התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הייתי רוצה לשפר קצת את הטרופר שלי מה אתם ממליצים ?

יוני40
17-05-09, 20:26
יש לי טרופר בנזין 94 ללא שיפורים . לציין כי עד עתה עמד בגאון בכל האתגרים שהצבתי לו ( נראה לי מכובדים ) אבל הייתי רוצה לבדוק אפשרויות לשיפורים בכדי להעלות את רמת האתגרים ( יש צילומים של חברה בג'יפ טריפ ש... ) לא בטוח ששלי במצבו לא יעמוד בהם אבל אשמח לקבל הצעות רעיונות ובעיקר עלויות בערך... אתם יודעים . . . .האתגר העיקרי זה אישתי !!!!!!

סוזי המשתוללת
17-05-09, 20:45
העלויות לא יקרות
היופי בטרופר שהכל מתאים
קח מוטות פיתול של דיזל והרי לך מוטות פיתול " heavy duty " כמה מאות שקלים בפירוקיה הקרובה
תוסיף נעילת דיפ קדמית כמו שאיתי עשה (http://www.jeepolog.com/678.html) 330 דולר ואתה כבר מקבל שדרוג מטורף ביחס לעלות
תחרוט ספייסר מאחור או אם יש קצת תקציב אז תחליף קפיצים ובולמים וחייך יהיו יפים
כל הנ"ל בעבודה עצמית ולא תגיע ל7000 ש"ח
קצת ברזלים וקצת ידיים ויש גם מיגונים וזהו

יוני40
17-05-09, 21:42
בקשר למוטות הפיטול של דיזל ? האם הם שונים כל כך שווה להחליפם באופן שישנה את הגובה בצורה משמעותית וסוגיית נעילת דיפרנציאל קדמית לא בעיתית ? האם לא עדיף אחורית ? וסוגיית החריטות לא תפגום במבנה באופן שיקשה לעבור טסט ? ובהתחשב שידי לא כל כך מוכשרות האם החלפת הפריטים צמורכבת או שמוסכניק, חבר , יכול להחליף למרות שלא מתמקצע בכך ? אני יודע שזה הרבה שאלות אבל....... תודה !

דרור ברלי
17-05-09, 22:25
בנוסף, תשדרג מוטות היגוי למחוזקים, כדי שלא תמצא את עצמך במצב מביך במקומות הכי לא מתאימים...

סוזי המשתוללת
17-05-09, 23:47
הם שונים מהותית כי מנוע הדיזל שוקל יותר מכפול ממנוע הבנזין !!!
הטרופר שלי שוקל 1940 ואילו הדיזל עובר את ה2.1 טון !!
מוטות הגה זו המלצה חשובה (אני משוחד:idea:)
זה נכון שאחורית חשובה אבל אצלך יש כבר לימיטד מאחור ואז זה שדרוג יקר כי צריך גם קייס שונה וזה עוד כסף ואילו אתה רצית בזול!!
מה שקיבלת זה הvalue for money הכי טוב

יוני40
19-05-09, 20:05
לציין שהטרופר שלי הוא ארוך . ואם אני מבין אני פשוט צריך לקנות מוטות פיטול לטרופר דיזל ?! ובקשר לחיזוק מוטות היגוי יש משהוא שמומלץ ? מה לבקש או לחפש ?

-->