צפייה בגרסה מלאה : עזרה בפרוק הזעקה.
שלום רב!
אני מעוניין להעיף לכל הרוחות את ההזעקה+אמבולייזר שמותקן ברכב שלי, סוזוקי סוויפט 96.
להזעקה אין שלט (אולי פעם היה) והיא מופעלת על ידי האמבולייזר.
ההזעקה הזאת ישנה ושווה לתחת והיא והאמבולייזר מהווים מתרד עבורי.
לפני שאני ניגש אל המלאכה ומתחיל לנתק חוטים, אני מאוד ישמח לטיפים ודגשים רלוונטים לעניין...
הוספתי תמונות של הצופר, המוח והבלאגן של המערכת חשמל אצלי.
תודה מראש!
ערב טוב ידידי
תשים לב כשאתה מנתק את האמבולייזר יש לו ניתוק מסויים(בדרך כלל חוט בצבע שחור) שאם לא תגשר אותו לא תוכל להניע את הרכב,איזה ניתוק יש לך? הרכב אוטומט? אתה מתכוון לשדרג את המערכת האזעקה?
תשים לך לאזעקה יש בדרך כלל מספר חוטים שמתחברים לרכב:
1.חוט זרם קבוע
2.חוט לזרם אחרי סוויץ
3. שני חוטים לוינקרים (הם בצבעים זהים)במידה והם דולקים כאשר האזעקה עובדת
4.חוט לממינוס
5. אולי יש לך חוט שהוא הניתוק של האזעקה לרוב 2חוטים שחורים או ירוקים הם יוצאים מהמוח של האזעקה.
6.יש חוט של לחצן דלתתות לרוב בצבע כחול
בהצלחה מורן
אם מפרקים, אז כמו שצריך.
כדאי לעשות זאת לאט לאט, ולפרק לחלוטין כל רכיב שקשור לאזעקה וכל חוט שלה.
כך שלא ישאר שום גלאי זעזועים וכו' מתחת להגה.
ממליץ שלא למצוא רק את הניתוק ולגשר אותו- אלא למצוא את שני הקצוות המקוריים ולהלחים אותם אחד לשני בחזרה.
תעבור חוט חוט מאלו שיוצאים מהאמובילייזר והאזעקה, תזהה ותהייה בטוח מה הוא- ורק אז לנתק מהמקור.
בסופו של דבר, בפעמים שיצא לי לפרק אזעקות יצאו כמה מטריים טובים של חוטי חשמל...
ולאחר שעושים כמו שצריך נהייה סדר שם למטה מתחת להגה ונמנעים מתקלות.
כמובן להלחים חוטים כמו שצריך ולדאוג לבידוד.
בהצלחה!
אז ככה, ביום שלישי הזה יש לי אפשרות להשבית את האוטו לכמה ימים ואני מתכוון לטפל בעניין הזה, אם יהיו שאלות קונקרטיות אז אני כמובן אשאל...
לאמבולייזר מתחברים שני חוטים, אחד שחור ואחד אדום. הרכב ידני, אין לי כוונה לשדרג את האזעקה.
אני יעשה את המקסימום כדאי שהפרוק יהיה כמה שיותר מסודר.
אז תודה לכם על המידע הראשוני! ואם היו בעיות תוך כדי הפרוק (כמו למשל רכב שלא מניע...;)) אז אני יודה לכם מאוד אם תוכלו לחוות דעה...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.