צפייה בגרסה מלאה : חו"ד על חברת AIRTEX
החברה נחשבת כאמינה ואיכותית?
המוצרים שלה נחשבים איכותיים או לא?
אגב באיזה מדינה מיוצרים מוצריה?
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם וניסיונכם עם החברה הזאת.
תודה ויום טוב
אם מדובר במשאבות דלק, פתח את האתר שלהם יש את כל הנתונים. לא ניראה לי שהם ימכרו לך משאבה דלק אחת.
טל
המשאבות דלק שלהם נחשבות איכותיות?
החברה היא אמריקאית?
שכחתי לציין שיש ברשותי קיט משאבת דלק קומפלט כולל כל האביזרים הנלווים ולכן אני שואל את דעתכם על המשאבה הזאת לפניי שאני מתקין אותה ברכב ע"מ להיות בטוח באיכותה ואמינותה לאורך זמן ממי שהתנסה כבר עם המשאבות של חברת AIRTEX ולהיות בראש שקט.
אירטקס היא חברת שיווק חלפים, לא יצרנית. חלק מהמוצרים טובים וחלק סינים, כמו רוב המותגים בשוק.
משאבות הדלק מיוצרות ע"יי סימנס בארה"ב או וולברו או בוש, תלוי בדגם. כלומר המשאבות טובות אבל זה לא הכל, אם בחרת במשאבה שמתאימה לסטאפ שלך ואיך התקנת אותה לא פחות חשוב.
אוקיי הבנתי, ז"א שעל גוף המשאבה עצמה לא יהיה חרוט "AIRTEX " אלא את שם החברה המיצרת כגון: בוש,סימנס,וולברו נכון?
צריך להיות חרוט עליה MADE IN או ארה"ב או גרמניה,נכון?
כל הקיט כולל המשאבה נמצאים בתוך אריזה מקורית של חברת ארטקס אבל בתוכה למעשה אמורה להיות משאבה תוצרת וולברו/בוש/סימנס אני מבין נכון?
על המשאבה יהיה חרוט אירטקס. כאשר המשווק קונה כמות גדולה שמו יהיה זה שיופיע.
יותר חשוב מבחינתך הוא לא מה רשום על המשאבה, אחרי שסגרנו את עניין היצרן והאיכות, אלה נתוני ספיקה/לחץ ואיך תתקין אותה.
לא יכול להיות שהיצרן יהיה אחר מהשלושה שציינת?(בוש/וולברו/סימנס)
אז למעשה אם חרוט עליה את שם החברה המשווקת ולא את שם המייצרת אין שום דרך לדעת בוודאות איזה מבין החברות ייצרה?
למי עליי לפנות במקרה של תקלה במשאבה ע"מ לממש את האחריות, לארטקס שממנה רכשתי או לחברה המייצרת(שאיני יודע את שמה)?
לא רכשתי סתם משאבה מבלי לדעת מראש את הנתונים שלה שאכן מתאימים לרכבי ,וההתקנה עצמה היא ממש אחד לאחד עם המקורית של AC (הן ממש זהות מבחינה חיצונית),אז איפה פה למעשה אני יכול לטעות ולפגום בתיפקודה?
אתה מסבך עניין פשוט, המשאבה של אחד מהשלושה, סביר שסימנס. האחריות היא של אירטקס באמצעות הסוכן שמכר לך, יהיה אשר יהיה.
אם תרשום את המק"ט של המשאבות. הישנה והחדשה, נהיה יותר חכמים.
המק"ט של הישנה המקורית של AC DELCO הוא EP386
והמק"ט של החדשה שרכשתי בארטקס הוא E3902
המשאבות זהות מבחינת הנתונים:
12PSI ו20 גלון לשעה.
סביר להניח שיצאו מאותו מפעל.
אתה בטוח לגביי ה20 גלון לשעה, כי ראיתי באתרים שונים שרשום 35 גלון לשעה?
שרוכשים חלפים של AC DELCO נניח באוטוליין מקבלים משאבה של איזה ייצרן?
גם ארטקס וגם AC הם למעשה החברה המשווקת ,ונניח שאכן המשאבות שנרכשות דרכם יצאו מאותו מפעל בדיוק אז למה המחירים של חברת AC יותר גבוהים?
אגב שתיי המשאבות מתאימות מבחינת הנתונים שהם מספקות עבור מנוע סמול בלוק 305 TBI ?
אתה בטוח לגביי ה20 גלון לשעה, כי ראיתי באתרים שונים שרשום 35 גלון לשעה? אז רשום, אבל באיזה לחץ...
שרוכשים חלפים של AC DELCO נניח באוטוליין מקבלים משאבה של איזה ייצרן? לא יודע.
גם ארטקס וגם AC הם למעשה החברה המשווקת ,ונניח שאכן המשאבות שנרכשות דרכם יצאו מאותו מפעל בדיוק אז למה המחירים של חברת AC יותר גבוהים? למה חלק באריזה של VW עולה יותר מחלק תאום באריזה לבנה?
אגב שתיי המשאבות מתאימות מבחינת הנתונים שהם מספקות עבור מנוע סמול בלוק 305 TBI ?
הן זהות ומספיקות.
זה טווח המחירים באיביי. (http://motors.desc.shop.ebay.com/items/__EP386_W0QQLHQ5fTitleDescZ1QQQ5ftrkparm sZ65Q253A1Q257C39Q253A1QQ_dmptZMotorsQ5f CarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessoriesQQ_scZ1 QQ_trksidZp4506Q2ec0Q2em245QQ_sopZ2QQ_sc Z1)
אכן שתיי הדגמים רשומים באותה שורה בלינק שצירפת, ז"א שהם בדיוק זהות בנתונים כפי שאמרת.
אגב המחירים שמצוינים בלינק שצירפת הם לפניי מישלוח+מכס+מע"מ נכון?
כמה יוצא בערך בשקלים להביא אחת כזאת דרך האתר אחריי כל ההטלים והמיסים?
מישהו יודע כיצד מחשבים את המכס כאשר מזמינים משאבה מאתר בחו"ל?
מישהו יודע כיצד מחשבים את המכס כאשר מזמינים משאבה מאתר בחו"ל?
כלל אצבע אומר 50% מס על המחיר הכולל של החבילה כולל עלות השילוח.
וכמובן שחבילה מתחת ל-50$ לא תחויב במס... (כולל מחיר שילוח).
שמעתי שבנוסף למכס יש עוד מס קניה ,זה נכון? אם כן כמה אחוז נוספים?
ועל כל הסכום שיוצא בסוף,כלומר על כל המיסים למינהם+המישלוח מתווסף גם 15.5% מע"מ נכון?
נניח שהזמנתי דרך האתר מחול משאבת דלק שעלותה כולל המשלוח כ70 דולר, אז מה המחיר הסופי שאני אצטרך לשלם עבורה כשתגיע לישראל ?
AC DELCO שידועה בשיווק חלפים "מקוריים" לרכביי GM גם רוכשת את משאבות הדלק שלה מאחת משלושת החברות המייצרות ( וולברו/בוש/סימנס ) שרוכשת מהם גם חברת ארטקס?
AC DELCO שידועה בשיווק חלפים "מקוריים" לרכביי GM גם רוכשת את משאבות הדלק שלה מאחת משלושת החברות המייצרות ( וולברו/בוש/סימנס ) שרוכשת מהם גם חברת ארטקס?
כן, וזה לא יוצא מהכלל, וזה לא משנה מאיפה קנית או באיזה צבע הקרטון
חישוב המכס הוא די קל, מחיר המוצר שמוצהר בקבלה+מחיר המשלוח, תכפיל ב 0.48
רוצה בפחות? פנה בפרטי.
כן, וזה לא יוצא מהכלל, וזה לא משנה מאיפה קנית או באיזה צבע הקרטון
חישוב המכס הוא די קל, מחיר המוצר שמוצהר בקבלה+מחיר המשלוח, תכפיל ב 0.48
רוצה בפחות? פנה בפרטי.
נניח ורכשתי את המשאבה מאחת מהחברות המשווקות( ארטקס/AC DELCO )אין לי שום דרך לדעת בוודאות מאיזה חברה מייצרת הם רכשו ממנה?
אנא הסבר בבקשה כיצד הגעת לחישוב הזה?
מה כוונתך "ברוצה בפחות" ?
לדעת מראש? לא במיוחד
אני לא הגעתי לשום חישוב, זה מה יש, כנס לאתר המכס ותבדוק
השאר, כמו שכבר אמרתי....בדואר פרטי.
מנצלש - הרכיבו לי משאבת מים של AIRTEX (פורד פוקוס) המוסך טוען שהיא תוצרת איטליה.
האם יש למישהו ניסיון עם המשאבות מים האלה?
בתמונה הקופסה ועליה המשאבה שפורקה עקב חופש בציר.
Airtex בדרך כלל תוצרת ספרד.
נחשבת כאיכותית יחסית.
עידן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.