PDA

צפייה בגרסה מלאה : תודות ממני ומבני משפחתי על התמיכה...

t_uri
07-06-04, 11:42
לכל החברים והמכרים

בחיי שאני לא יודע מאיפה להתחיל. משפחתי באני התרשגנו מכל התגובות והחיזוקים שהגיעו לכיווננו לאחר הפציעה שלי בשבת ה-29/5. יום יום היה יוצף בית החולים בחברים שללא ספק הסיחו את דעתי מהכאבים הכרוכים בפציעה ובניתוח שעברתי.

מהמחלקה האורטופדית של בית החולים סודוקה נפדתי במעט בעצב בגלל שהצוות הרפיאי הנפלא שם האניק לי טיפול מסור לאורך השבוע וגרם לי להגיש בנוח גם ברגעים הפחות נוחים.

אתם חברים מדהימים. בחיי.

יום טוב ושוב תודה על הכל. :lol: :D :lol:

אורי טל.

shermenz
07-06-04, 16:31
ברוך שובך ושתמשיך לטייל בזמן הקרוב אה? :lol:

נמרוד
07-06-04, 17:32
לכל החברים והמכרים

בחיי שאני לא יודע מאיפה להתחיל. משפחתי באני התרשגנו מכל התגובות והחיזוקים שהגיעו לכיווננו לאחר הפציעה שלי בשבת ה-29/5. יום יום היה יוצף בית החולים בחברים שללא ספק הסיחו את דעתי מהכאבים הכרוכים בפציעה ובניתוח שעברתי.

מהמחלקה האורטופדית של בית החולים סודוקה נפדתי במעט בעצב בגלל שהצוות הרפיאי הנפלא שם האניק לי טיפול מסור לאורך השבוע וגרם לי להגיש בנוח גם ברגעים הפחות נוחים.

אתם חברים מדהימים. בחיי.

יום טוב ושוב תודה על הכל. :lol: :D :lol:

אורי טל.

תגלית מדעית מסעירה את עולם הרפואה:

החלק במוח שאחראי על מניעת שגיאות כתיב נמצא למעשה בכף הרגל!

:lol: :lol: :lol:

t_uri
08-06-04, 00:02
נמרוד. עם רגל אחת אני רץ יותר מהר ממך. חוץ מזה, זה רק פצע חיצוני :wink:

אורי טל.

סוזי המשתוללת
08-06-04, 00:21
אורי
זה לא חוכמה להשיג את נמרוד - הוא מתברגן (היילקס אעלק זו רק ההתחלה אח"כ באים ילדים ואז מחליפים לביית יותר גדול ואז הטויוטה קופצנית מדי ואת הcj הוא ייראה רק בתמונות שבגלריות :P :lol: )
החלמה מהירה ושתמשיך לחייך :D :lol: :wink:

קובי
08-06-04, 00:27
משמח לשמוע כי חזרת הביתה.
החלמה מהירה

קובי

t_uri
08-06-04, 00:45
אני עוד לא בבית. אני במלחקת השיקום של תל-השומר (שיבא). במהלך ה-10 ימים (פרט לסופ"ש) הבאים אני כנראה אהיה כאן.

אורי טל.

yoav
09-06-04, 16:23
טוב נו- נגמרו התירוצים- עכשיו שברור שיש לך גישה לאינטרנט- יאללה - תחזור לענות לנו רפי הידע והנסיון על שאלותינו בפורום המתחילים :lol:

אגב- תתמקד בשאלות טכניות, כי נראה לי שבנושא טיפים לנהיגה בשטח לא יהיה לך רייטינג מי יודע כמה (סתאאם- בחברות...) :twisted:

יאללה
תחלים מהר

יואב.

רונן וסרמן
10-06-04, 07:07
ברוך הבא אורי
שתשוב במהרה למה שאתה כל כך אוהב....להתווכח עם יוניקס מעל דפי הפורום
תרגיש טוב
רונן :lol:

UNIX
10-06-04, 14:08
:lol:
אתה במחלקת השיקום בתל- השומר (איפה שיש מכון כושר קטן ובריכה?).

t_uri
10-06-04, 14:28
כן. יש שתי מחלקות שיקום סמוכות. אני נמצא בשיקום א'.

אורי טל.

UNIX
10-06-04, 15:20
אני גם מטופל שם וזה ממש לא כיף לשכב עם המגנט הזה עלייך.
אני מקווה שרק יהיה לך טוב ומאחל לך לצאת משם כמה שיותר מהר (אני שם כבר כמעט שנה ) ,תהיה בריא .

t_uri
10-06-04, 17:08
איזה מגנט?

רונן וסרמן
13-06-04, 09:49
נו המגנט הזה ליד הקריפטונייט.....

yoav
14-06-04, 10:13
טוב נו אורי- מספיק להתבטל- תסתכל על השרשור (מי המציא ת'מילה הזאת? ברפואה זה שם של טפיל מעיים) שפתחתי עם בעיות הקפיצה בסל"ד שעושה לי הסמוראי- וחווה דעה!
אגב- נסעתי איתו בחולות, אחרי שהורתי אויר כנדרש, ועדיין הוא לא "סוחב" בדיונה וזה די מתסכל, כל רגע כמעט מתחפר- למה? זה בעיה של כח שקשורה לגמגום הסל"ד הזה שלו? וזה לא שרק סיקסים נסעו שם לידי- ג'ימינים, טריוסים ושאר קטנטנים כשלי חלפו על פניי בלי בעיות מיוחדות, ורק אני גלמוד ובודד מתחפר במקום....
אגב- בהילוך ראשון H אין כמעט בעיה (חוץ מהמנוע שצועק הצילו) אבל בשני H הוא מיד טובע בחול, ו L אני אפילו לא מנסה.

זאביק
14-06-04, 10:39
אגב- בהילוך ראשון H אין כמעט בעיה (חוץ מהמנוע שצועק הצילו) אבל בשני H הוא מיד טובע בחול, ו L אני אפילו לא מנסה.
דווקא תנסה ב-L.
לסמוראי אין כח. הוא חלש.
דווקא L ייתן לך מגוון של הילוכים קצרים יחסית, ותוכל להעביר הילוכים בלי לאבד הרבה כח ומהירות.

t_uri
15-06-04, 09:18
יואב.

בקשר לבעיה בסל"ד סרק, כתבתי לך בשירשור המקורי.

לעיניין הדיונות: כמו שזאביק כתב. הסמוראי הוא בסה"כ רכב חלש כך שאין שום סיבה לא להשתמש ב-LOW במצבים של חוסר כח.
אפילו בסיקס שהוא יחסית חזק, אני לא משתמש ב-H בחול טובעני. כמובן שלכל מצב יש הילוך מתאים, אבל ככלל אצבע: אני משתמש ב-HIGH רק בבוץ טובעני ובכביש. כשמדובר בחול טובעני או בשטח טכני, אני נוסע ב-LOW.

נ.ב. הורדת אויר? בחול טובעני אתה יכול להוריד בסמוראי ל-15PSI. זה עושה נפלאות. בחיי.

אורי טל

sahar
15-06-04, 14:25
אורי שלום...

אני מאוד שמח שחזרת לפה... (למרות שאנו לא מכירים ואני ישמח להכיר אותך)
שתחזור מהר לנהוג על הג'יפ...

דרך אגב... איפה אתה מטופל בשיבא? (איזה בניין?) אני מטופל בבריכה ואשמח לבוא לבקר אותך...

סער

t_uri
15-06-04, 16:51
אני נמצא בשיקום א' חדר 117.

אורי טל.

-->