PDA

צפייה בגרסה מלאה : התייעצות בנושא הקלמיני

drorpld
06-06-09, 11:51
שלום לכולם ...
יש לי ויטרה קצרה מודל 91
וחלטתי בסוף להזמין את הקיט הגבהה של קלמיני ה 3 אינץ
וביחד איתו אמרתי נילך על כל הקופה ונביא על הדרך את הבודי ליפט קיט שיעשה אותו 6 אינץ

השאלה רק מבחינת הרישוי והטסט, האם יעשו בעיות לסט הזה?
תודה מראש.

ofer23
06-06-09, 12:54
שלום לכולם ...
יש לי ויטרה קצרה מודל 91
וחלטתי בסוף להזמין את הקיט הגבהה של קלמיני ה 3 אינץ
וביחד איתו אמרתי נילך על כל הקופה ונביא על הדרך את הבודי ליפט קיט שיעשה אותו 6 אינץ

השאלה רק מבחינת הרישוי והטסט, האם יעשו בעיות לסט הזה?
תודה מראש.
אצלי מורכב כבר כמה שנים ה3", אף פעם אפילו לא שאלו. מקס' שואלים למה זה בצבע כחול..
אבל אני חייב לציין שזה מאוד תלוי לאן תלך לטסט, אצלי פעם אחרונה פתאום רצו שאשים כנפונים. תמיד תלך עם תקלה כדי שיהיה להם מה למצוא ואז לא יציקו לך

raanan
06-06-09, 21:09
לגבי הבודיליפט, לדעתי יהיה לך בעיה רצינית לעבור טסט (זה יהיה מאד לא פרופרציונלי הגובה 6" ,בפרט על ויטארה קצרה, אלא אם כן אתה מתכנן להחליף לצמיגי 31" ).

בכל מקרה לא ממליץ לך להתקין הגבהת 3" (קפיצים\בולמים) , תהיה לך בעית שחיקה של הסליפיוק ביציאת הטרנספר לדריבשאפט האחורי. ניתן לפתרון ע"י בניית תושובות הטייה לטרנספר והגיר.
לויטארה קצרה עדיף להתקין את הסט 2" , לויטארה ארוכה אין בעיה להתקין סט 3".

בהצלחה
רענן
נ.ב- אני מקווה שאתה ביחסים טובים עם האורטופד ורופא השיניים .....

drorpld
07-06-09, 11:23
באמת יהיה לי את בעיית השחיקה?.. חשבתי שהקיט הזה יוצר במיוחד לויטרות

יכול להיות שיש שוני בין הסיידקיק ו הטרקר לבין הויטרה בהרכבה הקיט

danob
07-06-09, 12:25
בהמשך למה שרענן כתב, אני קניתי את הקיט ממישהו עם ויטרה קצרה, שפירק אותו בגלל הבעייה שרענן תיאר (הוא לא הצליח לפתור אותה). אצלי הוא היה מורכב על ויטרה ארוכה.
לטעמי, מיותר להוציא כ"כ הרבה על יבוא הקיט, הוא מאוד, מאוד (מאוד, כבר אמרתי?) לא נוח.
אני הייתי מעדיף לקנות את הסט של "2 של אולדמן, ושתי נעילות אוטומטיות (יש באתר של trail though).
דבר איתי אם אתה רוצה עוד אינפורמציה.
ליאור 2006820 054

raanan
07-06-09, 18:19
באמת יהיה לי את בעיית השחיקה?.. חשבתי שהקיט הזה יוצר במיוחד לויטרות

יכול להיות שיש שוני בין הסיידקיק ו הטרקר לבין הויטרה בהרכבה הקיט

בעקרון, אין הבדל בין סיידקיק, טרקר וויטארה בהיבט המכני.
הסט יחסית דיי מושלם ופותר הרבה בעיות הנוצרות בהגבהה בלבד. אבל,
עדיין יש נושאים שלא טופלו בצורה מושלמת.

ממליץ שתבצע נסיעה עם בעל ויטארה שמותקן לו סט כזה ואח"כ תחליט.
כמו כן, אם אתה רוצה לדעת יותר פרטים על הסט לגבי התפקוד ומטרת החלקים בו,
בצע חיפוש בג'יפטריפ בפורום סוזוקי (כמה שנים אחורה) בנושא "קלמיני" ועל השם שלי (raanan)

בהצלחה
רענן

drorpld
08-06-09, 02:15
ככל שאני מסתכל בשירשורים יותר אני מתחיל להפנים את העובדה שאני יצטרך להסתפק בסט של ה2 אינץ אבל למעשה הקיט של הבודי ליפט לא יפתור לי את בעיית השחיקה?

תודה דן על העצה אני יצור איתך קשר לפרטים נוספים למרות שאני די סגור על קלמיני
אני ישמח גם לדבר איתך רענן בנגוע לנושא

תודה חבר'ה עזרתם לי מאוד אני מקווה שכבר שבוע הבא אני יבצע את ההזמנה ואני יעדכן אותכם בפרטים.

raanan
08-06-09, 04:17
ככל שאני מסתכל בשירשורים יותר אני מתחיל להפנים את העובדה שאני יצטרך להסתפק בסט של ה2 אינץ אבל למעשה הקיט של הבודי ליפט לא יפתור לי את בעיית השחיקה?

.
בודיליפט לא יעזור ולא משפיע כלל לגבי הזויות של מע' ההנעה ! יתרה מזאת,
הוא מייצר בעיות חדשות כגון צורך בהארכת מוט ההגה , ולעיתים גם הארכת ידית הטרנספר.

הנ"ל ללא קשר לחסרונות שבהגבהה זאת (יציבות בשפ"צ וזויות גלגול חריפות בעקומות\סיבובים בכביש)

רענן

drorpld
08-06-09, 12:04
בודיליפט לא יעזור ולא משפיע כלל לגבי הזויות של מע' ההנעה ! יתרה מזאת,
הוא מייצר בעיות חדשות כגון צורך בהארכת מוט ההגה , ולעיתים גם הארכת ידית הטרנספר.

הנ"ל ללא קשר לחסרונות שבהגבהה זאת (יציבות בשפ"צ וזויות גלגול חריפות בעקומות\סיבובים בכביש)

רענן
טוב אני חושב שהבנתי את הנושא ... נסכם בזה שעם אני בסופו של דבר יביא את הקיט 2 אינץ אני לא יצטרך לשחק עם הזויות ? כי אני ממש לא רוצה להתחיל להכנס לנושא הזויות.?

sherifon
09-06-09, 19:18
לא יודע אם בהגבהה של 2" עדיין שווה לך ללכת על הקלמיני .
במקומך לא הייתי חושב פעמיים - 3 אינצ ומתמודד עם הבעיות שצצות , אם כבר אז כבר .

אבל זו דעתי עם 2.5" על GV -אם היה יותר הייתי קונה :)

-->