צפייה בגרסה מלאה : זיווד לגרנד צ'ירוקי מארמדילו
עידו לוריה
06-06-09, 23:37
ריצפה מוגבהת מאלומיניום מרוג 3+1 לתא מטען של גרנד צ'ירוקי על שלד אלומניום מפרופיל 30*30 על 3 מ"מ כל השלד יושב על ריצפת התא עם 4 רגלים מצינור 3*32 מ"מ עם ריונט M-10 +ברגי
M-10 לרצפת הרכב.
גם הריצפה מהמרוג מחוברת לשלד עם ריונט M-5 עם ברגי אלן ר"ש .
ואת כל השאר התמונות .
עידו
נראה טוב!
לא היה עדיף להכניס את הסאב והמקרר מתחת לחיפוי (אולי לבנות חיפוי "בשתי קומות" כדי שיעלה מעל המקרר). ככה אתה מרוויח את שטח האכסון שמעל המקרר בלי לפגוע בשימושיות שלו
דרך אגב, מה זה ריונט?
עידו לוריה
07-06-09, 07:31
נראה טוב!
לא היה עדיף להכניס את הסאב והמקרר מתחת לחיפוי (אולי לבנות חיפוי "בשתי קומות" כדי שיעלה מעל המקרר). ככה אתה מרוויח את שטח האכסון שמעל המקרר בלי לפגוע בשימושיות שלו
דרך אגב, מה זה ריונט?
תודה.
זה מה שהלקוח דרש וקיבל.
ריונט בעיברית זה אום עיור (כמו פופניט רק עם אום).
עידו
נראה מעולה.
סחתייין על ההתאמה בין צורת הבליטות בחיבור בין 2 פחים! עבודה יפה.
רק דבר לגבי מרוג, אני בטוח שזה מה שהלקוח רצה, אבל למה? מה זה נותן? (וזה לא מונע מדברים לזוז פחות בגלל חיכוך אם מישהו חושב ככה)
אני הייתי הולך על פלטה חלקה, עם ציפוי שטיח.
לגבי המבנה, כמה קל להוציא גלגל ספייר אם צריך?
ואני לא מתכוון כשהבגאג' עמוס...
איל
עבודה יפה בהחלט!!
השאלה למה בכלל פח מרוג ?
אני השתמשתי בפלסטיק שחור [ אין לי מושג איך נקרא אבל זה חומר בעל עמידות וגמישות עם אורך חיים של שנים רבות] .
אחרי שסיימתי התברר שקיים חומר זהה כאשר שליש מהעובי הוא בעל תכונות של גומי... מונע החלקה, ורעשים.
תמונות בהמשך
גניסלב רונן
07-06-09, 13:59
עבודה יפה בהחלט!!
השאלה למה בכלל פח מרוג ?
אני השתמשתי בפלסטיק שחור [ אין לי מושג איך נקרא אבל זה חומר בעל עמידות וגמישות עם אורך חיים של שנים רבות] .
אחרי שסיימתי התברר שקיים חומר זהה כאשר שליש מהעובי הוא בעל תכונות של גומי... מונע החלקה, ורעשים.
תמונות בהמשך
מעניין מאד לראות איך יצא.................!!!
עידו לוריה
07-06-09, 19:08
נראה מעולה.
סחתייין על ההתאמה בין צורת הבליטות בחיבור בין 2 פחים! עבודה יפה.
רק דבר לגבי מרוג, אני בטוח שזה מה שהלקוח רצה, אבל למה? מה זה נותן? (וזה לא מונע מדברים לזוז פחות בגלל חיכוך אם מישהו חושב ככה)
אני הייתי הולך על פלטה חלקה, עם ציפוי שטיח.
לגבי המבנה, כמה קל להוציא גלגל ספייר אם צריך?
ואני לא מתכוון כשהבגאג' עמוס...
איל
איל ו sos תודה.
נתת את התשובה ,פח מרוג לא נותן כלום במקרה זה מעבר ללוק אותו הקלינט רצה , בקשר לשקיעה אין השלד מאוד חזק ניתן להציא את הגלגל בכל מצב .
פלסטיק עולה כמו אלומנים ואינ לו שום היתרון ,דליק , UV פוגע בו בקיצור לא , אלא עם זה PVC וכל הבניה מ PVC מה שמאוד יקר מסבך ותלוי בדרישה ( גם מחומר זה אני מבצע זיווד בשילוב עם נירוסטה) .
עידו
עוד עניין שחייבים לתת עליו את הדעת הוא התעופה החופשית של מה שיהיה לא מאובטח על המדף בזמן בלימה או "הקפצת זנב" בירידה תלולה... יכול להיגמר לא נעים - בלשון המעטה...
מתוכננת רשת/סורגים/קיר בין תא המטען לקבינה?
איל
עידו לוריה
08-06-09, 15:11
עוד עניין שחייבים לתת עליו את הדעת הוא התעופה החופשית של מה שיהיה לא מאובטח על המדף בזמן בלימה או "הקפצת זנב" בירידה תלולה... יכול להיגמר לא נעים - בלשון המעטה...
מתוכננת רשת/סורגים/קיר בין תא המטען לקבינה?
איל
איל שלום
בעתיד הקרוב .
עידו
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.