צפייה בגרסה מלאה : בקשת עזרה ויעוץ - סוזוקי ג'ימני
שלום לכל חברי הפורום!
בקרוב אבי יוצא לתאילנד לטיול של חודש.
רציתי לדעת וללמוד, לברר איתכם ומנסיונכם, חברי פורום יקר, איזה מוצרים ניתן להביא מתאילנד לארץ על מנת לפנק את הג'ימני שלי? מה עולה פה סכום מסויים ששם עולה פחות כסף?האם צריך לשלם סכום מסויים כזה או אחר במכס הישראלי על הכנסת מוצרים כאלה ואחרים? האם בתאילנד המוצרים איכותיים?
יש לי המון סימני שאלה ואשמח לכל עיצה וטיפ בעניין.
stav amrosi
28-06-09, 08:07
מתוקי, שו איסמאק ?!
אתה מודע לכך שהניק שלך "קצת" מוזר...
בכול מקרה, אני גר בתאילנד ולצערך ולצערי הרבה אין פה גמינים בכלל! אפילו לא אחד!!!
גם אני הבעלים של אחד שעכשיו בארץ ואכן מדכא המצב כי סמוראים יש פה ובערמות!!! עד שנת 2003... עם כי 95% מהם ארוכים :)
בכול מקרה עם אתה מוצא , אז שלח לי הודעה...
מצורפת תמונה של סמוראי תאילנדי טיפוסי ליד הילקס טיפוסי.. תנחשו מי יותר גבוה ?! ;)
ועוד תמונה קטנה לאסף ולכול בוני הקמפרים... אומנם לא קמפר אבל אני בטוח שכולכם הייתם רוצים :)
סתיו, בנגקוק תאילנד.
יש חלקים שכדאי לנסות להביא מתאילנד לסמוראי? בהנחה שיש חבר שמוכן לסחוב כמה קילוגרמים במזוודה...
GodsFather
28-06-09, 09:06
יש חלקים שכדאי לנסות להביא מתאילנד לסמוראי? בהנחה שיש חבר שמוכן לסחוב כמה קילוגרמים במזוודה...
רק מוצרי קוסמטיקה ודיגומי יופי, לא יותר מזה.
אין שם נעילות/טרנספרים משופרים וכד' באופן ששווה לסמוך עליו, אלא אם אתה מכיר מוכר באופן אישי.
אבל מבחינת פלסטיקה ומוצרי "ערך מוסף" יש שם בשפע.
רק לזכור שסמוראי זה לא השם התאילנדי אלא קריביאן (אין להם גם ר' אז זה בעצם קליביאן :) )
stav amrosi
28-06-09, 18:20
[QUOTE=GodsFather;253538]רק מוצרי קוסמטיקה ודיגומי יופי, לא יותר מזה.
אין שם נעילות/טרנספרים משופרים וכד' באופן ששווה לסמוך עליו, אלא אם אתה מכיר מוכר באופן אישי.
אבל מבחינת פלסטיקה ומוצרי "ערך מוסף" יש שם בשפע.
רק לזכור שסמוראי זה לא השם התאילנדי אלא קריביאן (אין להם גם ר' אז זה בעצם קליביאן :)
מקצועי ... :cool:
סוזוקי קאריביאן אין להם ר' כמו אצלינו אבל יש ראה אז זה סביר...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.