צפייה בגרסה מלאה : ניקוי שמן מבפנוכו ואיך הסמוראי שלכם מבפנים?
שלום לכולם
יש לי הצטברות של שמן עם לכלוך (חול וכו'..) מתחת למושב הנהג ואיפה שמניחים את הרגליים. יש לי מעיין כיסוי בד-גומי (דיי עלוב למען האמת) על כל הרכב מבפנים (על הפח) וצריך להוריד אותו ואז לנקות, רציתי לדעת איך מומלץ לנקות, מים סבון ? מסיר שמנים (רגיל של מטבח מספיק טוב?) ? יש איזה פתח ניקוז אולי ? שאני יכול להשפריץ לשמה מים ואז הם יירדו למטה? ראיתי שמה איזה פתח עם פקק שחור כזה הוא היה מתחת לכל הבלאגן. זה הפתיחה ?
ואצלכם בסמוראים הפתוחים הפנים של הרכב, יש לכם איזה כיסוי/ציפוי שמבודד מהשילדה ?
תודה
בומס הקופץ
10-07-09, 15:27
אני משתמש במים עם אבקת כביסה, ומיבש בסוף. נשמע כאילו הפקק השחור אמור לחסום את חור הניקוז.
מעבר לשטיח גומי אין לי משהו מאוד מבודד, אני מכיר כלים שצבעו בהם את הרצפה בצבע פולימרי קשיח. לא יודע כמה זה מבודד רעש, אבל אני כמעט בטוח שזה מבודד חום לא רע בכלל.
GodsFather
10-07-09, 18:38
בסמוראי יש פתחי ניקוז בצד הנוסע, הנהג וגם בחלק האחורי. אצל אלה שיש להם פקקים, כמוך למשל, צריך להסיר אותם קודם :grin:
אחרי השטיפה הראשונית, אפשר עם מסיר שומנים (סנט מוריץ למשל), אבל צריך לבדוק שהוא לא אוכל לך את הצבע, יש סמוראים שכן ויש כאלה שלא, תלוי באיכות ומצב הרכב מבפנים.
קח בחשבון שאתה למעשה שופך שמן , לדבריך, על המדרכה/כביש/פתחי ניקוז של הביוב - זה לא טוב. שמן צריך לשפוך למקומות ייעודיים...
לגבי דיפון הרכב מרעשים וחום, יש קיטים של שטיחים מקיר לקיר שאפשר להזמין לפי דגם הרכב. זה לא זול (באיזור ה200-250 דולר לפני משלוח לארץ) אבל זה מתאים בול לסמוראי ועושה אחלה עבודה. מה גם שזה ניתן להסרה מהירה (ללא הדבקה) וכך גם אפשר לנקות כשרוצים.
בסמוראי יש פתחי ניקוז בצד הנוסע, הנהג וגם בחלק האחורי. אצל אלה שיש להם פקקים, כמוך למשל, צריך להסיר אותם קודם :grin:
אחרי השטיפה הראשונית, אפשר עם מסיר שומנים (סנט מוריץ למשל), אבל צריך לבדוק שהוא לא אוכל לך את הצבע, יש סמוראים שכן ויש כאלה שלא, תלוי באיכות ומצב הרכב מבפנים.
קח בחשבון שאתה למעשה שופך שמן , לדבריך, על המדרכה/כביש/פתחי ניקוז של הביוב - זה לא טוב. שמן צריך לשפוך למקומות ייעודיים...
לגבי דיפון הרכב מרעשים וחום, יש קיטים של שטיחים מקיר לקיר שאפשר להזמין לפי דגם הרכב. זה לא זול (באיזור ה200-250 דולר לפני משלוח לארץ) אבל זה מתאים בול לסמוראי ועושה אחלה עבודה. מה גם שזה ניתן להסרה מהירה (ללא הדבקה) וכך גם אפשר לנקות כשרוצים.
זה לא בדיוק שמן
זה כמו זפת שמרוחה על הבודי של הרכב.. בחלקים מסויימים
אם מגרדים זה יורד, אבל קשה לגרד את זה ועדיף איזה שפריצר שירכך את זה קודם ואז לבוא עם מברשת פלדה עדינה או סקוצ'ברייט ולהוריד.
תודה
זה לא בדיוק שמן
זה כמו זפת שמרוחה על הבודי של הרכב.. בחלקים מסויימים
אם מגרדים זה יורד, אבל קשה לגרד את זה ועדיף איזה שפריצר שירכך את זה קודם ואז לבוא עם מברשת פלדה עדינה או סקוצ'ברייט ולהוריד.
תודה
שבת שלום
ולמה להוריד את הציפוי בידוד המקורי שמגיע בסמוראי על הריצפה בצד של הנהג וליד? לא חבל?
ליאור
מצתרף גם לשאלה
באיזה חומר ניתן לנקות את השטחים אשר ספוגים בשמן?
מצתרף גם לשאלה
באיזה חומר ניתן לנקות את השטחים אשר ספוגים בשמן?
אני מבין שלא הספיק לך תשובה ממני :mad:
איזה זריזות
זה שאתה תותח אני יודע זה שיש לך את הסמוראי הכי משופר אני יודע ואת זה שאתה הכי מקצועי אני גם יודע וגם אדם ישר.
אבל אני לא שואל רק לעצמי איפה מוצאים חומר ניקוי באריזות קטנות?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.