צפייה בגרסה מלאה : התייעצות ,מנוע שבור ?
אהלן חברים .
הרכב הוא לנציה תמה .
מדובר על מנוע שעשה 255000 קילומטר .
כרגע החשד הוא שהבכונות או הרינגים כשלו , הנה הסיפטומים : הרכב מניע (שינה את הרעש לכאילו מניעים רכב ללא פלאג ) המנוע מניע בקירטוע מזעזע , לחיצות על הגז לא נותנות שום תגובה מיוחדת למנוע 2000 טור וכאילו נחנק , שנייה וחצי אחר כך נורת השמן מתחילה להידלק , עזיבה מהדוושת הגז והרכב נכבה . ניגש לקידמת הרכב נשם המנוע הפציץ בכמויות של שמן בערך שתי ליטר יצאו דרך הנשם בהפגזה רצינית .
ואם כן , האם אני צודק והגיע הזמן להתחיל לפרק ?
אני לא יודע מה הידע/אפשרויות שלך אבל אני היתי מתחיל לחפש מנוע יבוא.
כי בסופו של דבר אתה תיראה שזה הפיתרון ה"קל" והזול.
אני לא יודע מה האופציות שתימצא מנוע כזה. אבל כדאי לך לחפש.
בהצלחה.
בוכנה מפוצצת.....
או רינג שכשל לא ?
התקלקל לי ה EGT ולכן ללחוץ לא היה מעשה חכם במיוחד .
אני יתחיל לפרק , בכל אופן אין לי טעם להביא מנוע מיבוא מכיוון שאני יביא כבר בוכנות מחוזקות .
מנוע של תמה טורבו מיבוא בבירור זריז במקום אמין כ 8 אלף שקל .
על הדרך פורטינג לראש , להיט לא ?
מה שמעניין אותי הוא למה נדלקת המנורה של הלחץ שמן ? הרי גם אחרי שהמנוע נפתר מכמות מטורפת של שמן דרך הנשם נשאר שמן טיפה מעל המינימום ולכן לא נגמר לגמרי .
גם המשאבה מסרה את נשמתה , או ש ?
תודה :cool:
אם תרצה עזרה, יעוץ, הכוונות וכו' אז דבר ופנה אל מומחה למכוניות לנצ'יה (לו עצמו יש לנצ'יה קאפה)
ששמו אורן והוא נמצא ב"אורן שרותי רכב" שברח' המרכבה 15 א.ת חולון (בצד שמאל של המבנה),
טל' 03-6540818 או 054-7788242 או 057-2002525 ותגיד לו שבקשתי שיסייע לך (הוא בחור צעיר ומוכשר ואוהב רכב ושיפורי רכב).
בברכה - רפי לין
רפי תודה , את אורן אני מכיר ואכן מדובר על בחור מקצועי ביותר .
או רינג שכשל לא ?
התקלקל לי ה EGT ולכן ללחוץ לא היה מעשה חכם במיוחד .
אני יתחיל לפרק , בכל אופן אין לי טעם להביא מנוע מיבוא מכיוון שאני יביא כבר בוכנות מחוזקות .
מנוע של תמה טורבו מיבוא בבירור זריז במקום אמין כ 8 אלף שקל .
על הדרך פורטינג לראש , להיט לא ?
מה שמעניין אותי הוא למה נדלקת המנורה של הלחץ שמן ? הרי גם אחרי שהמנוע נפתר מכמות מטורפת של שמן דרך הנשם נשאר שמן טיפה מעל המינימום ולכן לא נגמר לגמרי .
גם המשאבה מסרה את נשמתה , או ש ?
תודה :cool:
שבת שלום ידידי
כנראה שאין לך לחץ שמן ולכן המנורה נדלקת,תבדוק את משאבת השמן כנראה הכל מתחיל משם(ככה לי נתפס מנוע בGTI והסיבה לכך הייתה משאבת שמן)
מורן
כל המסביב פורק , מחר הראש יהיה בחוץ ונדע בדיוק מה קרה , אני יעדכן ;)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.