צפייה בגרסה מלאה : פראדו 2001 מד גובה ושיפוע על הדשבורד
שלום לכולם!
רציתי לשאול אם ניתן להתקין את מד הגובה ברכב שבמקור מגיע ללא התוספת?
מדובר בפראדו 2001 קצר.
תודה.
אם תמצא תודיע גם אני מחפש וכן אפשר להתקין...
אם תמצא תודיע גם אני מחפש וכן אפשר להתקין...
תודה
פרוקיות?
כן זה אפשרי.
צריך לפרק קונסולה ראשית, להוציא את תעלה של המזגן (מחוברת ע"י בורג אחד)
מאחורי התעלה יש צמת חוטים ואליה מתובר עם איזולירבנד חיבור עם 6 חוטים (זה החיבור)
אם רוצים שגם מד חום יעבוד צריך לחבר חיישן לשקע אשר נמצא מתחת לפנס ראשי שמאלי(זו תמונה של חיבור לחיישן חום)
http://www.land-cruiser.ru/Forum/index.php?act=Attach&type=post&id=73022
מעניין לדעת למה אתם צריכים את הקשקוש הזה ?
זה קיים אצלי , וזה אולי אחד הדברים הכי לא שימושים שקיימים ברכב הזה.
היום בעידן GPS אין שם שום נתון שימושי שאינו קיים בGPS
אני הרכבתי את מד השיפוע / חום / בפראדו שלי שהגיע ללא .
צמת חשמל נמצאת מאחורי תא כפפות לכיוון שמאל , לכיוון הקונסולה , צריך לקדוח חור בדש בורד היכן שממוקם מד שיפוע ,להעביר את צמת החשמל של מד שיפוע ,ולחב ישירות לצמה המקורית , אין צורך לפרק דברים נוספים , יש צורך בחיישון טמפרטורה חיצונית שנמצא כאמור מתחת לפנס ראשי שמאל , החיישן לא נמצא ברכב שמגיע ללא מד שיפוע ויש להשלים אותו לצורך קבלת קריאה של טמפרטורה חיצונית . בהצלחה
מעניין לדעת למה אתם צריכים את הקשקוש הזה ?
זה קיים אצלי , וזה אולי אחד הדברים הכי לא שימושים שקיימים ברכב הזה.
היום בעידן GPS אין שם שום נתון שימושי שאינו קיים בGPS
מעוניין למכור?
אני הרכבתי את מד השיפוע / חום / בפראדו שלי שהגיע ללא .
צמת חשמל נמצאת מאחורי תא כפפות לכיוון שמאל , לכיוון הקונסולה , צריך לקדוח חור בדש בורד היכן שממוקם מד שיפוע ,להעביר את צמת החשמל של מד שיפוע ,ולחב ישירות לצמה המקורית , אין צורך לפרק דברים נוספים , יש צורך בחיישון טמפרטורה חיצונית שנמצא כאמור מתחת לפנס ראשי שמאל , החיישן לא נמצא ברכב שמגיע ללא מד שיפוע ויש להשלים אותו לצורך קבלת קריאה של טמפרטורה חיצונית . בהצלחה
מהיכן השגת? אני מחפש כבר הרבה זמן.
קניתי שניים ב 700 ש"ח במגרש פירוקים בטייבה , אחד מכרתי ב 300 ש"ח , ואחד הרכבתי ברכב שלי
קניתי שניים ב 700 ש"ח במגרש פירוקים בטייבה , אחד מכרתי ב 300 ש"ח , ואחד הרכבתי ברכב שלי
אם תשמע על עוד אחד אשמח לקנות
050-3150030
תודה.
יש לי יחידה למכירה כולל מד חום.
מקסים 0529246606
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.