PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש גיר לגרנד 94 5200

mate
16-04-09, 20:27
ככתוב בכותרת, מחפש גיר לגרנד 94 5200.
מישהו יודע,היכן יש רכב כזה לפירוק? או היכן ניתן למצוא???
ניסיתי אצל אמריקה ישראל ואצל כל שאר היבואנים שאני מכיר, נאד, כלום, גורנישט.
הגיר לא ניתן לשיפוץ, הציר טחון, והפלטה של הרביעי נתפסה ועשתה שם סלט(כדברי אודי, לא מבין בזה יותר מדי).
מישהו יודע אם גיר של רכב חדש יותר יתאים?
אם למישהו יש גיר כזה אפילו מפורק. אולי אוכל להעזר בחלקים.
כל עצה תתקבל בברכה.
רז

שאולי
16-04-09, 20:40
השארתי לך הודעה
יש לי
שאולי

mate
20-04-09, 08:18
טוב, אז גיר של 96 לא מתאים, תודה לשאולי על הנסיון.
עוד מישהו, רעיונות?
רז

sos4u
20-04-09, 09:32
קח
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1994-JEEP-GRAND-CHEROKEE-AUTOMATIC-TRANSMISSION_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp 3286Q2em20Q2el1116QQhashZitem33032107522 5QQitemZ330321075225QQptZMotorsQ5fCarQ5f TruckQ5fPartsQ5fAccessories

בהצלחה

mate
20-04-09, 21:15
חשבתי ליבא גיר,
אבל עלות גיר + משלוח עובר את 1000$,ואם יש בעיה בגיר, מה עושים???
רז

sos4u
21-04-09, 00:24
בדקת שיפוץ מקומי ?

boaz1969
22-04-09, 09:20
הגיר לא ניתן לשיפוץ, הציר טחון, והפלטה של הרביעי נתפסה ועשתה שם סלט(כדברי אודי, לא מבין בזה יותר מדי).
כל עצה תתקבל בברכה.
רז
לפני חודשיים הייתי באותה הבעיה שלך.. עם הגיר פתוח לשיפוץ והחלק האחורי (הפלניטרי) היה טחון שזה לא כלול בשיפוץ!!
איפה לא חיפשתי ולא מצאתי ... ולטולי (אמריקה ישראל) היה גיר לא תקין של 5200
(לי יש 4L) תשאל אותו שוב לגבי הגיר הזה..אולי יעזרו לך החלקים שלו...
עכשיו להמשך הסיפור שלי=
לאחר שלושה שבועות של חיפושים והגיפ על הליפט:(..הגיע לטולי משלוח ובפריקה יתברר שההאוזינג שבור בגיר תואם לשלי...טולי נתן לי אותו במחיר הוגן למדי..לקחתי את החלקים שהייתי צריך וחשבתי שהסתיים הסיוט!!
אבל לא!!!:confused: בקיצור לא הצליחו בשיפוץ הטורק וזה שרף את הגיר שוב..הורידו ושיפצו שוב וגם הפעם לא הצליח!!!(רעידות ודפיקות)הרבה זמן אנרגיה ימי עבודה ועצבים עברו עלי(כחודשיים)...בסוף לקחתי מטולי גיר שלם כולל טורק הרכבתי וסיימתי את הסיוט בחצי מחיר משיפוץ!!!!:) טולי יצא אחלה גבר והתחשב במה שעברתי וגם הפעם עשה אחלה מחיר...בקיצור המלצה שלי תרכיב גיר מיבוא וגמור עם זה! האמריקאים די אמינים (לא ישלחו גיר לא תקין במיוחד שעובדים עם מישהו קבוע!!!
בהצלחה בועז:cool:

ניר ל
22-04-09, 12:01
בועז, אתה חי בסרט...

את החלפים האלה קונים במשקל במגרשי גרוטאות, אחרי ששוחטים את כלי הרכב עם ברנר, מעמיסים על מכולה, שופכים אצל טולי בחצר ומנקים קצת עם גרניק. לאף אחד אין מושג מה המצב שלהם, לא למוכר ולא לקונה. הם לא מתיימרים למכור לך גיר בן 10 מרכב שעשה 12 אלף ק"מ ושכב באחסנה יבשה...

boaz1969
23-04-09, 08:11
בועז, אתה חי בסרט...

את החלפים האלה קונים במשקל במגרשי גרוטאות, אחרי ששוחטים את כלי הרכב עם ברנר, מעמיסים על מכולה, שופכים אצל טולי בחצר ומנקים קצת עם גרניק. לאף אחד אין מושג מה המצב שלהם, לא למוכר ולא לקונה. הם לא מתיימרים למכור לך גיר בן 10 מרכב שעשה 12 אלף ק"מ ושכב באחסנה יבשה...
ניר גם אם זה נכון מה שאתה אומר... אתה שוכח שהאמריקאים מחזיקים את המכוניות שלהם ברמה כזאת ש"גרוטאה" אצלם זו מכונית ברמה מצוינת אצלינו בארץ..מה גם ששם כשהם משפצים החלקים מקוריים!! (אני מאמין שהם גם עם נסיון "קצת" ברכבים האלה...) ולא סינים!! ולא לשכוח שהשירוקים שם רובם נוסעים לביה"ס וחזרה אצל הנשים עם הילדים ....אה גם לסופר..:)שלא נדבר על דרך הנהיגה שלהם על הרכבים ששונה "קצת" מהנהג הישראלי...

boaz1969
23-04-09, 12:21
כל עצה תתקבל בברכה.
רז
דברתי עם טולי הוא קיבל משלוח חדש עכשיו\\ יש גיר מתאים לך...

mate
23-04-09, 12:29
לדעתי,שיפוץ טוב במקום רציני, עדיף מגיר מיבוא.
אני כרגע הולך על מה שיש, ואין יותר מדי...
בסופו של יום זה ענין של מזל, אפשר ליפול בשיפוץ ואפשר גם בגיר מיבוא...
כרגע בודק שיפוץ מקיף, אם לא ילך, אנסה שוב אצל טולי.
רז

sos4u
03-05-09, 23:20
לדעתי,שיפוץ טוב במקום רציני, עדיף מגיר מיבוא.
אני כרגע הולך על מה שיש, ואין יותר מדי...
בסופו של יום זה ענין של מזל, אפשר ליפול בשיפוץ ואפשר גם בגיר מיבוא...
כרגע בודק שיפוץ מקיף, אם לא ילך, אנסה שוב אצל טולי.
רז

מה נסגר ?
שופץ או הוחלף ?

-->