צפייה בגרסה מלאה : בקשר לגודל צמיגים לסמוראי
1. יש לי גאנטים רחבים +צמיגים בגודל 235/75/15 ברשיון של הרכב רשום 235/70/15 האם זה בסדר ???
2. האם אני יכול להחליף אותם לגאנטים מקוריים של סמוראי+ צמיגים יותר קטנים למרות שרשום לי ברשיונות 235/70/15 או שבגלל שרשום לי מידה 235/70/15 אני לא יכול לשנות. האם אני חייב לשנות את המידה גם ברשיון? האם שווה בכלל לשנות כי הבנתי שקשה מאוד לקבל אישור לצמיגים יותר גדולים
מצורף תמונה של הגאנט ושל הצמיג
נ.ב על הרזרבי שלי רשום 205/70/15 אני יכול להחליף את כולם למידה כזאת
משהו יכול להגיד לי של מה הגאנט שיש לי על הגייפ
תודה על העזרה
GodsFather
26-05-09, 10:45
אם רשום 235/70 - אתה צריך כאלה ורק כאלה.
לרדת למידה המקורית 205/70 אתה יכול בכל מכון רישוי בלי בעיה ואם אין לך קיט הפחתה בטרנספר, אז עדיף לך, כי אתה גומר את הקלאצ' עם הצמיגים הגדולים הללו, אלא אם יש לך מנוע יותר חזק מה1.3 החלשלוש של הסמוראי.
שלחתי לך ה"פ בשביל שאר השאלות והפרטים.
אם רשום 235/70 - אתה צריך כאלה ורק כאלה.
לרדת למידה המקורית 205/70 אתה יכול בכל מכון רישוי בלי בעיה ואם אין לך קיט הפחתה בטרנספר, אז עדיף לך, כי אתה גומר את הקלאצ' עם הצמיגים הגדולים הללו, אלא אם יש לך מנוע יותר חזק מה1.3 החלשלוש של הסמוראי.
שלחתי לך ה"פ בשביל שאר השאלות והפרטים.
אחי מה זה קיט הפחתה ואיך אני יכול לבדוק אם יש לי כזה דבר
ולגבי לעלות חזרה לגודל אחר של צמיגים זה גם קל
GodsFather
26-05-09, 21:43
אני לא יודע מה קל אצלך , אבל אני מבקש גם שלא תפרט את זה פה כי אנחנו כנראה לא מדברים על אופן חוקי ועדיף שזה ישאר בסוד.
לגבי קיט הפחתה - יחסי העברה משופרים בטרנספר , אתה יודע אם יש לך ?
שלחתי לך הודעה פרטית , תגיב אליה (בפרטי ! ) בבקשה.
בומס הקופץ
27-05-09, 11:58
1. 2. האם אני יכול להחליף אותם לגאנטים מקוריים של סמוראי+ צמיגים יותר קטנים למרות שרשום לי ברשיונות 235/70/15
אלוהים פשוט מחלק חופשי אגוזים לסנאים בלי השיניים;)
מעבר ללדסקס עם אמיר בפרטי על העניינים שבהם הגודל קובע, כדאי מאוד שלצמיג הרזרבי שלך תהיה מידה דומה עד זהה לצמיגים שיש לך כרגע. ההפרש בין 3 צמיגי 235 לאחד של 205 יכול ליצור לך נזקים שתצטער עליהם עוד יותר מהפנצ'ר לכשיגיע. בוודאי אם הוא יגיע בשטח.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.