צפייה בגרסה מלאה : שעון חום
מה יותר מומלץ\טוב\אמין לסמוראי שעון חום חשמלי או מכני
מה יותר מומלץ\טוב\אמין לסמוראי שעון חום חשמלי או מכני
בקר טוב
אני לא מוצא סיבה למה שחשמאלי לא יהיה טוב הריי אתה רוכש את הרכב עם חשמאלי והוא פועל שנים ללא תקלות.
בני
בקר טוב
אני לא מוצא סיבה למה שחשמאלי לא יהיה טוב הריי אתה רוכש את הרכב עם חשמאלי והוא פועל שנים ללא תקלות.
בני
השאלה לגבי שעון חום חיצוני ולא בלוח שעונים
סורי שלא אמרתי את זה
מה שחשוב הוא מיקום היוניט, וההתאמה שלו לשעון.
יהיה לך קשה להתאים שעון מכאני או חשמלי לא מקורי למיקום של היוניט המקורי.
לכן, שעון מקורי יהיה האמין והמדוייק ביותר.
מה הבעיה שלו?
מה שחשוב הוא מיקום היוניט, וההתאמה שלו לשעון.
יהיה לך קשה להתאים שעון מכאני או חשמלי לא מקורי למיקום של היוניט המקורי.
לכן, שעון מקורי יהיה האמין והמדוייק ביותר.
מה הבעיה שלו?
לא מבין מה הקשר בין מקורי למיקום היוניט?
שבוע שעבר רכשתי שעון חשמלי ובתוך האריזה יש יוניט חדשה שרטוט של חיבורי חשמל התקנתי את השעון חיצוני היוניט במקום הישנה ובא לציון גואל.
בני
לא מבין מה הקשר בין מקורי למיקום היוניט?
שבוע שעבר רכשתי שעון חשמלי ובתוך האריזה יש יוניט חדשה שרטוט של חיבורי חשמל התקנתי את השעון חיצוני היוניט במקום הישנה ובא לציון גואל.
בני
אם חיברת את היוניט באותו מקום של היוניט הקודם, אז אין בעיה.
בשעונים מכאניים עליהם שאל פותח השרשור, היוניט בדרך כלל גדול מהיוניט המקורי ואז צריך להתקין אותו במקום אחר (על צינור מים שיושב אחרי הטרמוסטט למשל) ואז קריאת הטמפרטורה לא נכונה.
עידן
יש לי יוניט מקורית של סמוראי עכשיו לבעיה שקניתי את הגייפ המוכר אמר לי שהשעון פעם עובד ופעם לא .( שעון חום חיצוני)
חיברתי כמו שצריך את חוטי החשמל. לפני הנעת הרכב השעון מראה לי 60 חום . אחרי כמה דקות של מנוע עובד השעון מראה לי 100 חום . יש לציין שהשעון אצלי מתחיל מ40 זה אומר שיש טעות של 20 בשעון
עכשיו לגבי השעון בלוח שעונים אני רוצה לחבר אותי חזרה אבל אני לא יודע איזה חוט(צבע .עבה.דק) אני צריך לחבר ליוניט כדי שהשעון חום בלוח שעונים יעבוד מקווה שתוכל לעזור לי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.