צפייה בגרסה מלאה : ג'מני בדיקות נדרשות לאחר טיול
שלום,
חדש יחסית עם הרכב,
בדיקת צמיגים זה ברור וחובה אבל מה עוד ?
תיבת העברה עוברת גירוז רק בין הטיפולים...... יש בכלל מה לגרז
חיזוק אומים בגלגלים הקידמים הכוונה ללוקרים צריך ?
( מכיר מגיפ סיקס שצריך אחרת.....)
שמתי לב כשהדלתות פתוחות יש 2 ברגים שנכנסים ממשקוף הדלת לכיוון הפלסטיק של הדשבורד האמנם הוא תפוס ב 4 ברגים אלו....... משתחררים ?
אני לא אוהב לנהוג משולב מאחר וההגה לא נעים .....( שריטה שלי) ולכן בזמן טיול מרבה לשלב ולנתק (חשמלי) בכל זאת חבל על הצמיגים האחורים האם הניתוק/שילוב מרובה פתח לצרות.
תודה, ערן
ערן שלום
נתחיל בזה שנשאל איזה שנה הגמני?
גירוז - יש פיטמה אחת בדרייבשאפט לפני הכניסה לטרנספר.
אחרי ניסיון של 2 סמוראים וגמני 2008 לא זכור לי על חיזוק ברגים, אומים.
גם צמיגים לא בודקים אחרי נסיעת שטח. אלא אם כן הצמיג כבר מעל שנתיים וצריך לדעת מתי מחליפים.
אין שום בעיה "לשחק" עם תיבת העברה בין 2X4 ל4X4.
רצוי לבדוק בשטח לפני מעברים טכניים אם הגיפ נוגע ואפוא.
ורצוי לפעמים לינסוע עם מכוון במעברים הטכניים.
הכי חושב למגן טרנספר.
תהנה
שרון
הכוכב הכחול
24-04-09, 12:05
קבל
http://jeepolog.com/forums/showthread.php?t=15467&highlight=%E1%E3%E9%F7%FA+%E4%E2%E9%F4+% EC%F4%F0%E9+%E8%E9%E5%EC
שלום,
חדש יחסית עם הרכב,
בדיקת צמיגים זה ברור וחובה אבל מה עוד ?
תיבת העברה עוברת גירוז רק בין הטיפולים...... יש בכלל מה לגרז
חיזוק אומים בגלגלים הקידמים הכוונה ללוקרים צריך ?
( מכיר מגיפ סיקס שצריך אחרת.....)
שמתי לב כשהדלתות פתוחות יש 2 ברגים שנכנסים ממשקוף הדלת לכיוון הפלסטיק של הדשבורד האמנם הוא תפוס ב 4 ברגים אלו....... משתחררים ?
אני לא אוהב לנהוג משולב מאחר וההגה לא נעים .....( שריטה שלי) ולכן בזמן טיול מרבה לשלב ולנתק (חשמלי) בכל זאת חבל על הצמיגים האחורים האם הניתוק/שילוב מרובה פתח לצרות.
תודה, ערן
לא הצלחתי להבין מה הקשר בין 2 חלקי המשפט ...
לא הצלחתי להבין מה הקשר בין 2 חלקי המשפט ...
"חבל על הצמיגים האחורים...." כשנוסעים לא משולב הם עובדים קשה ( אם המשקל של הגימני קשה זה יחסי כמובן ) אבל בכל זאת נסיעה על הנעה אחורית בלבד נניח בעליה נורמלית עם אבנים ... הרכב עולה ללא מאמץ אבל הצמיגים האחורים עובדים קשה בלגלגל את הקידמים מעבר למכשולים......
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.