צפייה בגרסה מלאה : עזרה בבחירת מנוע לבאגי.
שלום לכולם, מדובר ב באגי של BADLANDBUGGY ST3 שני מושבים, במקור מתוכנן מנוע של אופנוע אבל מאחר וסתינו מהתוכניות ובנינו את השלדה מ צינור 1.25" סקדיואל 40 במקום 1"
(בחישוב גס אמורה לשקול כ 700 ק"ג) אני לא יודע אם מנוע אופנוע באיזור ה 1000 סמ"ק יכול להתאים למשקל.
תודה
לשאלתך,
אני לא רואה שום בעיה בבחירת מנוע של אופנוע 1000 סמ"ק ומעלה בבאגי הזאת.
אבל לפני הכל והכי חשוב זה שתדע בדיוק איך אתה מחבר את המנוע והגיר לגלגלים.
מנסיון מר, תתחיל לבנות מהסוף להתחלה, לא בשילדה, תתחיל בזה שאתה יודע באופן וודאי איך העסק הזה בסופו של דבר נוסע.
אחרי שתהיה לך את התשובה לזה, כל השאר באמת שטויות.
באגי מוצלחת עם עלויות פיתוח נמוכות יחסית מתחילה בפריסת המנוע+גיר+צריות+גלגלים ועל זה לבנות את השלדה.
לשאלתך,
אני לא רואה שום בעיה בבחירת מנוע של אופנוע 1000 סמ"ק ומעלה בבאגי הזאת.
אבל לפני הכל והכי חשוב זה שתדע בדיוק איך אתה מחבר את המנוע והגיר לגלגלים.
מנסיון מר, תתחיל לבנות מהסוף להתחלה, לא בשילדה, תתחיל בזה שאתה יודע באופן וודאי איך העסק הזה בסופו של דבר נוסע.
אחרי שתהיה לך את התשובה לזה, כל השאר באמת שטויות.
באגי מוצלחת עם עלויות פיתוח נמוכות יחסית מתחילה בפריסת המנוע+גיר+צריות+גלגלים ועל זה לבנות את השלדה.
תודה,
נכון כשיש את החברה שציינתה הרבה יותר קל להתקדם אבל מכוון שלא פשוט למצוא אופנוע לאחר תאונה במחיר שפוי ועובדים לפי תוכנית אז מתקדמים במה שניתן.
עידו לוריה
03-06-09, 17:38
שלום לכולם, מדובר ב באגי של BADLANDBUGGY ST3 שני מושבים, במקור מתוכנן מנוע של אופנוע אבל מאחר וסתינו מהתוכניות ובנינו את השלדה מ צינור 1.25" סקדיואל 40 במקום 1"
(בחישוב גס אמורה לשקול כ 700 ק"ג) אני לא יודע אם מנוע אופנוע באיזור ה 1000 סמ"ק יכול להתאים למשקל.
תודה
אני לא רואה שום בעיה אחרי הכול זה עינין של יחס העברה שתלוי גם בגודל צמיג שתבחר .
אני לא מכיר את התוכניות של BADLAND אבל רצוי מאד שתי הפחתות ( שתי שרשרות וארבע גלגלי שנים)
עידו
אתה מתכוון לעשות את ההפחתה בשני שלבים במקום באחד?
למה?
איך זה עוזר?
יש לי בשבילך מנוע 600
GSX600R
לפני חודש הנעתי אותו הוא הניע בניגעה - לא נראה לי שמשהו השתנה
כבר על תושבת - מבאגי שבניתי לפני חצי שנה , נכנסתי בעץ ומאז אין לי זמן לתקן ולהתעסק - המחיר יהיה נוח
אם זה רלוונטי בשבילך אז תתקשר-
0503334002
עדי.
בהצלחה בפרוייקט.
תודה
הכל תלוי באיזה מנוע תבחר, במידה ותבחר במנוע של אופנוע כביש אתה תיהיה חייב לשנות יחסי העברה בגיר כדי שתוציא יותר כוח ופחות מהירות , במידה ולא תעשה זאת המנוע לא יוציא את מירב הכוח שלו ( אלא אם כן אתה מתכוון לסוע איתו בכורכר ובכביש ) ואתה תחליף קלאצ כמו גרבים.
מנוע של אופנועי דו"ש הוא היותר פשוט לעבודה לבאגי במחירים הזולים אם תמצא אז DRBIG 800
או אולי VSF או כל דו"ש אחר.
כוח אמיתי תוציא ממנוע כביש שתשנה לו יחסי העברה בגיר ודפרנציאל מתאים.
בהצלחה,
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.