צפייה בגרסה מלאה : פטנט ישראלי לחסכון בדלק- יש פה משהו?
במקרה נתקלתי באתר הזה (http://www.saletech.co.il/46931/שיפור-ביצועי-המנוע-פטנט-שעובד-מיידית) שמציע פטנט ישראלי לחיסכון בדלק והפחתת זיהום אויר
היות ואני לא בקיא במיוחד במבנה ופעולת המנוע אין לי מושג איך ואם בכלל הפטנט הזה פועל
מצורף גם סרטון יוטיוב (http://www.youtube.com/watch?v=XP2qwI30e2k) של כתבה בערוץ 2 שמציגה את הפטנט וממציאו ואיזה ניסוי שהם ערכו
הכתבה נראית עתיקה (לפי המכוניות) מה דעתכם יש פה משהו?
במקרה נתקלתי באתר הזה (http://www.saletech.co.il/46931/שיפור-ביצועי-המנוע-פטנט-שעובד-מיידית) שמציע פטנט ישראלי לחיסכון בדלק והפחתת זיהום אויר
היות ואני לא בקיא במיוחד במבנה ופעולת המנוע אין לי מושג איך ואם בכלל הפטנט הזה פועל
מצורף גם סרטון יוטיוב (http://www.youtube.com/watch?v=XP2qwI30e2k) של כתבה בערוץ 2 שמציגה את הפטנט וממציאו ואיזה ניסוי שהם ערכו
נו, עוד שרשור שמני נחשים מתחיל? דודו, יכולת לצרף את ההודעה הזאת לשרשור הקודם בנושא שמני נחשים, שקרים ורמאויות (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=34699). אין טעם להתחיל להסביר מחדש... בקצרה-רד מזה
קובי
לא מסכים איתך קובי מפני שלא מדובר פה באיזה שיקוי קסמים או רכיב שטוען את האויר ביונים או
משהו כזה אלא לטענת הממציא מדובר ברכיב (נשם) שהוא חלק מהמנוע המקורי אלא שעם הזמן הוא נסתם ומה שהוא מציע זה החלפת הרכיב הסתום ברכיב חדש אלא שלטענתו הרכיב שהוא פיתח
הוא קצת שונה ופועל יותר טוב ולכן רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרכיב או מבין איך זה עובד
לדעתי יש פה איזה שהוא הגיון וזה לא דומה לגלולות ושאר הונאות
ואולי אני טועה לחלוטין אך הייתי רוצה לשמוע הסבר קצת טכני ולא סתם לרדת מזה
במידה ובכל זאת מנהלי הפורום חושבים שמדובר בהונאה סטייל שמן נחשים אני הראשון שירצה
להעיף את השרשור הזה ולא לתת חשיפה מיותרת לרמאים (אבל על הסבר טכני כלשהוא אני לא מוותר;))
בוודאי, נשם מנוע יגרום לך לחיסכון של 25% בדלק, והוא גם עולה 400 שקל על הדרך. דודו, אל תהיה תמים, נשם המנוע זו חתיכת צינור... אבל אם אתה צריך "מנהל פורום" שיגיד את זה- נמתין.
קובי
מי שימציא משהו שיחסוך 25% בצריכת הדלק יהייה מליונר, ותחשוב על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מי שלא מליונר כנראה שהוא גם לא דובר אמת בנושא...
סופה שעושה 1 ל- 10/11 אישית הייתי מוכן לשלם על זה הרבה יותר מ- 400 ש"ח
סביון
מי שימציא משהו שיחסוך 25% בצריכת הדלק יהייה מליונר, ותחשוב על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מי שלא מליונר כנראה שהוא גם לא דובר אמת בנושא...
סופה שעושה 1 ל- 10/11 אישית הייתי מוכן לשלם על זה הרבה יותר מ- 400 ש"ח
סביוןממש ממש לא נכון .. הומצא מנוע שעובד על מיים .. מכניסים מיים במייכל דלק והאוטו נוסע.. השיטה היא תאורתית פשוטה תהליך אלקטרואליזה פשוט ( העברת זרם חשמלי והפרדה בין המיימן לחמצן ) שימוש בערה של המיימן וכמובן שאחריי בערה של מיימן יוצא... מיים חזרה .. עדיין לא פרפטו מובילה אבל מתחיל להתקרב לאזור .. אני ועוד מספר אנשים מתכננים להתחיל לעבוד על זה ממש בקרוב ..
קישור לכל הספקנים ..
http://www.youtube.com/watch?v=J9iWaCMbw60&feature=related
יש עוד המון מיידע בנושא ו איין דבר זול יותר ממים .. אגב מיים עם מלח עובדים טוב יותר כי הם מוליכים יותר .. שתן זה בכלל תענוג לחשמל ...
דותן,
הכינרת מתייבשת, משק המים במצב שלא היה בו מעולם, ואתה מבלבל לנו את המוח על מנועים שעובדים על מים:mrgreen::mrgreen::mrgreen:? עוד שטות. אתה בטח יודע, שכדי לייצר מימן ממים, צריך להשקיע אנרגיה ב"שבירת" הקשר בין המימן לחמצן. האנרגיה המושקעת לעולם תהיה גדולה יותר מהאנרגיה שתושג לאחר מכן מהבערה של המימן. לכן, אתה מוזמן, כהמלצתך, להשתין לתוך מיכל הדלק שלך (הכי טוב, לא?) ולהפסיק להטעות כאן את האנשים.
קובי
מה שמצחיק שפירוק המים ע"י אלקטורליזה גם דורש אנרגיה חשמלית , מה ששכחו לומר בכתבה הזאת :) , והשאלה שצריכה להישאל לא אם אפשר ליצור מכונית שנוסעת על מימן(בוודאי שאפשר ! ) אלא האם אפשר ליצור ע"י מים יותר אנרגיה ע"י שריפת המימן מאשר בתהליך הפירוק שלהם , נכון להיום לפי מה שאני יודע התשובה לכך היא לא .
ככה שלפי התאוריה הזאת אני יכול גם לנסוע באותה המידה על צועה , בוטנים , שומן אדם , סבתות מתות , במבה וכו ... . למעשה בכל דבר שקיים בתוכו אנרגיה , השאלה היא האם תהליך הפקת האנרגיה מהמוצר היא משתלמת או שבכלל אנו משקיעים יותר אנריגה בהפקה מאשר בתוצר .
נכון להיום לפי מיטב ידעתי המקרות לכך הם : היתוך גרעני אטומי של פלוטוניום (אורניום מעושר ) , גז ע"י שריפתו ( אה הינה התשובה מימן זה גם גז ! מצחיק לא ) , פחם ע"י שריפתו, ונפט גם ע"י שריפתו .
אז חבל לעבוד קשה ....
הנה רעיון:
המכונית הגרעינית הראשונה!
אחרי תחנות כח גרעיניות, צוללות גרעיניות ונושאות מטוסים- גרעיניות, מגיע הדבר החם הבא-מכונית גרעינית אמיתית! התקנה פשוטה של כור היתוך גרעיני אצלך בתא המנוע, ואין צורך לתדלק את הרכב, בכלל! פעם בשנה- שנתיים, מחליפים מוטות פלוטוניום, מפנים לאתר הטמנה של פסולת מסוכנת, והרכב נוסע, ונוסע, ונוסע! מתאים למנועי דיזל ובנזין, עד 200 כ"ס תוספת כח למנוע, ועוד לא דיברתי על המומנט... שקט ובטוח, מערכת אמינה במיוחד-אפס תקלות. כל מי שמעוניין מוזמן ליצור קשר בפרטי, עלות המערכת כולל מע"מ והתקנה-1999 ש"ח בלבד! ההתקנות כרגע בשני מוקדים, במוסכינו בדימונה ובפאתי יבנה בואכה פלמחים.
יש הזמנות?:twisted::twisted::twisted:
קובי
אולי אתה צוחק אבל חכה כמה שנים..
זה גם יפתור את זיהום האוויר
והמנוע יהיה חד פעמי ל20 שנה:p
אולי אתה צוחק אבל חכה כמה שנים..
זה גם יפתור את זיהום האוויר
והמנוע יהיה חד פעמי ל20 שנה:p
מצוין ! ואז היחידה של מאיר תגיע לפנות רכבים תקועים כשהם לבושים בחליפות לבנות ומסכות...
מצאתי את הפתרון האידיאלי לצריכת הדלק
זהו מוצר משלהי שנות ה50 ומיוצר באיטליה וידוע לי על פס ייצור בהודו.
זהו מוצר הנחשב אמין ומגיע לצריכה של כ30 קילומטר לליטר ואף יותר
פרטים באתר הבית של עופר אבניר ופורום מועדון הווספות
ממולץ בחודשי הקיץ בחורף קצת פחות
[quote=kobiarava;244120]דותן,
הכינרת מתייבשת, משק המים במצב שלא היה בו מעולם, ואתה מבלבל לנו את המוח על מנועים שעובדים על מים:mrgreen::mrgreen::mrgreen:? עוד שטות. אתה בטח יודע, שכדי לייצר מימן ממים, צריך להשקיע אנרגיה ב"שבירת" הקשר בין המימן לחמצן. האנרגיה המושקעת לעולם תהיה גדולה יותר מהאנרגיה שתושג לאחר מכן מהבערה של המימן. לכן, אתה מוזמן, כהמלצתך, להשתין לתוך מיכל הדלק שלך (הכי טוב, לא?) ולהפסיק להטעות כאן את האנשים.
אז דבר ראשון אף אחד פה לא דיבר על מיים מתוקים .. יש מספיק אוקינוסים והמון המון מאגריי מיים .. במקרה אני בפלורידה עכשיו ויש פה יותר אגמים מאנשים ... נכון שצריך אנרגיה בכדיי להפריד את המיימן והחמצן .. ויש המון דרכים לעשות זאת כמו לדוגמא דינמו .. מה אני יכול להגיד לך קובי כנראה הנסיון של השנים שלך בנושא עולה על הפרופסורים מהטכניון שלוקחים חלק בפרוייקט הזה... לא כל דבר שונה וחדש שאתה שומע אתה חייב לזלזל וללעוג אבל זה בסדר.. הריי אם לפניי 50 שנה הייתי מדבר איתך לגביי.. מחשב לדוגמא ואומר לך שיהיה כזה כמעט בכל בית בעולם היית חושב שזה שטות מוחלטת נכון להיום ולמזלנו העולם לא בנוי מאנשים שאומרים זה לא יכול להיות או איין שום סיכוי לעשות את זה ..( בדרך כלל האנשים האלה לא מקדמים שום דבר ולא עושים שינוי ) אלה מאנשים שעושים , מחפשים , חוקרים ולא כותבים שטויות סתם כדי להגיב.. ולחלוק על דעה .. שיהיה יום נהדר .....
דותן...
חבל שדווקא הגולשים הוותיקים נותנים לדיונים האלו להתפזר, ועל ידי ערבוב נושאים נותנים לשרלטנות להתקדם. אני רוצה ללחזור להודעה המקורית כי היא מאד מעניינת...
תראו את הסרטון. מה כתוב שם - "כתבה ששודרה בערוץ 2". ומה בסרטון? "חדשות הצרכנות". איפה הלוגו של ערוץ 2? איפה יונית, או כל מגיש אחר שאתם מכירים מההיסטוריה? האם הכתב נראה לכם מוכר? הפורמט? משהו? האם מספיק להגיד על משהו שהוא שודר בערוץ 2 כדי להפוך את האמירה לאמת? או שצריך לבדוק אותה לעומק? "הממציא", "מנשה", הוא בעל מקצוע - שחקן זוטר. אני מוכן לשים כסף.
הכנסו לקישור שדודו שם - של חנות אינטרנט כללית שמוכרת הכל מכל, מוצרי אלקטרוניקה ומחשבים בעיקר. וגם את הדבר הזה. למה אני אומר ה"דבר הזה" - כי לא כתוב בכלל על מה מדובר! מה שם המוצר! כתוב רק המחיר ואיזה ג'יבריש על ביצועי מנוע! על מה אתם נדרשים לשלם בכלל?
עובדים עלינו, או מנסים לפחות, בצורה הכי גסה וחובבנית שאפשר.
אני לא מאמין לדודו (ודותן) שאתם מציגים כאן את הדברים האלו כגולשים תמימים. אתם לא עד כדי כך טפשים. אתם טורחים להכניס קישורים לפורום על מנת לקדם את האתרים והקישורים האלו בגוגל.
ואולי אני טועה? אנא צרו איתי קשר בהודעה פרטית, נדבר בטלפון, תשכנעו אותי - ואני אתנצל כאן.
לידיעתכם, מתקן אלקטרוליזה נמכר באופן מסחרי וניתן להרכבה עצמית.
ראיתי כתבה על המתקן הזה במגזין רכב בריטי שבחן אותו וטוען שהמתקן מחזיר את עצמו אחרי 20K מייל.
חוץ מחסכון בדלק וירידה בזיהום, יש שיפור במומנט המנוע. ודרך אגב הם ממליצים על מים מינרליים...
ואני קיבלתי בהודעה פרטית כאן בג'יפולוג את השטות הזו:
"שלום רב, דרור
אני שמח לבשר שאתה טועה. יש בדיקות המאשרות חיסכון משמעותי בצריכת הדלק.
שמי ...... (כאן מופיע שם) ואני יבואן הבלעדי של טבעות שחסכות דלק.
המוצר נבדק בארץ והוא פשוט להפליא. מאפשר חיסכון עד 25% בצריכת הדלק. בנוסף, טבעת זו מקטינה משמעותית את פלטת הגזים הרעילים ומוסיפה עוצמה למנוע.
אם נושא זה מעניין אותך אנא צור איתי קשר."
וכאן מגיע מספר טלפון.
כמובן שאיני רוצה להלבין את פניו של האידיוט/שרלטן ברבים, אלא אם הוא ימשיך להטריד אותי עם הרמאויות שלו. טבעות שגם חוסכות 25%, גם מקטינות פליטת גזים וגם מוסיפות עוצמה למנוע..... אשרי המאמין. שינסה למכור את זה לנאס"א.
המשתמש שהפיץ את דוא|ל הזבל הזה על גבי ג'יפולוג נחסם. ולא בגלל התוכן, אלא בגלל שהפצת הודעות פרטיות במתכונת של דוא"ל זבל אסורה.
הצעתי למשתמש ראובן שאם באמת יש לו דו"חות מעבדה ( "המוצר נבדק בארץ" ), יציג לי אותם, ואם הם מהימנים אני אישית אדאג לפרסם אותם. אם לא, וכאן אין לי בעיה לקרוא לו כך - הוא נוכל ושקרן.
אסף.
ואני קיבלתי בהודעה פרטית כאן בג'יפולוג את השטות הזו:
"שלום רב, דרור
אני שמח לבשר שאתה טועה. יש בדיקות המאשרות חיסכון משמעותי בצריכת הדלק.
שמי ...... (כאן מופיע שם) ואני יבואן הבלעדי של טבעות שחסכות דלק.
המוצר נבדק בארץ והוא פשוט להפליא. מאפשר חיסכון עד 25% בצריכת הדלק. בנוסף, טבעת זו מקטינה משמעותית את פלטת הגזים הרעילים ומוסיפה עוצמה למנוע.
אם נושא זה מעניין אותך אנא צור איתי קשר."
וכאן מגיע מספר טלפון.
כמובן שאיני רוצה להלבין את פניו של האידיוט/שרלטן ברבים, אלא אם הוא ימשיך להטריד אותי עם הרמאויות שלו. טבעות שגם חוסכות 25%, גם מקטינות פליטת גזים וגם מוסיפות עוצמה למנוע..... אשרי המאמין. שינסה למכור את זה לנאס"א.
אח, דרור, דרור,
צר לי שאני נאלץ להלבין פניך ברבים, אבל בורותך עוברת את גבולות הטעם הטוב:
הטבעות הללו, נקראות דיאפרגמה. הן מותקנות ע"י גניקולוג, והחיסכון, כפי שיאשר כל מי שמשלם מזונות, הוא גבוה אף יותר מ 25%. :p
יוני5
קובי ונמרוד היקרים
זה בסדר הבנתי את הטעות שלי ניסו לעבוד עלי - זה בסדר כל יום כל היום מנסים והרבה פעמים מצליחים . תגידו לי שזו הייתה טעות להיתייעץ? גם בסדר. תגידו שאתם מומחים שלא טועים יופי אני מעריך את זה -באמת!
דווקא מי שיישר אותי זה סביון בגישה צרכנית הגיונית אתם לעומת זאת חוץ מלהאשים ולהעליב לא עשיתם שום דבר
זה לא נראה לכם קצת קיצוני להאשים בלי בדיקה חבר באתר (לא וותיק ומקצוען כמוכם אבל בכל זאת) ולקרוא לו שקרן? זו לא הרמה התרבותית שאתם מכוונים אליה בפרט כשמנסים ליצור בידול מאתרים אחרים שעוסקים בתחום
אין לי קשר לשום מוצר או אתר שקשור איכשהו לתחום הרכב או הדלק ואם מישהו חושב
שיש לי איזו אגנדה נסתרת הוא טועה
דודו
ואם בכל זאת השרשור שפתחתי נוגד את חוקי הפורום למה לא להעביר או למחוק אותו כמו שנעשה לא פעם ?
דודו שלום
בדבריי לא היתה כל כוונה להעליב ולא תקפתי אותך באופן אישי. כל הכוונה היתה להבהיר שהמוצר הוא שווה ערך ליתר שמני הנחשים שמדי פעם עולים כאן ובפרסומים אחרים. לא היה לי ספק לרגע שאתה מעלה שאלה לצורך שאלה, ולא חשדתי שאתה שותף ל"קונספירציה" של הפצת הלינקים, מכיוון שאתה חבר פעיל בפורום ונוכח בדיונים רבים ומגוונים. אם נפגעת או נעלבת קבל את התנצלותי הכנה. לגבי דותן, לעומת זאת, שמספק הסברים "מדעיים" והצדקות, בא בגישה שיווקית (כושלת) ומנסה לקדם את המוצר, וכן העובדה שכל 2 הודעותיו בפורום היו כאן בדיון, אני די משוכנע שנמרוד צודק והוא אכן ניסה לדחוף את הלינק.
בקיצור-אין מה לחפש פטנטים וטריקים, שרובם ככולם מתגלים כתרמיות ושקרים. אם בכל זאת תרצה לחסוך בדלק, פשוט תוריד את הרגל מהגז, או תעבור לאופניים...
הכל ברוח טובה;)
קובי
דודו קבל את התנצלותי. אני חוזר בי מההאשמה האישית כלפיך לחלוטין.
----------------------
אגב, אין בג'יפולוג מדיניות של מחיקת דיונים והודעות, כמעט משום סוג. אנשים פשוט רגילים לכך שבפורומים אחרים יש הרבה מחיקות ועריכה, אבל כאן פשוט נוצרו נורמות עם השנים שאין צורך בניהול אגרסיבי, וזו תעודת כבוד לגולשים (ועבודה לא מכבידה מדי לצוות המנהלים). בנושא פטנטים לחסכון בדלק ושמני הנחשים, יש אתרים מכובדים - קארס-פורום בראשם - שבהם מדיניות ברורה של מחיקת הודעות זבל על מכשירי חסכון בדלק, וזו מדיניות הגיונית - במציאות של האינטרנט, כל קישור מתוך אתר בעל דירוג גוגל גבוה (כמו ג'יפולוג וקארספורום) משרת ומקדם את אתרי המכירות הקיקיוניים האלו, אפילו כשהתגובות לשרשור בפורום הן בבירור שליליות.
אנחנו בחרנו במדיניות הפוכה - לא למחוק את הדיונים האלו, ואפילו לא לנטרל את הקישורים. אנחנו חושבים שכן חשוב שיהיה מקום, מדורג גבוה בגוגל, שבו אנשים יקבלו מידע אמיתי. וזה כן עבודה סיזיפית - כי כל שבוע, ולאחרונה יותר מפעם בשבוע, צפים עוד ועוד יבואני זבל ורמאים, מגלים את הפורום הזה (כי באחרים כאמור הם נמחקים ונחסמים מיד) ומנסים את מזלם. לפחות מי שיחפש את המוצרים האלו יגיע גם לכאן, ומהר, ויקבל חוות דעת אמיתית. לכן אגב אני טורח לציין כאן בשרשורים את שמות המוצרים, את שמות האנשים שמוכרים אותם, ולקרוא להם בפירוש רמאים ושקרנים (עד היום אף אחד לא טרח לתבוע אותי על דיבה- או אפילו להכחיש...) כדי לגרום לדיונים בג'יפולוג לעלות גבוה במנועי החיפוש, בשאיפה לפני אתרי הרמאים עצמם.
אני מודה שלי פשוט קשה להבין כמה מעט צריך להשקיע כדי לגרום לאנשים אינטילגנטיים להאמין, אפילו חלקית בדברים האלו. אבל אני טועה, בבירור, ושוב מתנצל בפניך דודו על כך שקראתי לך טיפש. זו הייתה טעות. אם אתה מאמין אפילו בטיפה לדברים האלו, ואתה לא היחיד, כנראה שהמדיניות שלנו נכונה, וחשוב שיש מקום באינטרנט הישראלי שינקז אליו את כל רמאויות החסכון בדלק למיניהן, ויחשוף אותן.
ערן המסוקס
26-04-09, 13:51
אגב, ספציפית לגבי הנשם ה"משופר". ייתכן שבאמת מדובר בנשם מנוע עם מעבר גזים חופשי יותר (חריר גדול יותר). הדבר גורם לשאיבה מוגברת של אדי השמן מהמנוע (טוב למנועים ישנים) ועל הדרך הוא גם גורם לתערובת להיות מעט עניה יותר, בעיקר בסרק (בקרבורטור). את זה אמורים לתקן ע"י כוונון תערובת הסרק בקרבורטור, כדי שלא תהיה עניה מידי.
כמובן שברכבים עם קרבורטור סתום/לא מכוון, שזורק יותר מידי דלק בסרק, שסתום כזה יוריד מעט את רמת זיהום האויר בסרק.
אצלי במנוע, עברתי לנשם פתוח יותר, שעזר לי לפתור כמה בעיות (השסתום נשם המקורי היה בלוי, והמנוע נשחק ומייצר יותר אדים), אבל לא שמתי לב לשום שיפור בצריכת הדלק.
ממש ממש לא נכון .. הומצא מנוע שעובד על מיים .. מכניסים מיים במייכל דלק והאוטו נוסע.. השיטה היא תאורתית פשוטה תהליך אלקטרואליזה פשוט ( העברת זרם חשמלי והפרדה בין המיימן לחמצן ) שימוש בערה של המיימן וכמובן שאחריי בערה של מיימן יוצא... מיים חזרה .. עדיין לא פרפטו מובילה אבל מתחיל להתקרב לאזור .. אני ועוד מספר אנשים מתכננים להתחיל לעבוד על זה ממש בקרוב ..
קישור לכל הספקנים ..
http://www.youtube.com/watch?v=J9iWaCMbw60&feature=related
יש עוד המון מיידע בנושא ו איין דבר זול יותר ממים .. אגב מיים עם מלח עובדים טוב יותר כי הם מוליכים יותר .. שתן זה בכלל תענוג לחשמל ...
דותן - פנית אלי בהודעה פרטית, שכנעת אותי, אני מתנצל שקראתי לך שקרן. אבל אם אתה באמת מאמין במה שאתה כותב... שיהיה לך בהצלחה. מקווה שיש לך גם תכניות מגרה לפרנסה. מציע לך לפני שאתה נכנס לפרויקט ללמוד קצת מדע.
דותן, דודו, וכל שאר "הקולומבוסים" שמגלים כל פעם את אמריקה.....
מעבר לדיון הטכני, יש איזה אמירה מסחרית, איזה טיפ, "שהמנוסים" מנסים להעביר לכם, ללא שום קשר לטכנולוגיה או לתחום.
הנושא הזה של חיסכון בדלק, כל כך חשוב, שווה כל כך הרבה כסף, ועכשיו עם הסיפור של ירוק עוד יותר..
נושא כזה, מי שרק יחשוב שיש לו משהו אמיתי, בדיקה אחת אמיתית, סיכוי , כיוון, חוות דעת מגורם מוסמך....רמז....מיד כל "הגורילות" יקפצו וישתלטו על הפטנט \ מוצר.
אין סיכוי שמוצר כזה ימכר ע"י "חפרים" באינטרנט. אין כזה סרט על מוצר כזה, שעבר בדיקות, ומיוצר מסחרית, ויצרני הרכב לא מכירים אותו, פשוט אין.
ולכן, כל שאר הדיונים הטכנים פשוט מיותרים.
וזה נכון לא רק על חיסכון בדלק ;)
[quote=kobiarava;244299]דודו שלום
בדבריי לא היתה כל כוונה להעליב ולא תקפתי אותך באופן אישי. כל הכוונה היתה להבהיר שהמוצר הוא שווה ערך ליתר שמני הנחשים שמדי פעם עולים כאן ובפרסומים אחרים. לא היה לי ספק לרגע שאתה מעלה שאלה לצורך שאלה, ולא חשדתי שאתה שותף ל"קונספירציה" של הפצת הלינקים, מכיוון שאתה חבר פעיל בפורום ונוכח בדיונים רבים ומגוונים. אם נפגעת או נעלבת קבל את התנצלותי הכנה. לגבי דותן, לעומת זאת, שמספק הסברים "מדעיים" והצדקות, בא בגישה שיווקית (כושלת) ומנסה לקדם את המוצר, וכן העובדה שכל 2 הודעותיו בפורום היו כאן בדיון, אני די משוכנע שנמרוד צודק והוא אכן ניסה לדחוף את הלינק.
בקיצור-אין מה לחפש פטנטים וטריקים, שרובם ככולם מתגלים כתרמיות ושקרים. אם בכל זאת תרצה לחסוך בדלק, פשוט תוריד את הרגל מהגז, או תעבור לאופניים...
הכל ברוח טובה;)
קובי ...
אני כבר כמה חודשים מסתובב פה בפורום וקורא המון בשביל ללמוד ולא רוצה להגיב על גיפים מפני שיש פה חברה שמנוסים ממני בנושא .. אז כן למדתי המון עד כה והריי גם ככה אם היתה נשאלת שאלה כזו או אחרת התשובה הייתה" חפש בפורום שאלו את זה כבר.." אז חיפשתי בלי לשאול שאלות מיותרות .. לא ניסיתי למכור לך כלום ואני גם ממך לא מתכוון לנסות הפרוייקט הזה הוא למטרת אנגרית "חינם " ולא רווח והוא להנאתי האישית אם הנושא מפריע לך ... חבל ..
והמשפט איין מה לחפש פטנטים וטריקים הוא ממש משפט גאוני .. מה אני יגיד לך קובי הברקה אפילו.. אני מייד מתקשר לביל גייטס להגיד לו שהוא טעה .. גם ניוטון ואינשטיין ו עוד רבים אחרים ..
אני יוצא מדפיי הפורום עקב יחס נוראי של החברים פה.. וזלזול מוחלט .. באמת הפורום הפסיד גיפאי אומנם מתחיל אבל רציני ביותר .. פשוט שתדעו לבאים בתור אחריי ...
יום טוב
דותן,
אין לך מה להעלב ולעזוב את הפורום. עובדתית, הטענות שהעלית היו מוטעות מן היסוד, אין טעם להיכנס כרגע לחוקי שימור אנרגיה וכו'. הייתי שמח אם הפתרון המושלם כביכול שהעלית היה אמיתי וריאלי-מי לא היה רוצה לתדלק את הרכב במי ברז-5 שקלים לקוב-מה רע? אולם, אין בסיס לרעיון המדובר, וכל עוד לא נמצאה שיטה יעילה לשבירת הקשר המולקולרי שבמים ללא השקעת אנרגיה גבוהה הרבה יותר מהאנרגיה שתופק בסוף מבעירת המימן, ההצעה שלך פשוט לא מציאותית.
אם אתה אכן ג'יפאי ונמצא באתר מסיבות ענייניות, אין שום סיבה שתעזוב, אבל הזנת הפורום במידע מוטעה היא הטעיית הציבור. הלוואי והמיזם שאתה מדבר עליו יוכיח אחרת, אבל כרגע מכונית מונעת מים היא אפילו יותר דמיונית מהמכונית הגרעינית, אותה העליתי כקוריוז לפני כמה פוסטים.
ערב מוצלח-קובי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.