צפייה בגרסה מלאה : קנית קומפרסור
אני רוצה לקנות קומפרסור לרכב אבל אין לי מושג על מה אני צריך להסתכל על מנת שלא ישבוק לי חיים אחרי לגלגל אחד.
אשמח לקבל עזרה בקניה והמלצה על קומפרסור.
פנה ל ל.כ
יש להם בדיוק מה שאתה צריך
פרטים והגעה ב http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Albums&group=1&item=2829
בהצלחה
לפני הכל, המלצה למה לא לקנות-קומפרסור סיני ב-200 שקל בהום סנטר\אייס\אוטו דיפו, הם פשוט לא מגיעים לגלגל הרביעי ביציאה מהשטח בד"כ...
קובי
meir alony
13-04-09, 21:16
לפני הכל, המלצה למה לא לקנות-קומפרסור סיני ב-200 שקל בהום סנטר\אייס\אוטו דיפו, הם פשוט לא מגיעים לגלגל הרביעי ביציאה מהשטח בד"כ...
קובי
הצחקת אותי.
חבר שלי קנה קומפרסור של ל.כ. ב- 500 ש"ח שהפסיק לנפח אחרי חצי שנה.
שלחנו אותו לצפריר מ-ל.כ. שהבטיח טיפול אישי נאאדדדה אחת גדולה לא תיקנו בגלל שהיה מותקן בתא המנוע ועל זה אין אחריות.
אני קניתי באוטו דיפו ב-170 ש"ח החזיק ארבע שנים וכשהוא התקלקל הלכתי לאוטו דיפו וקניתי את אותו קומפרסור בדיוק.
אגב, פירקתי את החדש וגם את הישן בכדי לאתר את הבעייה של הישן והסתבר שעל הבוכנה היתה פחית שנפלה, אילתרתי פחית וגם הישן מתפקד כמו חדש.
מאיר
מאיר, אתה כנראה אחד למיליון, אני אישית מכיר כמה פידבקים הפוכים על המדחסים הנ"ל. בכל מקרה-אם הוא עובד, ועובד טוב-הרווחת.
חג שמח-קובי
הצחקת אותי.
חבר שלי קנה קומפרסור של ל.כ. ב- 500 ש"ח שהפסיק לנפח אחרי חצי שנה.
שלחנו אותו לצפריר מ-ל.כ. שהבטיח טיפול אישי נאאדדדה אחת גדולה לא תיקנו בגלל שהיה מותקן בתא המנוע ועל זה אין אחריות.
מאיר
אתה מודה שהשתמשתם בקומפרסור שלא לפי ההוראות ובא בטענות שכשל ושלא החליפו לך?
אני אישית צרכן כבד של הקומפרסור של ל.כ. - מוריד אויר קבוע ומנפח בכל עלייה לכביש ולא גלגלי קורקינט ולא פעם גם רכבים נוספים שנוסעים איתי.
הקומפרסור אצלי משנת 2003 ועדיין מרוצה ממנו.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.