צפייה בגרסה מלאה : איך מוציאים רישיון לגלגלים רחבים יותר מהסטנדרט..?
אני רוצה לדעת איך אני מוציא רישיון וכמה זה יעלה לי...?
GodsFather
27-04-09, 22:39
איזה רכב ? ומאיזו מידה לאיזו מידה ?
GodsFather
28-04-09, 12:23
אם אתה חושב לקבל תשובה כאן וככה, אתה נאיבי. אל תיעלב.
ואם לא הייתי מובן - אי אפשר להוציא בדרך הישר ובזאת אפשר לסגור את הדיון (שחוזר על עצמו אחת לכמה שבועות בפורום הזה על כל תת פורומיו).
למה כל האנשים שיש להם גלגלים רחבים בסמוראי זה בלי אישורים..?
לפני כחמש שנים החלפתי צמיגים לפרוזה שלי ל205/70/15 מה235 שהיו ברשיון וכל שהיה עלי לעשות הוא ללכת למשרד הרישוי אצלנו בירושלים להציג את הרכב בפני הבוחן והוא הוציא לי רישיון מתאים שילמתי בדואר ורצתי לדרכי.
מה שכן לפי מיטב ידיעתי (והיא לא רבה) סמוראי מורשה עד מידה 205/70/15 ומיניסיון בסמוראי (היה לי מעל לשלוש שנים) הם מספקים את הסחורה ולדעתי חבל להחליף (גם בפרוזה ניסיון של שנתיים).
ינון
GodsFather
29-04-09, 11:35
יינון - הבחור מבקש לעשות הפוך ממה שאתה עשית - לעלות מ205 ל235 , מה שאי אפשר חוקית בסמוראי.
כן, עם 205 אפשר לעשות את העבודה נהדר.
כן, כל סמוראי עם 235 נמצא בסכנת הורדה, גם אם זה רשום לו ברשיון לפני 10 שנים וגם אם מאתמול. גם אם יש לו אסמכתא של היבואן (מה שאומר שיש לו סיכוי בבימ"ש לעלות חזרה ולהוכיח חפותו, אבל רגע אחרי זה הוא יורד שוב כי אין סינכרון מלא בין מערכת המשפט למשטרה) וגם אם הוא היה בעמדה מספר 1 ואישרו לו את השינוי במידה.
הדגם היחיד שידוע לי עליו שיכול לשאת זאת וגם זה כי פשוט לא רשום בספרים מה מותר ומה אסור ולא כי יש "היתר" הוא מודל 84.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.