התחברות

צפייה בגרסה מלאה : קטגוריית סוזוקי-רייד בראלי חרמון-אילת - מי מצטרף?

GodsFather
17-05-09, 09:10
חברים שלום,

בכוונתי להשתתף בראלי חרמון אילת השנה בקטגורית RAID. עם הנווט, המרגיע, המתהפך והמכונאי הצמוד - איתי (כפרה עליו! )

אני לא החלוץ בתחום, יונתןמצפה עשה זאת לפניי ונהנה מכל רגע! מה שמוכיח שהשד לא כזה נורא.

עלתה הצעה לפתוח תת-קטגוריה ב-RAID עבור סוזוקי.

סמוראים , ויטארות, ג'ימני - 3 מתחרים ומעלה=פודיום נפרד עבורנו וכמובן האדרנלין הגובר כי יש תחרות אמיתית.

מי רוצה להצטרף ?

tomig
17-05-09, 11:46
חברים שלום,

בכוונתי להשתתף בראלי חרמון אילת השנה בקטגורית RAID. עם הנווט, המרגיע, המתהפך והמכונאי הצמוד - איתי (כפרה עליו! )

אני לא החלוץ בתחום, יונתןמצפה עשה זאת לפניי ונהנה מכל רגע! מה שמוכיח שהשד לא כזה נורא.

עלתה הצעה לפתוח תת-קטגוריה ב-RAID עבור סוזוקי.

סמוראים , ויטארות, ג'ימני - 3 מתחרים ומעלה=פודיום נפרד עבורנו וכמובן האדרנלין הגובר כי יש תחרות אמיתית.

מי רוצה להצטרף ?

יש תכנון להצטרף אני בתהליכים לסגור קצוות עם הנווט שלי אני מאוד מקווה שיצא לפועל!

putzman
17-05-09, 17:39
הייתי שמח להשתתף במירוץ!!
אבל אני לא חושב שאני מוכן לזה... והאוטו בטח ובטח עדיין לא עבר את כל הדיגומים הדרושים..
זה כל שנה נכון??
אם כן אז שנה הבאה אני שם!!

בלי קשר... באיזה תאריכים זה? ואיך משיגים פרטים??

GodsFather
17-05-09, 17:45
חפש בדף הכניסה לאתר , תראה את כל הפרטים.

ishc
17-05-09, 20:19
הרעיון מגניב אבל לאור העובדה שרוב מי שמחזיק בסמוראי הוא די תפרן (אחרת כולנו היינו נוסעים במפלצות הרבה יותר מסיביות) אני לא חושב שיש פה הרבה חברה שבראש לקחת את הסיכון הזה.

itay
17-05-09, 20:48
....מי שמחזיק בסמוראי הוא די תפרן (אחרת כולנו היינו נוסעים במפלצות הרבה יותר מסיביות) ....

בגדול לא מסכים עם הקביעה הזאת - תפרנות זה פסיכולוגי.....
לא צריך מיליון רכבים, מספיק 3-5 רכבים.

איתי.

vitrak
17-05-09, 21:24
בגדול לא מסכים עם הקביעה הזאת - תפרנות זה פסיכולוגי.....
לא צריך מיליון רכבים, מספיק 3-5 רכבים.

איתי.
היי היי
בודק את הפרטים ורוצה להצטרף!!!
בני

tomig
17-05-09, 21:43
GodsFather יש אולי אפשרות לספונסר שיקצץ בעליות של התשלום במירוץ?

אני מנסה לשכנע כמה עסקים תמורת פירסומת מודבקת על הרכב אבל בינתיים אין לי כל כך הענות.

jzuk
17-05-09, 22:09
נוסע בסמוראי כי אני אוהב אותו ולא בגלל תפרנות (למרות שאני תפרן)
מחפש נווט כרגע והסיכויים להשתתפות מאוד גדולים.

GodsFather
17-05-09, 22:48
GodsFather יש אולי אפשרות לספונסר שיקצץ בעליות של התשלום במירוץ?

אני מנסה לשכנע כמה עסקים תמורת פירסומת מודבקת על הרכב אבל בינתיים אין לי כל כך הענות.

אתה חמוד אתה...

אם אני מוצא ספונסר ונשאר עם עודף, אני אביא לך מתוק :)

-------------------

ובקצרה - השד לא נורא. לא כל בעלי הסמוראים תפרנים ומי שמכיר את הרכב שלו ואת היכולות שלו כנהג ועם נווט יכולים לעשות את זה.

תראו את יונתןמצפה , כנראה שצריך להביא לכם את זה עם כפית אז הנה - יולי 2007, סמוראי סטנדרטי, נהג טוב ונווט שהכיר מספר שבועות קודם לכן

http://www.jeepolog.com/433.html

אם עדיין יש לכם ספקות, דברו!

נמרוד
17-05-09, 22:50
אמיר וכל הסוזוקאים - תקבלו סיקור ודגש תקשורתי מיוחד פה בג'יפולוג, עלי! ואני מעריך שבאתרי האינטרנט האחרים ואולי גם בתקשורת ה"ראשית". יש לקבוצה של אנשים צעירים בג'יפים זערוריים וישנים שנלחמים בשיניים להגיע לאילת לפני החושך ערך עיתונאי ענק עבור עיתונאות-לא-רכב, לא פחות ולמען האמת יותר מאשר רוב המתחרים האחרים.

GodsFather
17-05-09, 22:58
אמיר וכל הסוזוקאים - תקבלו סיקור ודגש תקשורתי מיוחד פה בג'יפולוג, עלי! ואני מעריך שבאתרי האינטרנט האחרים ואולי גם בתקשורת ה"ראשית". יש לקבוצה של אנשים צעירים בג'יפים זערוריים וישנים שנלחמים בשיניים להגיע לאילת לפני החושך ערך עיתונאי ענק עבור עיתונאות-לא-רכב, לא פחות ולמען האמת יותר מאשר רוב המתחרים האחרים.

נמרוד!

קודם כל תודה רבה, אני אמנם לא מופתע מנדיבות הלב שלך אבל זה מחמם את הלב לדעת שיש הערכה למאמץ שנעשה כאן.

דבר שני, ענייני פרסום ועיתונות בטיפול, כך שגם ג'יפולוג יהנו מהנושא וזאת מבלי לדעת על הודעתך זו.

הצפרדע
17-05-09, 23:16
נמרוד!

קודם כל תודה רבה, אני אמנם לא מופתע מנדיבות הלב שלך

אני כן :mrgreen:.

המניאק לא עושה כלום אם לא יוצא לו מזה משהו...

תתחיל לבדוק :cool:

יונתןמצפה
17-05-09, 23:22
נהג מחפש רכב להשתתפות בראלי חרמון אילת... ;)

וכדי שלא יהיו אי הבנות: הרכב שלי תקין, ושייבדל לחיים ארוכים...

וטיפ אחד קטן לכל מי שמעוניין להשתתף- תתכוננו לאחת החוויות הפיזיות הכי מתישות ואינטנסיביות שחוויתם...

בהצלחה לכולם!

נ.ב.- אמיר, אני לא חושב שיש סיבה מוצדקת לפתוח קטגורייה נפרדת. אין שום סיבה שבעולם שאם יהיו מספיק סוזוקים בראלי הם לא ייקחו את 3 המקומות בפודיום בקטגוריית הרייד...

dudu
18-05-09, 01:05
ברגעים אלו ממש נעשים כל המאמצים ומופעלים הלחצים על מנת
שנוכל להבטיח את מקומו של סמוראי נוסף בראלי ההצהרה של נמרוד תעזור
לדעתי (לפחות במקרה שלנו) לגייס עזרה אמיר אם תוכל לפרט לגביי הסיקור
זה יקל לשכנע ספונסרים
חשוב לי לציין כבר בשלב הזה שבמידה ואנו משתתפים נעשה הכל על מנת לעזור לכם לתפוס את המקומות שני ושלישי מיד אחרינו ולא אין צורך להודות לי כזה אני...ספורטיבי ומפרגן:D

tomig
20-05-09, 10:34
אתה חמוד אתה...

אם אני מוצא ספונסר ונשאר עם עודף, אני אביא לך מתוק :)

-------------------

ובקצרה - השד לא נורא. לא כל בעלי הסמוראים תפרנים ומי שמכיר את הרכב שלו ואת היכולות שלו כנהג ועם נווט יכולים לעשות את זה.

תראו את יונתןמצפה , כנראה שצריך להביא לכם את זה עם כפית אז הנה - יולי 2007, סמוראי סטנדרטי, נהג טוב ונווט שהכיר מספר שבועות קודם לכן

http://www.jeepolog.com/433.html

אם עדיין יש לכם ספקות, דברו!

טוב מצאתי ספונסר שלפחות משאיל לי מכשיר GPS מקצועי שמתאים למירוץ (זה בהחלט מצויין) ואני משתתף ב100% ,GodsFather אתה סגרת את העיניין עם הקטגוריה של סוזוקי? יש מספיק רכבים?

ugross
20-05-09, 16:06
אתם מוזמנים לקרוא את ההודעה שלי עד הסוף, ורק אז להתנפל עליי, תודה.
קודם כל - אני מברך את כל מי שמצטרף ל'מחלה' שנדבקתי בה לפני כ-5 שנים גם כי 'צרת רבים היא חצי נחמה' וגם כי התחום מתייבש משנה לשנה ממתחרים חובבניים לצערי.
הבקשה שלכם לפתוח קטגוריה רק לסוזוקי היא לא ספורטיווית בעליל לדעתי ואני מזמין אתכם להתמודד עם כולנו בקטגוריית ה-Raid - אין לי ספק שתוכלו לתת שם פייט רציני לפודיום.
אם לא מעניינת אתכם הספורטיוויות והתחרותיות וכל מה שמעניין אתכם זה הפודיום והגביע, אז במקום לפתוח קטגוריה לעצמכם, אני יכול להפנות אתכם לחנות הגביעים שנעם קונה ממנה בדרום ת"א. ב-25 ש"ח תוכלו לחרוט על הגביע איזה מקום שאתם רוצים בפודיום וזה בטח יותר זול מלהכין רכב לראלי ולהחזיר אותו לכשירות אח"כ.
ואני חוזר שוב על בקשתי - הצטרפו לקטגוריית ה-Raid על מנת שתהייה גדולה, מכובדת ותחרותית.

עכשיו אפשר להתנפל...

tomig
20-05-09, 16:15
אתם מוזמנים לקרוא את ההודעה שלי עד הסוף, ורק אז להתנפל עליי, תודה.
קודם כל - אני מברך את כל מי שמצטרף ל'מחלה' שנדבקתי בה לפני כ-5 שנים גם כי 'צרת רבים היא חצי נחמה' וגם כי התחום מתייבש משנה לשנה ממתחרים חובבניים לצערי.
הבקשה שלכם לפתוח קטגוריה רק לסוזוקי היא לא ספורטיווית בעליל לדעתי ואני מזמין אתכם להתמודד עם כולנו בקטגוריית ה-Raid - אין לי ספק שתוכלו לתת שם פייט רציני לפודיום.
אם לא מעניינת אתכם הספורטיוויות והתחרותיות וכל מה שמעניין אתכם זה הפודיום והגביע, אז במקום לפתוח קטגוריה לעצמכם, אני יכול להפנות אתכם לחנות הגביעים שנעם קונה ממנה בדרום ת"א. ב-25 ש"ח תוכלו לחרוט על הגביע איזה מקום שאתם רוצים בפודיום וזה בטח יותר זול מלהכין רכב לראלי ולהחזיר אותו לכשירות אח"כ.
ואני חוזר שוב על בקשתי - הצטרפו לקטגוריית ה-Raid על מנת שתהייה גדולה, מכובדת ותחרותית.

עכשיו אפשר להתנפל...
אני מתנפללללללללללללללללללללללללללללללל סתם חחח

יש היגיון בדבריך אבל עם כל הכבוד ויש כבוד רכבים כמו סמוראי וג'מני לא נוסעים בשטח בדרגת מירוץ ראלי באותה מהירות וקלות כמו רכבים אחרים כגון קינג,פראדו וכ"ו...
לכן אני חולק עליך ומצדיק את הקטגוריה הנפרדת שנותנת הזדמנות לתחרות שוות ערך לדעתי.

ugross
20-05-09, 16:45
כמו סמוראי וג'מני לא נוסעים בשטח בדרגת מירוץ ראלי באותה מהירות וקלות כמו רכבים אחרים כגון קינג,פראדו וכ"ו
ידידי, אתה מדבר מתוך אינטואיציה ולא מתוך נסיון.
ועכשיו לעובדות :
1) שנה שעברה מי שהגיע במקום הראשון בקטגוריה זה ניסאן טראנו ארוך, חבוט, ישן ושמן מודל 1995 (במקרה אני הייתי הנהג הגאה שלו), מי שהגיע שני זה דייהטסו טריוס קטן וחמוד ורק במקום השלישי והמכובד - פאג'רו קינג חדש ומצוחצח.
מעבר לכך, גם אני וגם הטריוס סיימנו (מבחינת זמנים) לפני לנדקרוזר חדש ומפואר שהיה בקטגוריה T2 (הבכירה יותר). שלא לדבר על הרכבים המקצועניים הרבים מהקטגוריות הבכירות שכלל לא סיימו ופגשנו אותם עם מכסה מנוע בצד הדרך בעוד אנחנו חולפים על פניהם ומסיימים ללא תקלות (מדובר על רכבים שעלותם מאות רבות של אלפי שקלים).
2) ב-2007 מי שסיים במקום שני בהפרש קטן מאד מהראשון היה סוזוקי סמוראי קטן, חמוד וחבוט.
3)יש לי עוד דוגמאות מהשנים הקודמות, אבל אני לא זוכר במדוייק ולא רוצה להטעות.
בקיצור - בקטגוריה החובבנית ובראלי כ"כ ארוך ומפרך אין קשר בין סוג הרכב שאיתו אתה מגיע לראלי לבין המקום שלך בפודיום, ומי שמציג את זה כפקטור משפיע טועה וגם מטעה, או מחפש תירוץ לאח"כ.
מה שבהחלט כן חשוב ומשפיע הוא איך הכנת את הרכב לראלי והאם הנווט שלך לא התברבר יותר מידי.
שני הפקטורים האלה הם המשפיעים ביותר בקטגוריה החובבנית. נקודה. מנסיון.
דרך אגב - מי שצריך יעוץ לגבי הראלי ואיך להתכונן אליו מוזמן לפנות אליי בה"פ, אשמח לעזור.
אורי.

GodsFather
20-05-09, 21:20
כנראה שדבריי לא הובנו כראוי - אורי, אני כותב בעיקר אלייך אבל גם לאחרים.

לא יהיה פיצול מהקטגוריה של RAID , אלא בתוכה תהיה תת קטגוריה של סוזוקי. (מעין תחרות פנימית בינינו, שהמארגנים מעודדים ולכן מאפשרים גם פודיום נוסף עבורנו).

כלומר, אני (והנווט המהולל שלי איתי) אתן לך ולטראנו שלך בראש אם אני ארצה (זה מאד פשוט, כמה שיותר חבוט , ככה יותר טוב ושלי הרבה יותר חבוט משלך)
ואוכל להגיע לפניך ולקחת גביע מסוים ועדיין לא לקחת ב רמת הסוזוקי כי טומיג למשל (בחלומות שלו) יהיה יותר מהיר ממני.

הפניה לפתיחת קטגוריית סוזוקי הגיעה מתוך כוונה להמריץ (אם אומרים ככה) גם את הקטנים שבדר"כ חושבים שאינם יכולים, להכנס. ולדרבן את הרצון להשתתף באירועי ספורט מוטורי ולפתח אותו. אין הרבה הזדמנויות לחובבים להשתתף ראסמית באירועים וזו הזדמנות כפולה שכן האירוע עצמו אדיר מימדים (בארצנו).

ובקיצור - מה אתה קורא את זה ? לך לטרנו ותחליף שמנים :mrgreen:

טומיג - יש הרבה שאמרו שהם רוצים להשתתף אבל איש לא נרשם רשמית אצל נעם ואירגונו עד לשעם זו. אני הרשום היחידי ממה שידוע לי מבחינת סוזוקי. מחר אני אתעדכן מולו שוב בהקשר הזה. אנא הרשם או לפחות שלח לו מייל על הכוונה, כדי להתחיל בתהליך הרישום ושתלקח בחשבון.

נמרוד
20-05-09, 21:31
אורי - תת-קטגוריות עושות טוב, תסתכל על מרוצי שטח בארה"ב - במרוץ יש 20-25 קטגוריות, בחלקן יש 30 מתחרים ובחלקן 3, ולפעמים אפילו רק 1. אז מה? כמה שיותר גביעים יותר טוב, כבוד למי שמסיים את הראלי, ופרנסה נוספת בזמנים קשים לחנויות המתנות. וכאמור, מדובר בתת קטגוריה בRAID. וגם אתה בתור משתתף בקטגוריה נחותה מסתכל למעלה ומתגאה בכך שסיימת במקום גבוה יותר מאשר מתחרים בקטגוריות הבכירות יותר.

ugross
20-05-09, 21:50
אני רק מקווה שמכל הדיבורים פה יהיו כמה שיותר רכבים ב-Raid, ככה נהנה יותר ויהייה פחות מצ'עמם על השבילים.

יונתןמצפה
20-05-09, 23:45
לכל בעלי הסוזוקים שרואים עצמם כנחותים מול הג'יפים הגדולים והחדשים, הנה כמה תובנות שלי בעניין הזה:
אני מאד מסכים עם אורי בעניין זניחות ההשפעה של הרכב על תוצאות הראלי ב- RAID. רכב מהיר הוא לא בהרכח רכב מנצח בקטגוריה הזאת. ברכב מהיר יהיה לנהג הרבה יותר קשה להתאפק וסיכויי השבירה גדולים יותר.
אחד האלמנטים החשובים בראלי הזה הוא שרידות הרכב והאם יהיו תקלות בדרך. ע"פ רוב, יש לסמוראים בעניין הזה ייתרון גדול (ראו את ההודעה של אורי בעניין תחזוקת הרכב!).
הנווט הוא אחד הגורמים היותר משפיעים בראלי ורכב מהיר עם נווט גרוע לא יצליח. נקודה!
בנוסף, היכולת של הנהג לא באה לידי ביטוי רק בכמה מהר הוא יכול לנסוע, אלא (ואולי אפילו בעיקר) האם הוא יצליח להביא את הרכב שלם לסוף הראלי. מספיק לקרא את הכתבות על הראלים השוטפים ועל הקטגוריות הבכירות כדי להבין את המשמעות של העניין הזה. במילים אחרות:
"זה לא נגמר עד שזה לא נמר..."

לגבי הראלי ב- 2007: מי שייקרא שוב את הכתבה שכתבתי, יראה שיותר מרמזתי שם שקטעי הכביש שהיו חלק מהזמן הכללי היוו למעשה את הגורם שבגללו זכינו "רק" במקום השני. מבלי להיכנס למי ולמה, בואו נגיד שעל כביש 6 (מעל 100 ק"מ) החברה במקום הראשון נסעו במהירות ממוצעת של למעלה מ-40 קמ"ש יותר מאיתנו (וזה לא כולל את שאר קטעי הכביש). חשבון פשוט מראה שבמהירויות שנוסעים בהם בכביש 6 זה נותן ייתרון של בערך 20 דקות שזה לבד פחות או יותר הייתרון שהיה להם עלינו... (וזה לא כולל בערך חצי שעה תוספת שהיה לנו לתדלוקים, ועוד קטעי כביש למיניהם...)

במילים אחרות, ומבלי לפתוח מחדש את הראלי ההוא, הסמוראי יכול ועוד איך להיות מהיר יותר בשטח מרכבים אחרים.

מי שרוצה עוד עיצות מוזמן בהחלט ליצור קשר.

בהצלחה לכולם!

יונתן

ugross
21-05-09, 07:28
מבלי להיכנס למי ולמה, בואו נגיד שעל כביש 6 (מעל 100 ק"מ) החברה במקום הראשון נסעו במהירות ממוצעת של למעלה מ-40 קמ"ש יותר מאיתנו (וזה לא כולל את שאר קטעי הכביש). חשבון פשוט מראה שבמהירויות שנוסעים בהם בכביש 6 זה נותן ייתרון של בערך 20 דקות שזה לבד פחות או יותר הייתרון שהיה להם עלינו... (וזה לא כולל בערך חצי שעה תוספת שהיה לנו לתדלוקים, ועוד קטעי כביש למיניהם...)
יונתן-חשוב להסביר לאלה שיוצאים לראלי פעם ראשונה :
קטעי הקישור (וביניהם גם קטע הקישור הארוך על כביש 6) אינם קטעים מדודים ולא נחשבים בספירה של הזמנים, הקטעים היחידים שנכנסים לספירה הם הסטייג'ים התחרותיים.
נכון שלכל קטע קישור יש זמן גג סביר לסיום (אם אני לא טועה משהו כמו שעה ו-20 דקות לכביש 6), אבל רק אם אתה חורג מזמן הגג שמוקצה לקטע הקישור השעון מתחיל לעבוד לרעתך.
אין צורך 'לתת בגז' בקטעי הקישור כי זה לא מקנה שום יתרון, אתה תזנק בדיוק בסיום זמן הגג שהוקצה לך גם אם הגעת חצי שעה לפניו.

tomig
21-05-09, 17:50
כנראה שדבריי לא הובנו כראוי - אורי, אני כותב בעיקר אלייך אבל גם לאחרים.

לא יהיה פיצול מהקטגוריה של RAID , אלא בתוכה תהיה תת קטגוריה של סוזוקי. (מעין תחרות פנימית בינינו, שהמארגנים מעודדים ולכן מאפשרים גם פודיום נוסף עבורנו).

כלומר, אני (והנווט המהולל שלי איתי) אתן לך ולטראנו שלך בראש אם אני ארצה (זה מאד פשוט, כמה שיותר חבוט , ככה יותר טוב ושלי הרבה יותר חבוט משלך)
ואוכל להגיע לפניך ולקחת גביע מסוים ועדיין לא לקחת ב רמת הסוזוקי כי טומיג למשל (בחלומות שלו) יהיה יותר מהיר ממני.

הפניה לפתיחת קטגוריית סוזוקי הגיעה מתוך כוונה להמריץ (אם אומרים ככה) גם את הקטנים שבדר"כ חושבים שאינם יכולים, להכנס. ולדרבן את הרצון להשתתף באירועי ספורט מוטורי ולפתח אותו. אין הרבה הזדמנויות לחובבים להשתתף ראסמית באירועים וזו הזדמנות כפולה שכן האירוע עצמו אדיר מימדים (בארצנו).

ובקיצור - מה אתה קורא את זה ? לך לטרנו ותחליף שמנים :mrgreen:

טומיג - יש הרבה שאמרו שהם רוצים להשתתף אבל איש לא נרשם רשמית אצל נעם ואירגונו עד לשעם זו. אני הרשום היחידי ממה שידוע לי מבחינת סוזוקי. מחר אני אתעדכן מולו שוב בהקשר הזה. אנא הרשם או לפחות שלח לו מייל על הכוונה, כדי להתחיל בתהליך הרישום ושתלקח בחשבון.

איזה צירף מקרים גם לנווט שלי קוראים איתי :-)

לגבי ההרשמה היום דיברתי בטלפון עם נועם והוא שולח לי את כל החומר במייל שאני יוכל להסדיר את ההרשמה.

על תדאג אני יהייה שם לתת בראש!

יונתןמצפה
21-05-09, 20:51
יונתן-חשוב להסביר לאלה שיוצאים לראלי פעם ראשונה :
קטעי הקישור (וביניהם גם קטע הקישור הארוך על כביש 6) אינם קטעים מדודים ולא נחשבים בספירה של הזמנים, הקטעים היחידים שנכנסים לספירה הם הסטייג'ים התחרותיים..

אני דיברתי על הראלי שלי. 2007- בקטגורית הרייד השעון נפתח בזינוק ונסגר בנחל רודד:confused:
לסיבה שזה כבר לא ככה יש אולי קשר למייל ששלחתי לנועם בנושא הזה אחרי הראלי.
לא יודע איך זה היום אבל אני מאד מקווה שזה השתנה. מעבר לעובדה שזה לא ספורטיבי, זה גם מאד לא לעניין מבחינת החוק...

ugross
22-05-09, 17:17
2007- בקטגורית הרייד השעון נפתח בזינוק ונסגר בנחל רודד:confused...
יונתן, אני מתחרה אצל נועם on & off כבר 5 שנים ואומר לך בוודאות שמעולם לא נמדדו קטעי הקישור וגם ב-2007 לא.
אני מניח שהיה בלבול / חוסר ארגון בנושא מדידת הזמנים לקטגוריית ה-Raid, אני לא זוכר כי באותה השנה התחריתי ב-T2.
בכל אופן תפקיד חשוב וקריטי של הנווטים בראלי כזה הוא למלא את כרטיס הזמנים במדוייק - גם של הסטייגי'ם התחרותיים וגם של קטעי הקישור. ככה גם אם המארגן פספס במדידה, עדיין יש לצוות הוכחות לגבי תוצאותיו.

יונתןמצפה
22-05-09, 22:43
אורי עזוב, זה שייך להסטוריה...
אבל רק בשביל לעמיד דברים על דיוקם, אין שום סיכוי שאני טועה. ה -RAID קיבל יחס שונה משאר הקטגוריות, ומדידת הזמנים בוצעה כפי שתיארתי. ניסינו מאד לבקש מהמארשלים שיימדדו לנו את זמני ההגעה והיציאה בכל קטע וקטע אך ברגע שהם הבינו שאנחנו שייכים ל- RAID הם ניסו לזרז אותנו כי הזמן שלנו לא נעצר...
גם נעם הדגיש בתדריך שהוא פותח תשעון בתל פאחר ועוצר אותו בנחל רודד והכל בשביל שלא ניכנס לחושך...הוא הצליח! ;)
(והוא גם הסכים איתי במייל שכתבתי לו שאכן יש מקום לחשוב על שינוי הדבר בראלים הבאים)

GodsFather
23-05-09, 00:57
אחרי כל החפירה ההכרחית הזו והסטת הדיון - אתה מוכן להזיז את התחת שלך ולהרשם גם לקטגוריה ?

אני מבטיח לשמור לך את המקום השני, מיד אחרי :)

הכוכב הכחול
23-05-09, 01:47

אמיר,..
כל מה שאתה רושם פה זה טוב ויפה, אבל אתה יודע שזה רק במידה ותצליח לעקוף אותי נכון?!
והסיכוי היחיד שתצליח לעקוף אותי זה במידה שהספונסרים שלי מבטלים לי.:twisted:

ולכן עכשיו למשהו קצת יותר חשוב כרגע, (אחרי שסגרנו את המיקום שלך בהיררכיה ;)).
מה נסגר לגבי סיקור? חוץ מגיפולוג ואלוהים יש עוד מישהו שיודע על זה?
אני צריך להביא שמות, וחוץ מכמה אתרי אינטרנט אין לי שום דבר ממשי ביד.
מה קורה עם זה ??
מישהו יכול לעזור פה?

ugross
23-05-09, 08:13
מישהו יכול לעזור פה?
פניתי בנושא הזה כבר בשרשור המקביל בפורום הספורט המוטורי לנועם וירון, אבל בינתיים חוץ מב'פול-גז' אין שום אזכור, מה שמקשה לצרף ספונסרים לחבילה.
אני מציע להפעיל לחץ מתון יעיל על שניהם במייל ובשרשורים, בסופו של דבר זה גם אינטרס שלהם.
אני יודע שבשתי תכניות הספורט המוטורי בערוץ 1 עובדים אנשים יקרים שמכירים ומוקירים את תחום הראלי-רייד (און יעקובסון ודני לוי/דובי מילר), פרסום שם על קיום הראלי יכול להיות מדהים, רק צריך שמישהו מוסמך יפנה אליהם.

savyon
23-05-09, 08:31
חברה תחשבו בהגיון,
לצירנו יש סיבה שנועם לא מפרסם, החשש מפני "אנשים" רעים.
אתם יכולים לומר לספונסרים שלכם שחשיפה תהייה אחרי המרוץ- הווה אומר שיראו את התמונות שלכם.
גם באתרי האינטרנט הגדולים והמובילים בתחום: ג'יפולוג, פול גז, נזימה, אוטו והגה וכמו כן אתם יכולים לומר שבעבר, (הדגש הוא על בעבר כי אתם לא יכולים להתחייב למה שיהייה אבל כן להסתמך על מה שהיה...) גם בערוץ 1, 2, ואני חושב שגם בערוץ 10 היה סיקור / ידיעה על הראלי.

אני בעד תתי קטגוריה,
ומאחל לכל מי שמצטרף הנאה צרופה והצלחה.

ugross
23-05-09, 10:06
חברה תחשבו בהגיון,לצערנו יש סיבה שנועם לא מפרסם, החשש מפני "אנשים" רעים.

עד שלא אשמע את הסיבה הזאת מפיהם של נעם (שאותו אני מכיר כ-5 שנים) או של ירון, אני לא מאמין שזו הסיבה שבגללה הם לא משקיעים בשיווק קדם של הארוע.

itay
23-05-09, 20:24
אמיר,..
כל מה שאתה רושם פה זה טוב ויפה, אבל אתה יודע שזה רק במידה ותצליח לעקוף אותי נכון?!

מה קורה עם זה ??
מישהו יכול לעזור פה?

אני יודע מה הולך אצלך בטרנספר ובמנוע. אתה תגיע אחרנו.... (אולי על גרר).

GodsFather
23-05-09, 21:00
חברים, אני מבקש להעביר את הדיון על פרסומים וספונסרים לשרשור הרלוונטי שפתח אורי.

כאן מדובר במצטרפים לקטגוריית סוזוקי ופרטים בנושא הזה.

כוכב כחול - אשמח לחלוף על פניך בדרך לפודיום :D

ugross
24-05-09, 11:17
חשוב לי לציין כבר בשלב הזה שבמידה ואנו משתתפים נעשה הכל על מנת לעזור לכם לתפוס את המקומות שני ושלישי מיד אחרינו ולא אין צורך להודות לי כזה אני...ספורטיבי ומפרגן:D

אני (והנווט המהולל שלי איתי) אתן לך ולטראנו שלך בראש אם אני ארצה (זה מאד פשוט, כמה שיותר חבוט , ככה יותר טוב ושלי הרבה יותר חבוט משלך)

אל תדאג אני יהייה שם לתת בראש!

אמיר,..

אני יודע מה הולך אצלך בטרנספר ובמנוע. אתה תגיע אחרנו.... (אולי על גרר).

כוכב כחול - אשמח לחלוף על פניך בדרך לפודיום :D
קשקשנים, כמה הצהרות (-:
תזכרו שבראלי בסופו של דבר רק השעון מדבר ! ! !

ugross
25-05-09, 12:58
לאור בקשת הקהל, העליתי רשימה של טיפים ועצות למי שרוצה לצאת לראלי בקטגוריית ה-Raid (חובבנים).
http://jeepolog.com/forums/showthread.php?t=35464
בהצלחה,
אורי.

GodsFather
25-05-09, 13:00
אורי , תודה רבה על העזרה שלך!

GodsFather
02-06-09, 11:38
דיבורים דיבורים ועד אתמול בערב, נרשמו רק שני סוזוקיים לראלי - הצוות שלי/איתי ועוד אחד.

אז מה קשקשתם ? מהיום העלות היא בתוספת 15% וגם זה מוגבל עד חמישי הבא.

לא ראיתי אף אחד מאלה שבירברו כאן שהם נרשמים עם סוזוקי, בהדרכה אתמול (שהייתה מצויינת)

ugross
02-06-09, 14:16
דיבורים דיבורים ועד אתמול בערב, נרשמו רק שני סוזוקיים לראלי - הצוות שלי/איתי ועוד אחד.
לברבר לא עולה כסף, לצאת לראלי כן. תעשה את החשבון לבד מה עדיף.
בכל אופן, מי שכן יבחר לשים את הכסף איפה שהפה שלו, אני יכול להבטיח לו מנסיון אישי עשיר שהחוויה שווה כל סכום.
בהצלחה,
אורי.

tomig
04-06-09, 13:53
לצערי אני מבטל את ההשתתפות בראלי :-(

בהצלחה לכל מי שמשתטף!

-->