התחברות

צפייה בגרסה מלאה : "יצירת" חלונות אחוריים נפתחים במקום חלון קבוע

שלמי
04-05-09, 11:58
לנד קרוזר 75 (שלוש דלתות)
החלונות האחוריים הם זכוכית קבועה, לא ניתנים לפתיחה.
צריך להחליף אותם בחלונות "זזים", על מסילה (עם סוגר לנעילה).
הזגגים אליהם פניתי לא כל כך רצו או ידעו להתעסק עם זה, יודעים להחליף חלון, לא לייצר.
דרושה המלצה לזגג או כל בעל מקצוע שידע לייצר חלון כזה, די פשוט האמת.
עדיפות לאזור חיפה - נתניה, אבל זו דרישה של האשה, אז נגיע לאן שצריך...

shachar
04-05-09, 13:17
האמת שאני מפנטז על חלונות שנפתחים מעלה ב 110 כדי שתהיה גישה לציוד.
חשבתי על מסגרת חיצונית עם צירים

אבל עוד לא התפנתי למצוא מישהו לביצוע...

אשמח לקבל המלצות אם יש

rlzel
04-05-09, 15:15
לייצר זה בעייתי מאחר והזכוכית מקומרת לא סביר שתמצא מישהו שיעשה את זה.ואל תתפתה ש"יתאימו" לך חלונות שטוחים.
קנה חלונות מקוריים עם מסילות מפירוק,קשה להשיג ,יקר,אבל אפשרי.

במידה ותרצה צור קשר אולי אוכל להשיג לך.
הראל

אייל
04-05-09, 17:07
לפני מספר שנים, כאשר הסופה עוד הייתה סגורה, בדקתי את הנושא. אצל זגג בראשון דובר על סדר גודל של כ-1700 ש"ח. לא נשארתי לשאול האם זה כולל מע"מ...

UNIX
04-05-09, 20:40
בפאגרו יש כאלו לא ממליץ
זה ניתן לפריצה בקלות

jeep.il
04-05-09, 20:56
ישנם ג"יפים שנוסעים ככה יש סופות דיפנדרים וגם טויוטות (rlzel התבלבלתה)

rlzel
04-05-09, 22:50
לא התבלבלתי,ברכבים שהחלון מגיע שטוח אין שום בעיה.
בטויוטה החלון מקומר ולהכניס חלון שטוח זה כמו לנסות לדחוף מרובע לעיגול...האטימה לא טובה ,החלון לא יושב יפה.

הראל

איפון
04-05-09, 23:13
לנדקרוזר 75 מגיע במקור עם 2 סטים של חלונות הזזה בכל צד . אם יש לך חלון קבוע, כנראה התקנה מקומית. מי שביצע את ההתקנות מן הסתם מחזיק בחלונות המקוריים.

שלמי
05-05-09, 09:50
היות והרכב הוא פנסיונר של כוחותינו הגיבורים, סביר שההתקנה של החלונות הקבועים נעשתה לפני עשר שנים, לך תמצא איפה ומי...
בכל מקרה, החלונות הקבועים שהותקנו הם שטוחים לגמרי, ללא קימור, ובאמת האטימה לא משהו (לא ברור אם בגלל הגומיות או בגלל העובדה שהחלון שטוח).
במצב הנתון לא אכפת לי לקבל את אותה רמה של אטימה, עם אותו חלון שטוח, רק שניתן יהיה לפתוח אותו (ולקחתי בחשבון גם את מה שברוך כתב).
השאלה עדיין בעינה - איפה עושים את זה.

whisky
05-05-09, 11:28
הצעה שאני לא יודע אם היא מעשית:

מה הממידים של החלון שלך: אם הם מתאימים לרכבים אחרים יכול להיות שאפשר לרכוש חלונות מרכב בעל מימדים דומים.

הצעה שניה: היה לי פעם שם של בחור אני לא מוצא אותו, שמתקין ארגזים לטנדרים, גם עם חלונות במקרה שלנו דובר בטנדר עם חלון הזזה, מפעלים כאלו בטח יודעים איך להכין חלון בכל גודל. תחפש מקום כזה אולי שם יכולים לעזור לך.

whisky

איפון
08-05-09, 18:50
היות והרכב הוא פנסיונר של כוחותינו הגיבורים, סביר שההתקנה של החלונות הקבועים נעשתה לפני עשר שנים, לך תמצא איפה ומי...
בכל מקרה, החלונות הקבועים שהותקנו הם שטוחים לגמרי, ללא קימור, ובאמת האטימה לא משהו (לא ברור אם בגלל הגומיות או בגלל העובדה שהחלון שטוח).
במצב הנתון לא אכפת לי לקבל את אותה רמה של אטימה, עם אותו חלון שטוח, רק שניתן יהיה לפתוח אותו (ולקחתי בחשבון גם את מה שברוך כתב).
השאלה עדיין בעינה - איפה עושים את זה.

א.א. גלס ירושלים, תנסה אצלם

http://www.aaglass.co.il/profile.html

-->