
09-04-09, 02:58
אם אתה נוסע רק בחולות ובטיולים של יום בודד למה לך להחליף? אלא אם הרכב משרת כרכב משפחה ביומיום. מבחינת חולות הג'ימיני הוא הרכב (הסטנדרטי) האולטימטיבי.

-->